Regnskapsbyrå

Hjelp til lønnsomdrift
 

Regnskapsbyrå med mange kontorer

- Vi hjelper deg med regnskapet og tar hånd om lønnsoppgaver

Våre regnskapsførere hjelper med alt fra bilagsføring til oversiktlige rapporter som viser den økonomiske situasjonen i bedriften din. Vi sørger for at lønnsutbetalinger og innrapporteringer til myndighetene blir gjort til riktig tid og etter gjeldene regler. Vi har 50 regnskapsbyråer i Norge.

La oss hjelpe deg med:

regnskapRegnskap
Få en god økonomisk oversikt. Fra regnskapsbyrået får du alt fra bilagsføring til oversiktlige rapporter som viser den økonomiske situasjonen i bedriften. Se regnskapstjenestene.

 


LønnLønn
Vær trygg på at lønn blir gjort riktig. Velg mellom å la Visma utføre det mest nødvendige innen lønn eller få bistand også til andre HR-oppgaver. Se lønnstjenestene.ÅrsregnskapÅrsregnskap

La et regnskapsbyrå ta seg av det viktige årsoppgjøret. Vi utarbeider alle nødvendige dokumenter for deg og leverer et komplett årsregnskap for ditt selskap. Se årsregnskap.

 


Økonomisk rådgivningBedriftsøkonomisk rådgivning

Få råd om hvordan du best kan styre bedriften. Våre rådgivere ser på økonomien og den finansielle strukturen og du får konkrete råd til forbedringer. Se rådgivningstjenestene.

Eksperthjelp når du trenger det

Rådgivning skatt

Skatt er et område med hyppige lovendringer og omfattende praksis fra ligningsmyndighetene. Våre rådgivere har den nødvendige kunnskapen for å sikre at råd og anbefalinger er praktiske og gjennomførbare. 

Etablere bedrift?

Vi kan hjelpe deg som skal starte bedrift med både riktig etablering og hvordan du skal forholde deg i en oppstartsfase. Som nyetablert bedrift er man i en krevende fase hvor mye av grunnlaget for videre vekst og suksess legges. Se bedriftsetablering her.

Lønn og HR

La våre eksperter ta hånd om lønn og HR og vær trygg på at korrekt lønn betales til tiden hver gang. Våre lønnskonsulenter er oppdatert på alle lover og forskrifter og tilbyr lønnslipper på nett og mobil. Se lønn og HR her.

Finn regnskapsfører nær deg

Vi har mer enn 50 regnskapskontor over hele landet. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.

Kontorer i de største byene finner du her:

En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.

 

Azets har 50 regnskapsbyrå rundt om i Norge

Kontakt våre eksperter

- for tilbud og mer informasjon kan du ringe 40 10 40 18  eller sende inn skjemaet under.  

Åpningstider sommerstid: 
kl. 08:00 - 16:00 mandag - fredag 

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.