regnskap lønn rådgivning i Tønsberg
 
 
 

Regnskapsfører i Tønsberg

Behov for bistand innenfor regnskap, lønn eller rådgivning? Ta kontakt med oss.

2024 flytter vi inn i nye fine lokaler sammen med våre nye kollegaer fra Saga Regnskap Tønsberg som blir hetende Azets fra samme år.

Få hjelp med regnskap og lønn

Beste tjeneste tilpasset din virksomhet

Din økonomiske rådgiver
Få en sparringspartner som ser virksomheten din med nye øyne. En som kombinerer sin erfaring med dine regnskapsdata for å gi råd om hva som kan forbedres. Våre regnskapsførere og rådgivere i Tønsberg kan hjelpe deg med å effektivisere driften av din virksomhet.
Hjelp med regnskap og lønn i ditt system
Hos oss har vi konsulenter som kan ulike systemer, enten du har ditt eget som du ønsker hjelp inn i eller om du vil bruke Azets plattform for en outsourcet tjeneste. Alt tilpasset det som passer din hverdag best.
Små og store kunder
Vi hjelper alle typer kunder, fra små til store og med ulike selskapsformer. Regnskapskontoret i Tønsberg har kunder i både privat og kommunal i sektor innenfor i mange ulike bransjer. Vi har spesiell kompetanse innenfor eiendom, restaurant og prosjektbaserte virksomheter.

Derfor bør du velge et av Azets regnskapsbyrå

Ved å velge en autorisert regnskapsfører i Tønsberg får du nærheten fra en lokal aktør, og tryggheten fra et stort fagmiljø med tilgang til smarte og effektive løsninger på nett. Vi tar for oss alle typer bedrifter fra enkeltmannsforetak til større bedrifter. 

Vi sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som din regnskapsfører og lønnskonsulent, er vi også din rådgiver. Bruk en ekspert på tall, lønn og HR som din sparringspartner. Få forretningsstøtte slik at du kan ta mer ut av din bedrifts potensialet og få en mer forutsigbar hverdag. 

Ønsker du å gjøre deler av regnskapet selv, bistår vi inn i i ditt system. Vi har for eksempel stor kompetanse på Tripletex og er sertifisert partner på dette systemet.

Ønsker du å sette bort hele regnskapet og konsentrere deg om egen kjernevirksomhet, tar vi selvfølgelig ansvar for det du ønsker av tjenester.

 

  • Alt innen regnskap 
  • Alt innen lønn
  • Skatt og moms 
  • Budsjettering og planlegging
  • HR-rådgivning

Om regnskapskontoret i Tønsberg

People discussing accounting

Ved avdelingen i Tønsberg jobber til sammen 17 engasjerte og erfarne medarbeidere. Disse innehar høy og variert kompetanse. Her jobber bl.a. siviløkonomer, autoriserte regnskapsførere og konsulenter/rådgivere innen økonomi, HR og lønn. Alle med et mål for øyet; til å bidra til en enklere hverdag gjennom effektive og lønnsomme løsninger for deg som kunde.

Fra 2024, vil vi få 10 dyktige kolleger fra Saga Regnskap Tønsberg. De har med seg kompetanse på blant annet systemer som Tripletex, PowerOffice Go og Visma Business

Vi holder til på Korten, i idylliske omgivelser ved Ilene naturreservat med bl.a. bie- og humle hotell (Buzz Club) og sjøen som nærmeste nabo.

Vi har godt med parkeringsplass. Du er hjertelig velkommen til å besøke oss.

Jonas Løthman
Avdelingsleder

Vi er et fullservicebyrå som hjelper deg med det du måtte trenge uansett problemstilling og størrelse på bedriften. Våre eksperter er klare til å bistå deg med alt innen regnskap og lønn – så du kan fokusere på andre ting. Les mer om våre tjenester her:

Kontaktinformasjon

Adresse
Åshaugveien 68, 3170 Sem
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag
Verisure Logo
"Samarbeidet med Azets gir oss muligheter til å samle og organisere viktige tall fra alle Franchise bedriftene våre rundt om i Norge slik at vi kan forbedre oss i alle deler av driften."
Thomas Berg, Franchise Director, Verisure Norge
Thomas Bredal
Salgssjef
Jonas Löthman
Avdelingsleder

Ta kontakt for løsning

Vi hjelper deg med alt innen regnskap, lønn og bedriftsutvikling. Vi finner de beste løsningen for akkurat din bedrift.

Fyll inn skjemaet eller ring oss gjerne.

Telefon
Er du kunde eller leverandør til en av våre kunder? Ta kontakt her
 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Webinarer illustration Green man

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Norge lokalkontor kart illustrasjon

Regnskapskontor og regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt regnskapskontor i Tønsberg. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.