Manninteressert i økonomisk rådgivning
 
 
 

Økonomisk rådgivning

Få råd som: 

Senker kostnadene | Styrker konkurransekraften | Gjør det enklere å styre virksomheten

Jeg ønsker gode råd

 
Tett på

Ett kontaktpunkt

Tett på bedriften

Tett på bedriften

Lønnsomt

Lønnsomt

Kompetanse

Kompetanse


Kalulator regnskapsanalyse

Regnskapsanalyse - Med dine regnskapstall som grunnlag

Vi ser på bedriftens tall og gir deg en oversikt over økonomien. Vi bruker tallene til å stake kursen videre og legger til rette for at du kan bruke nøkelltall som grunnlag for lønnsom drift og beslutningsgrunnlag for riktige beslutninger for fremtiden.

Les om hvordan vi gjør regnskapsanlyse

Penger kontroll budsjett

Budsjett - ta riktige beslutninger

Hva skal pengene gå til? Når du planlegger virksomhetens fremtid, er budsjettet ditt viktigste hjelpemiddel. Budsjettet er kort og godt oppstillingen av dine forventede inntekter og kostnader i en bestemt tidsperiode. Et gjennomarbeidet budsjett gir et godt grunnlag for å ta riktige beslutninger. 

Se hva vi kan hjelpe med

Penn for styrearbeid

Styrearbeid - mye å tenke på

Det er mye som må følges opp i arbeidet inn mot styret, som for eksempel  planlegging av utbytte, virksomhetsstyring og strategi. For å kunne legge best mulige planer for virksomheten, trenger man korrekte tall og gode analyser. Man må også passe på at de formelle kravene til styrearbeidet er ivaretatt. Alt dette kan vi hjelpe deg med.  

Hjelp til styrearbeid


Prosent skattefri omdanning

Skattefri omdanning til AS - gjør det riktig

Et enkeltpersonforetak eller et ansvarlig selskap kan omdannes til et aksjeselskap. Omdanningen kan foretas uten beskatning når et nystiftet aksjeselskap overtar virksomhet, eiendeler og eventuelt gjeld og trer inn i de skatteposisjoner som knytter seg til virksomheten. Eiere og deltakere har et viktig og lovpålagt ansvar i forbindelse med omdanningen 

Vi sørger for at denne selskapstransaksjonen som skattefri omdanning blir gjort riktig


Bok for årsregnskap

Årsregnskap - la en som kan regnskapsføring hjelpe

Årsregnskap er en oversikt over selskapets inntekter og kostnader på et overordnet nivå, og er et dokument som foreligger i Brønnøysund for alle bedrifter som er pliktet til å levere dette. Sammen med årsberetning er årsregnskap en del av årsoppgjøret. Som autorisert regnskapsfører er vi gode på å utarbeide årsregnskap. 

Les mer om årsregnskap

Plante - nyetablering firma

Skal du etablere firma?

Det er mye å tenkte på når man etablerere nytt firma. Alt fra valg av selskapsform, hvordan regnskapet skal settes opp og hvordan selskapet skal få nok kapital.

Se hvordan vi kan hjelpe

Tidligere avholdte nettkurs

Vi legger ut opptak av nettkurs/webinarene vi har holdt innen lønn, HR og økonomi. Her får du en oversikt og du kan laste ned det du ønsker å høre mer om. De fleste webinarene er på 30 minutter. 

Se våre nettkurs  

Mann som ser på webinar

Personaladministrasjon

Oppdag nye muligheter. Gjør endringene som styrker bedriften din. 

God personalledelse har blitt et stort konkurransefortrinn. Med vår juridiske kompetanse og rådgivere innenfor lønn og HR, hjelper vi deg med alt fra daglige oppgaver til komplekse endringer.

Tjenester:

  • Oppfølging av sykemeldte
  • Arbeidskontrakt
  • Personalhåndbok
  • Oppsigelse
  • Ansette medarbeidere

Kontakt våre eksperter

Ring 40 10 40 18 eller send inn skjema, så tar vi kontakt. 

Åpningstider hverdager: 

kl. 08:00 - 16:00 mandag - fredag

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.