regnskap lønn rådgivning i Tønsberg
 
 
 

Regnskapsfører i Tønsberg

Behov for bistand innenfor regnskap, lønn eller rådgivning? Ta kontakt med en av våre konsulenter.

Få hjelp med regnskap og lønn

Effektiviser driften av din virksomhet
Få en sparringspartner som ser virksomheten din med nye øyne. En som kombinerer sin erfaring med dine regnskapsdata for å gi råd om hva som kan forbedres. Våre regnskapsførere og rådgivere i Tønsberg kan hjelpe deg med å effektivisere driften av din virksomhet.
Få en dedikert ressurs som forstår din hverdag
Hos oss får du en fast rådgiver som har som målsetning å forstå kundens hverdag og være en god samarbeidspartner på det du har behov for.
Små og store kunder
Vi hjelper alle typer kunder, fra små til store og med ulike selskapsformer. Regnskapskontoret i Tønsberg har kunder i både privat og kommunal i sektor innenfor i mange ulike bransjer. Vi har spesiell kompetanse innenfor eiendom, restaurant og prosjektbaserte virksomheter.

Derfor bør du velge et av Azets regnskapsbyrå

Ved å velge en autorisert regnskapsfører i Tønsberg får du nærheten fra en lokal aktør, og tryggheten fra et stort fagmiljø med tilgang til smarte og effektive løsninger på nett

Vi sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som din regnskapsfører og lønnskonsulent, er vi også din rådgiver. Bruk en ekspert på tall, lønn og HR som din sparringspartner. Få forretningsstøtte slik at du kan ta mer ut av din bedrifts potensialet og få en mer forutsigbar hverdag. 

 

  • Alt innen regnskap 
  • Alt innen lønn
  • Skatt og moms 
  • Budsjettering og planlegging
  • HR-rådgivning

Om regnskapskontoret i Tønsberg

People discussing accounting

Ved avdelingen i Tønsberg jobber til sammen 17 engasjerte og erfarne medarbeidere. Disse innehar godt humør samt høy og variert kompetanse. Her jobber bl.a. siviløkonomer, autoriserte regnskapsførere, høyt kvalifiserte konsulenter/rådgivere innen økonomi, HR og lønn. Alle med et mål for øyet; til å bidra til en enklere hverdag gjennom effektive og lønnsomme løsninger for deg som kunde.

Vi holder til på Korten, i idylliske omgivelser ved Ilene naturreservat med bl.a. bie- og humle hotell (Buzz Club) og sjøen som nærmeste nabo.

Vi har godt med parkeringsplass. Du er hjertelig velkommen til å besøke oss.

Jonas Løthman
Avdelingsleder

Vi er et fullservicebyrå som hjelper deg med det du måtte trenge uansett problemstilling og størrelse på bedriften. Våre eksperter er klare til å bistå deg med alt innen regnskap og lønn – så du kan fokusere på andre ting. Les mer om våre tjenester her:

Kontaktinformasjon

Adresse
Fjordgaten 9, 3125 Tønsberg
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag
Verisure Logo
"Samarbeidet med Azets gir oss muligheter til å samle og organisere viktige tall fra alle Franchise bedriftene våre rundt om i Norge slik at vi kan forbedre oss i alle deler av driften."
Thomas Berg, Franchise Director, Verisure Norge
Thomas Bredal
Salgssjef
Jonas Löthman
Avdelingsleder

Ta kontakt

Vi hjelper deg med alt innen regnskap og lønn og finner de beste løsningen for akkurat din bedrift.

Fyll inn skjemaet eller ring oss gjerne.

Telefon
 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Webinarer illustration Green man

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Norge lokalkontor kart illustrasjon

Regnskapskontor og regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt regnskapskontor i Tønsberg. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.