Tre personer karriere i Azets
 
 
 

Karriere i Azets

Vil du bidra til å påvirke fremtiden til et selskap i vekst, hvor du virkelig får muligheten til å utvikle deg?

Da er en karriere i Azets midt i blinken for deg! 

 

Regnskap | Lønn | HR | Teknologi | Rådgivning

Hvorfor jobbe i Azets?

Vi har varierte og gode muligheter innen regnskap, lønn, teknologi og digitalisering samt rådgivning innen økonomi, HR/lønn, IT og forretningsutvikling. Som et stort selskap med mange nedslagsfelt, kan vi tilby gode muligheter for utvikling og vekst for våre ansatte.

I Azets får du også jobbe med bransjens mest fremtidsrettede løsninger, og bli en del av et solid fagmiljø som brenner for å dele kompetanse på tvers.

Les mer om hvordan det er å jobbe med regnskap eller lønn i Azets

computer-setting-3.svg

Hos oss får du jobbe med den mest fremtidsrettede teknologien i bransjen

Azets investerer kraftig i ny teknologi. Vi er en bransjeledende aktør innenfor automatisering, digitalisering og skybaserte løsninger.

network-user.svg

Vi legger til rette for personlig vekst og utvikling

Du får mye ansvar og spennende utfordringer i et selskap i kraftig vekst. Vi er et internasjonalt konsern, med et solid fagmiljø som tror at de beste løsningene oppstår når vi deler ulike erfaringer og perspektiver med hverandre.

heart-care.svg

Vi har fokus på trivsel og fleksibilitet i arbeidshverdagen

Hos oss vil du bli del av et sosialt og godt arbeidsmiljø. Vi har konkurransedyktige pensjons- og forsikringsavtaler, samt fordelsprogram for alle ansatte. Vi er fleksible på arbeidstid og arbeidssted, du jobber når og hvor det passer deg - om det er på hjemmekontor eller et av våre 50 kontorer rundt om i Norge.

Lars Berg og Stian Brustad

Fra Azets Life-bloggen: En reise i skyen 

Stian Brustad og Lars Berg har begge hatt en spennende karriereutvikling så langt i Azets. Sistnevnte startet sin karriere som trainee, noe som Lars så på som meget fordelaktig. 

"Etter kort tid i Azets dukket det opp en ny mulighet for meg - det var vedtatt at vi skulle flytte en tjeneste til skyen.", forteller Stian spent. 

Bli bedre kjent med dem ved å lese hele historien deres her

Er du en Azetser?

Felles for Azetsere er at vi motiveres av variasjon, gode kundeopplevelser og er alltid på leting etter gode løsninger. Vi får energi av å dele innsikt med både kunder og kolleger. Vi ser etter deg med relevant høyere utdannelse og/eller erfaring innen et eller flere av våre forretningsområder. 

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen? Vi hører gjerne fra deg! 

Ansatte diskuterer

Anette Heldal ansatt i Azets

Møt et knippe av våre ansatte

"Noe av det beste med å jobbe i Azets er at det er et selskap som ønsker å gi sine ansatte en mulighet til å utvikle seg faglig og internt i selskapet. Det er i tillegg et veldig inkluderende miljø på jobb, noe som skaper et godt samhold mellom kollegaer."

- Anette Heldal, Teamleder

Les mer om ansattes karriere i Azets

Collaborative

Sterkere sammen. Vi deler kunnskap, ber om hjelp og styrker hverandre for å oppnå bedre resultater.

Authentic

Vi tar kontinuerlig stilling til hva som er det rette for våre ansatte, våre kunder og vår virksomhet, og opptrer til enhver tid med integritet.

Respectful

Vi har et åpent sinn og verdsetter alles bidrag, forstår våre forskjeller og fremmer en kultur for tillit og inkludering.

Dynamic

Vi tilpasser oss raskt endringer og finner smarte veier til de beste resultatene. Vi skal fortsatt være ett skritt foran.

Ledige stillinger

Har du det som skal til for å bli en Azetser? Da vil vi høre fra deg!
Søk på våre ledige stillinger eller send oss en åpen søknad i dag.

Ledige stillinger

Ledige stillinger Azets Norge

Spørsmål om karrieremuligheter i Azets?

Som et stort selskap med mange nedslagsfelt, kan vi tilby gode muligheter for utvikling og vekst for våre ansatte. I Azets får du også jobbe med bransjens mest fremtidsrettede løsninger, og bli en del av et solid fagmiljø som brenner for å dele kompetanse på tvers. 

 

Send inn informasjon i skjemaet, så hører du fra oss.

Ta kontakt

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.