Ledige stillinger i Azets

Azets gir deg muligheter til å jobbe i et ledende nordisk selskap med fokus på tjenester innen regnskap, lønn, HR og rådgivingstjenester på både operativt og strategisk nivå. Vi har fokus på mennesker og teknologi med kontorer over hele landet. Dette åpner opp for spennende stillinger. Noe som passer akkurat for deg?

Ledige stillinger hos våre kunder 

Bemanningsbyrået Azets People rekrutterer til faste og midlertidige stillinger hos eksterne kunder i mange ulike bransjer. Vi strekker oss langt for å finne jobben og arbeidsgiveren som passer for deg. Vi har lang erfaring og flere av våre rådgivere er DNV sertifiserte, noe som gjør at du som kandidat er sikret en profesjonell rekrutteringsprosess. Det er mange spennende muligheter inn i arbeidslivet - la oss bistå deg med å finne drømmejobben!

Regnskap, lønn, HR, bemanning og rådgivning

Våre flere enn 2500 dedikerte medarbeidere i Norden og Romania betjener 20.000 virksomheter innenfor et bredt spekter av bransjer.

I Azets kombinerer vi bransjespesifikk innsikt og lokal kompetanse med cutting edge-teknologi og skreddersydde løsninger. Vi gjør data om til verdifull innsikt, slik at du kan jobbe smartere og ta bedre beslutninger.