top banner image
 
 
 

Teknologi og digitalisering

Programvare, EDI og IT-rådgivning som effektiviserer bedrifter. Brukervennlige løsninger gir deg rask tilgang til alt du trenger. Programvare og integrasjon løser dine behov. Råd og strategier gir bedre utnyttelse.

Få hjelp i dag

computer

Brukervennlig løsninger

Vi har brukervennlig løsninger som er effektive og trygge. 

sikre integrasjoner

Sikre integrasjoner

Du får sikre integrasjoner som eliminerer risikoen for mennesklig svikt ved overføring av data. 

nedlastet og oppdatert

Alltid oppdatert

Vi har digitale løsninger som til enhver tid vil være oppdatert.

IT-rådgivning og digitalisering

Digitalseringen skjer i et høyt tempo og vi ønsker at din virksomhet skal lykkes. Vi gir deg IT-rådgivning som effektiviserer virksomheten din. Azets har et eget EDI-team som digitaliserer transaksjoner mellom kjøper og selger. Med EDI flyter alle meldingene mellom leverandører og kunder elektronisk, etter definerte og avtalebestemte kriterier.

Les mer om hva vi tilbyr innenfor teknologi og digitalisering under:

Forretningssystemer

Første steg mot en mer effektiv økonomifunksjon er valg av riktig programvare. Azets kan bistå med en portefølje av forretningssystemer som løser behovene i en moderne bedrift. Vi veileder dere fra beslutning, via implementering til varig drift.

Få hjelp med programvare

EDI og integrasjon

Effektiv vareflyt via sikre integrasjoner - EDI-teamet i Azets digitaliserer transaksjoner mellom kjøper og selger. Gjennom rådgivning, programvare og tjenester kobler vi våre kunders systemer sammen med andre partneres systemer.

Våre EDI og integrasjonsløsninger

Skyløsninger

Å ta steget ut i skyen kan bidra til å redusere de totale IT-kostnadene og legge grunnlaget for en digital fremtid. Vi kan hjelpe deg på veien: fra kartlegging av din nåsituasjon, valg av skyløsning og selve jobben med å flytte ut i skyen. 

Hjelp til å flytte til skyen

 

Snakk med oss og finn din løsning

Sammen finner vi ut av hva våre løsninger kan gjøre for deg og bedriften din. Fyll ut skjemaet, så tar vi snarlig kontakt for en uforpliktende prat. 

Du kan også ringe oss:

40 10 40 18 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.