Teknologi og digitalisering

Brukervennlige løsninger gir deg rask tilgang til alt du trenger. Programvare og integrasjon løser dine behov. Råd og strategier gir bedre utnyttelse av teknologi og digitalisering. Azets leverer teknologi fra øverste hylle.

Vi har god erfaring med å levere programvare, EDI og IT-rådgivning som effektiviserer bedrifter. 

 

Forretningssystemer

Første steg mot en mer effektiv økonomifunksjon er valg av riktig programvare. Azets kan bistå med en portefølje av forretningssystemer som løser behovene i en moderne bedrift. Vi veileder dere fra beslutning, via implementering til varig drift.

Få hjelp med programvare

EDI

Effektiv vareflyt. EDI-teamet i Azets digitaliserer transaksjoner mellom kjøper og selger. Gjennom rådgivning, programvare og tjenester kobler vi våre kunders systemer sammen med andre partneres systemer.

Våre EDI-løsninger

IT-rådgivning

Den digitale utviklingen skjer i høyt tempo. Vi ønsker at virksomheten din skal lykkes med de digitale endringene og har rådgivere som kan bistå deg på mange plan. Følg med i det digitale skiftet.

Les mer om IT-rådgivning

Kutt kostnader og bli mer effektiv. Her får du en guide som viser hvordan du IT-rigger selskapet ditt for morgendagen.

 

Last ned den store IT-guiden

La oss vise deg våre løsninger 

Vi tar gjerne en titt på hva våre løsninger kan gjøre for deg og din bedrift. Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat. Du kan også ringe oss på telefon 40 10 40 18

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.