top banner image
 
 
 

Azets IT Software

Azets IT har et blomstrende miljø innen programvareutvikling. Vi leverer programvare både internt og ut til våre kunder. Vi har utviklet flere produkter som du kanskje har hørt om!

Les videre for å lære mer om hvordan vi jobber, programvare vi har utviklet og hvorfor jobbe med IT i Azets.

 

Bli en av oss på Azets IT

Gjennom flere tiår har vi levert tjenester og systemer innen regnskap, lønn og HR til både norske og utenlandske virksomheter. Som Nordens største leverandør av lønn- og regnskapstjenester er vi opptatt av automatisering av oppgaver for å levere effektive og presise tjenester til våre kunder. Vi har lagt stor vekt på å skape kundeløsninger med stor nytteverdi og som er enkle å ta i bruk. 

group-share.svg

Smidig programvareutvikling

Små, kryssfunksjonelle team, som jobber med ulike agile metoder innen programvareutvikling.

network-world.svg

Globale erfarne team

I Azets jobber du med erfarne utviklere og prosjektledere for å levere gode og nyskapende løsninger innad i organisasjonen og ut til kunder.

cloud_software.svg

Cloud Hosting

Våre applikasjoner og tjenester hostes i økende grad på AWS, typisk på ny og spennende teknologi som ECS og Serverless.

Ledige stillinger hos Azets IT

Azets har full fokus på utvikling av programvare for både bruk i egen organisasjon og for salg til andre brukere. Området er i sterk vekst og vi trenger de rette menneskene for IT-avdelingen vår.

Her får du en oversikt over alle ledige stillinger i Azets.

Finner du ikke noe som passer akkurat deg?

Kontakt oss for å sende inn åpen søknad

Å jobbe hos Azets IT

Azets IT utvikler applikasjoner, tilbyr IT-tjenester og leverer IT-støtte til hele Azets-organisasjonen. Vi tilbyr også tjenester innen programvaresalg, integrasjoner og forretningsteknologi.

Våre ansatte er lokalisert flere steder og spredt over flere team. IT-teamene er lokalisert blant annet i Oslo, Skien, Trondheim, Kristiansand, Sibiu og Timisoara (Romania). Samtidig tilbyr Azets stor fleksibilitet til sine ansatte, noe som åpner for muligheten til å jobbe fra et av våre omtrent 50 kontorer rundt om i Norge. Vi har også gode muligheter for hjemmekontor.

I tillegg til tett samarbeid mellom de ulike avdelingene, har vi et nært samarbeid med de lokale IT-avdelingene i Sverige, Danmark, Finland og UK. Vi har et dynamisk miljø som samarbeider på tvers av lokasjonene. På høyre side kan du lese mer om noen av områdene som Azets IT er delt opp i.

kart Norge Romania med byer Azets ansatte IT

Holder Azets ledende innen teknologi

Vi ser alltid mot fremtidens teknologi og jobber for å gi våre kunder moderne verktøy og løsninger. Våre applikasjoner er utviklet ved bruk av: 

  • JavaScript MVVM frameworks, vanligvis Angular
  • .Net, Node.Js
  • SQL og NoSQL databaser
  • SaaS arkitektur
  • RESTful APIs
  • AWS teknologi (bl.a. ECS, Lambda funksjoner, SQS)
  • C# baserte dataintegreringsverktøy 

Noen av våre egenutviklede produkter:

Azets Invoice - enkel måte å administrere og holde styr på alle innkommende og utgående fakturaer på ett sted. Enkelt, digitalt og effektivt.

Azets Report - digitale rapporteringsverktøy utviklet for å gjøre finansiell rapportering effektiv, nøyaktig og enkel. 

PMT - planleggingsverktøy brukt internt i Azets for å koordinere store aktiviteter internt i selskapet.

Azets Connect - integrasjonsplattform brukt for å skreddersy integrasjoner, rapporter og løsninger for våre kunder.

KursViderutdanning2personer.jpg

Her kan du utvikle deg

Azets IT har et hyggelig, åpent og dynamisk miljø. Her får du mulighet til å jobbe med varierte prosjekter og samarbeide med flere ulike team og avdelinger. Vi jobber i små team med Agilbasert prosjektledelse. 

I tillegg arrangerer vi sosiale samlinger med workshops og meet and greet med andre Tech-teams fra Sverige, Litauen, Romania, Finland, Danmark og UK. 

Her finnes muligheter for læring og utvikling, blant annet via interne og eksterne treningsøkter og webinarer. 

Nysgjerrig på hva to av våre ansatte sier om sine erfaringer fra sine jobber i Azets? Les blogginnlegget om Lars og Stian her

Møt noen av våre ansatte som jobber med IT

Mia Løkken ansatt i Azets

Navn: Mia Løkken

Stilling: Teamleder IT Payroll solutions

Arbeidssted: Oslo

Utdanning: Mastergrad i litteraturformidling ved UiO 

Mia, som jobber ved Azets' kontor på Skøyen i Oslo sier at det er en trygghet i å vite at det er kompetanse overalt rundt seg, og at man hele tiden får påfyll av det man trenger for å utføre god, grundig og oppdatert arbeid for kundene.

Les mer om Mia sin karriere i Azets

Lars_Berg.jpg

Navn: Lars Berg

Stilling: Teamleder IT Payroll solutions

Arbeidssted: Oslo

Utdanning: Master of Science i Informasjonssystemer fra Hawaii Pacific University. 

Lars har jobbet som trainee og vært innom de fleste fagområdene på IT-avdelingen. Han trekker frem det gode arbeidsmiljøet, takhøyden, og at man får være med å påvirke, som gode grunner til å jobbe i Azets.

Les mer om Lars sin karriere i Azets

Spørsmål om karrieremuligheter i Azets?

Som et stort selskap med mange nedslagsfelt, kan vi tilby gode muligheter for utvikling og vekst for våre ansatte. I Azets får du også jobbe med bransjens mest fremtidsrettede løsninger, og bli en del av et solid fagmiljø som brenner for å dele kompetanse på tvers. 

 

Send inn informasjon i skjemaet, så hører du fra oss.

Ta kontakt

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.