regnskap lønn rådgivning i Tønsberg
 
 
 

Regnskapsfører og lønnskonsulenter i Tønsberg

Behov for bistand innenfor regnskap, lønn eller rådgivning? Ta kontakt med en av våre konsulenter.

Få hjelp med regnskap og lønn

 

Effektiviser driften av din virksomhet

En god regnskapsfører er også en god økonomisk rådgiver. En som kjenner bedriften din, markedet ditt og bransjen din. De fleste bedriftsledere trenger en sparringspartner som ser virksomheten med nye øyne. En som kombinerer sin erfaring med dine regnskapsdata for å gi råd om hva som kan forbedres.

Vi har i mange år levert tjenester innen regnskap, lønn og økonomisk rådgivning til våre kunder i Tønsberg. Våre regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innen økonomi og HR i Tønsberg kan hjelpe deg med å effektivisere driften av din virksomhet.

Vil du vite mer? Du kan lese om våre tjenester under eller ta kontakt med oss her.

Tjenester som gir deg oversikt

Vi sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som din regnskapsfører og lønnskonsulent, er vi også din rådgiver. Bruk en ekspert på tall, lønn og HR som din sparringspartner. Få forretningsstøtte slik at du kan ta ut mer av din bedrifts potensiale og få en mer forutsigbar hverdag.

Med oss får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett. Våre lønnskonsulenter og regnskapsførere i Tønsberg hjelper deg gjerne.

Du kan lese mer om tjenestene våre her.

 

 • Korrekt føring av regnskapet
 • Betaling til leverandører
 • Fakturering til kunder
 • Lønn til dine ansatte
 • Håndtering av reiseregninger og utlegg
 • HR-prosesser
 • Analyse av økonomien
 • Skatt og utbytte
 • Årsregnskap og ligningspapirer
 • Styrearbeid
 • Budsjettering og planlegging
 • HR-rådgivning

Regnskapstjenester Tønsberg

Regnskap

Våre regnskapsførere i Tønsberg har solid kompetanse og er alltid oppdatert på lover og regler. Vi har erfaring fra de fleste typer virksomheter og bransjer og vil alltid ha gode råd å komme med.
 

Lønnstjenester Tønsberg

Lønn

Få hjelp med blant annet lønnsberegning, håndtering av ferie og fravær, a-meldingen og årsoppgjør. Vi har alltid tilgjengelige ressurser for deg, som er 100 % oppdatert på lover og regler. Rett lønn til rett tid.

Rådgivning innen økonomi, styrearbeid og HR

Regnskapsføring er så mye mer i Tønsberg. Vi kan hjelpe deg med å få oversikt og bedre styring av bedriften,  enten det gjelder analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn.

Økonomisk rådgivning

Hvordan oppdage nye muligheter og gjøre endringene som skal til for å styrke driften ytterligere? Gjennom finansielle analyser og strategiske blikk sørger vi for at nye og smarte tiltak blir gjennomført på korrekt vis.

Våre rådgivere i Tønsberg hjelper deg å ta riktige beslutninger ved spørsmål rundt blant annet budsjett, kapitalforhøyelse og fusjon.

Les mer om økonomisk rådgivning her

HR-rådgivning og personaladministrasjon

Alle virksomheter med ansatte har en rekke personaloppgaver som skal løses. Sykmeldte ansatte skal følges opp, pensjonsportal skal ajourholdes og nyansatte skal ha korrekte ansettelsesavtaler. En rekke av disse oppgavene kan effektiviseres og automatiseres, andre krever god opplæring i rutiner og regelverk. 

Våre rådgivere i Tønsberg kan sørge for effektiv oppfølging av personaloppgavene.

Les mer om personaladministrasjon

Tre regnskapsførere

Hvem er vi?

Ved avdelingen i Tønsberg jobber til sammen 17 engasjerte og erfarne medarbeidere. Disse innehar godt humør samt høy og variert kompetanse. Her jobber bl.a. siviløkonomer, autoriserte regnskapsførere, høyt kvalifiserte konsulenter/rådgivere innen økonomi, HR og lønn. Alle med et mål for øyet; til å bidra til en enklere hverdag gjennom effektive og lønnsomme løsninger for deg som kunde.

Vi hjelper alle typer kunder, fra små til store og med ulike selskapsformer. Våre kunder er i både privat og kommunal i sektor innenfor i mange ulike bransjer. Vi har spesiell kompetanse innenfor eiendom, restaurant og prosjektbaserte virksomheter.

Høy kundetilfredshet gjennom tett oppfølging er viktigst for oss. Gjennom å jobbe i team oppnår vi kompetanseoverføring hos våre ansatte og trygghet for deg som kunde for at jobben blir gjort som avtalt, uavhengig av enkeltpersoner.

Vi holder til på Korten, i idylliske omgivelser ved Ilene naturreservat med bl.a. bie- og humle hotell (Buzz Club) og sjøen som nærmeste nabo. Vi har god parkeringsplass og du er hjertelig velkommen til å besøke oss. Ta kontakt med oss via nett her.

innleid regnskapsfører

Du bestemmer hvor og hvordan

Som regel utfører vi tjenestene fra våre lokaler, men vi kan også komme dit du er. Vi benytter normalt våre egne systemer når vi løser dine utfordringer. Men dersom du ønsker det, utfører vi gjerne jobben på dine systemer. Som kunde er valget helt og holdent ditt.

Utgangspunktet vårt er at alle oppdrag er like verdifulle. Våre erfarne regnskapsførere og rådgivere tar både små og store oppdrag, som kan spenne over få dager til mange måneder.

Cozone ikoner på mobil

Vi har systemene som gjør hverdagen din enklere

I Azets er vi opptatt av å gjøre din arbeidshverdag så smidig som mulig. Gjennom vår kundeportal, CoZone, har vi tilrettelagt for sømløse og automatiserte prosesser for regnskap og lønn. Nettportalen gjør samarbeidet ditt med våre regnskapsførere og lønnskonsulenter enkelt. I kundeportalen kan du blant annet godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, se på tall og rapporter, fakturere kunder og organisere lønns- og personalarbeidet.

 • Data samlet ett sted
 • Oversiktlige rapporter
 • Sikker deling av filer

Kontaktinformasjon

Telefon: 40 10 40 18

Besøks- og postadresse:
Fjordgaten 9, 3125 Tønsberg

Lars Erik Lindhjem
Lars Erik Lindhjem
Salgsansvarlig
Tel: +47 913 51 443
avdelingsleder Tønsberg
Lene Kvia
Avdelingsleder
Tel: +47 913 96 334

Ta kontakt, så hjelper vi deg videre

Ring oss på 40 10 40 18  eller fyll ut skjemaet under.

Åpningstider: fra kl. 08:00 til 16:00 på alle hverdager.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Webinar_image.jpg

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Se utvalget av seminarer og webinarer her

Regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt kontor i Tønsberg. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR. Du finner oss blant annet i Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen. En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.

Et stort fagmiljø, i kombinasjon med lokal kunnskap om Bergensregionen, gjør at vi kan hjelpe din bedrift best mulig.