Regnskapsfører i Fredrikstad
 
 
 

Regnskaps­fører Fredrikstad

Brukevennlige løsninger og hjelp i en travel hverdag fra regnskapskontor i Fredrikstad.

Få hjelp med regnskap og lønn

Oversikt med din egen rådgiver
Våre regnskapsførere i Fredrikstad vil kjenne bedriften din og kan gi deg gode råd. Det er alltid godt å kunne sparre med en person om hvordan tallene er og hvilke tiltak som skal til for å drive forretningen enda bedre.
Alltid oppdatert
Brukervennlige løsninger som både du og regnskapsfører jobber inn mot, sørger for at regnskapet blir ført, fakturaene sendt og rapporter blir tilgjengelig. Enkel tilgang til de viktige tallene. Samtidig er du garantert at firmaet er oppdatert til enhver tid.
Tett på både digitalt og lokalt
Oppdaterte skybaserte løsninger som skreddersys etter dine behov og preferanser. Våre regnskapsførere sørger for at du får god og effektiv hjelp gjennom et sterkt digitalt grensesnitt som sikrer smarte og lett tilgjengelige løsninger, sikker lagring av data samlet på ett sted, kombinert med en lokal tilstedeværelse.

Derfor velger bedrifter regnskapskontoret i Fredrikstad

Med en regnskapsfører og lønnskonsulent fra Azets får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett.

Vi sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som din regnskapsfører og lønnskonsulent, er vi også din rådgiver. Bruk en ekspert på regnskap, lønn og HR som din sparringspartner. Få forretningsstøtte slik at du kan ta ut mer av bedriftens potensiale og få en mer forutsigbar hverdag. Våre lønnskonsulenter og regnskapsførere i Fredrikstad hjelper deg gjerne.

  • Regnskap
  • Fakturering
  • Lønn og HR-prosesser
  • Reiseregninger og utlegg
  • Regnskapsanalyse
  • Budsjettering
  • Skatt og utbytte
  • Årsregnskap og skattemelding
  • Programvare

Om regnskapskontoret i Fredrikstad

People discussing accounting

På regnskapskontoret i Fredrikstad er vi 30 energiske, pålitelige og proaktive medarbeidere med bred erfaring og høy faglig kompetanse. Blant annet er vi flere med revisjonsbakgrunn.

Vi ønsker å være mer enn et tradisjonelt regnskapsbyrå, og har derfor et stort fokus på å tilby en rekke rådgivningstjenester. En god regnskapsfører er nemlig også en god økonomisk rådgiver. En som kjenner bedriften din, markedet ditt og bransjen din. De fleste bedriftsledere trenger en sparringspartner som ser virksomheten med nye øyne.

Kontoret vårt ligger sentralt til mellom Fredrikstad og Sarpsborg - tilgjengelighet er et stikkord for oss.

Synnøve Hauge Pedersen
Avdelingsleder

Vi er et fullservicebyrå som hjelper deg med det du måtte trenge uansett problemstilling og størrelse på bedriften. Våre eksperter er klare til å bistå deg med alt innen regnskap og lønn – så du kan fokusere på andre ting. Les mer om våre tjenester her:

"Vi er svært fornøyd i samarbeidet med Azets. Vi opplever at vår faste kontaktperson forstår vårt behov og er svært fleksibel og løsningsorientert. Azets har en bred kompetanse, og erfaring innad i bedriften som gir oss den tryggheten vi trenger i hverdagen, for ivaretakelse av våre økonomiske tjenester."
Stine Ferguson, daglig leder, Ryen AS Eiendom

Kontaktinformasjon

Adresse
Dikeveien 16, 1661 Fredrikstad Postadresse: Postboks 335, 1601 Fredrikstad
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag
Ole Kristoffer Solvang
Salgssjef
Henrik Andresen
Avdelingsleder

Ta kontakt for løsning

Vi hjelper deg med alt innen regnskap, lønn og bedriftsutvikling. Vi finner de beste løsningen for akkurat din bedrift.

Fyll inn skjemaet eller ring oss gjerne.

Telefon
Er du kunde eller leverandør til en av våre kunder? Ta kontakt her
 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Webinarer illustration Green man

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Norge lokalkontor kart illustrasjon

Regnskapskontor og regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt regnskapskontor i Fredrikstad. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.