Karriere i Azets tre personer
 
 
 

Jobb i Azets

Vil du påvirke fremtiden til et nytt og offensivt selskap, og virkelig få muligheten til å utvikle deg? Da er det slettes ikke utenkelig at en jobb i Azets er midt i blinken for deg. Vi legger stor vekt på et godt arbeidsmiljø og bygger en kultur med stor takhøyde – både faglig og personlig. Kunnskap står sentralt i Azets. 
 

Litt om Azets

Azets er en ledende leverandør av teknologi og tjenester innenfor regnskap, lønn, HR, bemanning og rådgivning i Norden. Våre 3.000 dedikerte medarbeidere betjener 20.000 små og store kunder innenfor et bredt spekter av bransjer. Vi er en moderne og fleksibel arbeidsplass der kloke hoder og smarte løsninger spiller sammen for å skape gode opplevelser for kundene våre.

Dette kan Azets tilby deg

Vi er en innovatør i markedet og ligger langt fremme i omstillingen til bruk av automatisering, digitalisering og skybaserte løsninger. Dette gjør at vi kan tilby deg spennende utfordringer i et selskap i vekst og endring, samt bransjens mest fremtidsrettede løsninger. 

Med stor vekt på utvikling og trivsel - både personlig og faglig, sørger vi for å holde kompetansen til våre medarbeidere i kontinuerlig bevegelse. Dette mener vi er essensielt for å kunne møte kundenes forventninger og kravene i markedet. Nettopp derfor legger vi til rette for at du skal møte disse utfordringene - men det er opp til deg å gripe mulighetene som byr seg. En karriere i Azets er en spennende og utviklende reise, hvor man kan utvikle seg i den faglige retningen du selv ønsker. Dette kan være på tvers av både avdelinger, fagområder og land. 

Utbildningsakademi Azets

Videreutvikling

Vi har mange kunder, både norske og internasjonale. Dette gir deg variasjon og utviklingsmuligheter. Vi har egne program for videreutvikling slik at kompetansen alltid er på topp. Vi tror på samarbeid og involverer medarbeidere i ulike strategi- og forbedringsprosjekter.

Nearshoring

Nearshoring og effektivisering

For å kunne tilby effektive tjenester og konkurransedyktige priser til kundene våre, har vi blitt ledende i bransjen på digitalisering og automatisering av prosesser. Vi har også bygget opp en nearshoringsvirksomhet i Romania der deler av vårt arbeid utføres.

Moderna arbetssätt

Moderne arbeidsforhold

Azets investerer kraftig i ny teknologi og er en bransjeledende aktør innenfor automatisering, digitalisering og skybaserte løsninger. Som ansatt hos Azets får du jobbe tett på kundene med moderne løsninger og IT-systemer. Vi tenker fremover. 

 

 

Hvem ser vi etter?

I Azets er vi alltid åpne for å komme i kontakt med dyktige fagfolk som kan utfordre og utvikle oss videre. En god grunnmur er viktig. Du har høyere utdanning og en godt utviklet kremmerånd. Du bør dessuten brenne for å overgå kundens forventninger og være engasjert og nytenkende. Vi setter nemlig stor pris på handlekraft. Vi er også veldig glade i kundene våre. Nettopp derfor setter vi ekstra stor pris på relasjonsbyggere som kan kunsten å kommunisere og bygge nettverk som resulterer i omsetning.

Program for studenter og nyutdannede – grip sjansen

Azets har et spennende program for nyutdannede som starter hver høst. Programmet består av både faglige og sosiale sammenkomster som gir muligheten til å bli kjent med flere av områdene i organisasjonen vår. Vi ser etter deg som er nysgjerrig, utadvendt, uredd og en smule utålmodig. Samtidig setter vi pris på at du er ydmyk ovenfor kunder, kolleger og vår forretning. Du har gode kommunikasjons- og formidlingsevner på norsk og engelsk. Disse stillingene vil bli publisert under ledige stillinger. For tiden har vi dessverre ikke mulighet til å tilby praksisplass hos oss.

program for studenter og nyutdannede
Heidi Wendt ansatt i Azets

Møt en knippe av våre ansatte og les hvilke muligheter som byr seg med å jobbe i Azets.

Les mer

Nordisk selskap med lokale røtter

Azets er et stort selskap og et av Nordens ledende kompetansemiljøer i bransjen. Men vi har også en sterk lokal profil og tilstedeværelse. Azets har kontorer på over 50 steder i Norge, i tillegg til mer enn 30 kontorer i de andre nordiske landene. Våre kunder tilhører de fleste bransjer. Hovedtyngden er små og mellomstore bedrifter hvor vi fører regnskap og lønn, men vi har også større kunder og kunder vi gjør andre tjenester for - som for eksempel innen rådgivning og IT.

En oversikt over de norske kontorene finner du her

Ledige stillinger

Ønsker du å ta del i Azets sin spennende reise? Vi har ledige stillinger i hele landet.

Ledige stillinger

Ledige stillinger Azets Norge

Vil du bli en del av Azets?

Send inn informasjon om deg selv i skjemaet, så hører du fra oss.

 

Send kontaktskjema

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.