Ansatte i Azets
 
 
 

Ledige stillinger

Enten du vil jobbe i Azets eller som utleid konsulent hos en av våre kunder, har vi behov for dyktige fagfolk. Gjennom rekrutteringsbyrået Azets People formidler vi vikarer og bistår i rekrutteringsprosesser.

I Azets er vi over 6.500 ansatte i Norden, Romania og UK. Vi er stadig i vekst med behov for ansettelser.

Ledige stillinger i Azets

Azets har varierte og gode muligheter innen regnskap, lønn/HR, Advisory og IT. Hos oss får du jobbe med den mest fremtidsrettede teknologien i bransjen, og vi har det beste fra to verdener: en skybasert kundeportal og markedets mest komplette forretningsløsninger. 

Hos oss vil du få mye ansvar og spennende utfordringer i et selskap i kraftig vekst. Vi har et solid fagmiljø og brenner for å dele kompetanse på tvers. 

Høres dette interessant ut? 

Finn ut mer om karrieremuligheter og hvordan det er å jobbe i Azets

Ledige stillinger hos våre kunder 

Rekrutteringsbyrået Azets People rekrutterer til både faste og midlertidige stillinger hos bedrifter i mange ulike bransjer. Vi strekker oss langt for å finne jobben og arbeidsgiveren som passer for deg. Vi har lang erfaring og flere av våre rådgivere er DNV-sertifiserte, noe som gjør at du er sikret en profesjonell rekrutteringsprosess.

Det er mange spennende muligheter inn i arbeidslivet - la oss bistå deg med å finne drømmejobben!

Finn ut mer om vårt rekrutteringsbyrå

Regnskap, lønn, HR, rekruttering og rådgivning

Våre flere enn 6.500 dedikerte medarbeidere i Norden, Romania og UK betjener virksomheter innenfor et bredt spekter av bransjer fra mer enn 160 kontorer.

I Azets kombinerer vi bransjespesifikk innsikt og lokal kompetanse med cutting edge-teknologi og skreddersydde løsninger. Vi gjør data om til verdifull innsikt, slik at du kan jobbe smartere og ta bedre beslutninger.