top banner image
 
 
 

Ledige stillinger

Enten du vil jobbe via vårt bemanningsbyrå eller i Azets har vi behov for dyktige fagfolk. Gjennom bemanningsbyrået Azets People formidler vi vikarer og bistår i rekruttering til faste stillinger. I Azets er vi over 3.200 ansatte i Norden og Romania og er stadig i vekst med behov for ansettelser.

 

Ledige stillinger i Azets

Azets er et internasjonalt konsern som tilbyr tjenester og programvare innen forretningsdrift som regnskap, lønn, HR, bemanning og rådgivning. Solid kompetanse, ny teknologi og et internasjonalt arbeidsmiljø. Hos oss vil du få mye ansvar og spennende utfordringer i et selskap i kraftig vekst.

Karrieremuligheter i Azets kan du lese mer om her.

Ledige stillinger hos våre kunder 

Bemanningsbyrået Azets People rekrutterer til både faste og midlertidige stillinger hos eksterne kunder i mange ulike bransjer. Vi strekker oss langt for å finne jobben og arbeidsgiveren som passer for deg. Vi har lang erfaring og flere av våre rådgivere er DNV-sertifiserte, noe som gjør at du som kandidat er sikret en profesjonell rekrutteringsprosess. Det er mange spennende muligheter inn i arbeidslivet - la oss bistå deg med å finne drømmejobben!

Regnskap, lønn, HR, bemanning og rådgivning

Våre flere enn 3.200 dedikerte medarbeidere i Norden og Romania betjener 22.000 virksomheter innenfor et bredt spekter av bransjer.

I Azets kombinerer vi bransjespesifikk innsikt og lokal kompetanse med cutting edge-teknologi og skreddersydde løsninger. Vi gjør data om til verdifull innsikt, slik at du kan jobbe smartere og ta bedre beslutninger.