Mann snakke i telefonen
 
 
 

Hjelp med regnskap PowerOffice Go

Våre regnskapsførere hjelper deg med å sette opp og føre regnskap i PowerOffice Go. Velg selv når du trenger hjelp.

Knytt kontakt med regnskapsfører

Et samarbeid med regnskapsfører hos Azets gir fleksibilitet og muligheter

Få trygghet ved å la en erfaren regnskapsførere hjelpe deg med regnskapet. Enten du har PowerOffice Go i dag eller ikke, vi hjelper deg.

Ofte er arbeidsoppgavene mange og regnskapet kan lett komme i andre rekke. Det kan ta unødvendig mye tid, når ulike spørsmål dukker opp om hvordan klienten skal settes opp eller hvordan bilag skal føres. 

Riktig oppsett av PowerOffice Go sparer deg for mye ekstra arbeid

Du har gått til innkjøp av eller vurderer innkjøp av PowerOffice Go. Da kan du få hjelp av en som har satt opp ny klient mange ganger før, og sikrer at ting går som smurt når du skal begynne å bruke systemet. Som for eksempel:

  • Innhenting av data fra tidligere system
  • Bankintegrasjon med Kid
  • Riktige kontoer for bedriften din
  • Vurdere behov og hva du egentlig har behov for å bruke av systemet

Velg selv hvor mye regnskapsfører hjelper til med

Du kan for eksempel håndtere timer og fakturering, og vi kan ta oss av regnskapsføringen. Benytter du andre systemer til timefangst, kasse, prosjekt eller annet, kan vi finne ut om det lar seg integrere med PowerOffice Go, og få til den beste løsningen.

Du kan også føre alt selv i PowerOffice Go. Dette er noe du trives med, men som regel har du behov for støtte noen ganger. Våre regnskapsførere har erfaring og har en stor fagorganisasjon i ryggen. Vi kan være din regnskapsrådgiver.

Premium Partner PowerOffice

Som PowerOffice Premium Partner har Azets ekspertise innenfor alle deler av PowerOffice GO. Dette gir deg som kunde en trygghet på at vi både kan systemet, men også forstår dine behov.

Ta pulsen på virksomheten ved å se viktige økonomiske hendelser og trender på ett sted. Du kan tilpasse dashboardet med interaktive grafer og widgets, slik at det viser informasjon som du er opptatt av.

digital-accountant.jpg

Hvordan fungerer samarbeidet med regnskapsføreren i PowerOffice Go?

Du kan føre deler av regnskapet selv og når du står fast på noen eller trenger råd om hvordan noe skal føres, er ikke hjelpen langt unna. Regnskapsføreren kan også føre hele regnskapet for deg, mens du tar deg av oppgaver som fakturering og prosjektoppfølging.

Lønn i PowerOffice Go kan også regnskapsførere gjøre for deg. Her er det mange faktorer å forholde seg til slik at lønn blir riktig ført og rapportert.

Dere kommuniserer på telefon eller mail og har mulighet for å dele skjerm. 

Kom raskt i gang

Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

kom_iGang_regnskapPaNett.jpg

Få hjelp til regnskapet - tel: 40 10 40 18

Åpningstider: kl. 08:00 - 16:00 hverdager mandag-fredag

 

 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.