top banner image
 
 
 

Nordisk lønn outsourcing

Vi kan lønn i Norden. La oss utføre lønnsprosessene dine på tvers av de nordiske landene. Sømløst og effektivt.

Kontakt oss for nordisk lønn

nordisk system

Felles fleksibelt nordisk system

lokal ekspertise

Lokal ekspertise

nordisk leveransemodell

Nordisk overvåking og leveransemodell

Lønnstjenester på tvers av de nordiske landene

Den naturlige leverandøren av lønnstjenester i Norden, som dekker Norge, Sverige, Danmark og Finland. Vårt dedikerte nordiske team tilbyr én løsning for alle dine lønnsbehov, og vi er svært stolte av å være den ledende lønnsleverandøren i Norden. Vi opererer gjennom egne enheter i alle landene - ikke gjennom partnere, og vi streber hver dag etter å gjøre våre kunders liv enklere ved å være deres alt-i-ett-løsning for alle typer lønnsutsourcingstjenester.

Vår lokale tilstedeværelse sikrer lokal overholdelse av regelverket, med en skreddersydd tilnærming for å best passe din virksomhet. Med erfaring fra kunder innen ulike bransjer og størrelser, kombinert med konsoliderte tjeneste- og systemtilbud i alle fire land, er vi den naturlige partneren for selskaper med en nordisk tilstedeværelse når det gjelder lønnsutsourcing. Våre rådgivere forstår dine behov og er klare til å hjelpe med ekspertise innenfor alle slags komplekse spørsmål du måtte ha i hvert enkelt land.

nordisk kart Azets

one_illustration.jpg

 • Ett nordisk kontaktpunkt
 • Én nordisk avtale
 • Én nordisk overvåkningsmodell
 • Én nordisk portal - Azets Cozone
 • Ett nordisk tidsregistrering- og fraværssystem
 • Ett nordisk reiseregning- og utleggssystem

Førstevalget for nordisk lønnsutsourcing

Lei av å bruke tid på å holde deg oppdatert på lokal lover og regler? Overlat det til oss, vi vil overvåke og gi råd om endringene slik at du kan fokusere på kjernevirksomheten din. Med vår komplette samling av sikre og brukervennlige verktøy for lønnsadministrasjon, vil vi gjøre det administrative arbeidet til en lek - ett system for alle land. Det kan ikke bli enklere enn det.

Mange av tingene vi gjør for å oppnå en ledende nordisk tjenestetilbud kan uttrykkes gjennom å levere våre tjenester basert på konseptet Én.

Med lønnsrådgivere i Norge, Sverige, Danmark og Finland, tilbyr vi lønnstjenester i hele det nordiske markedet gjennom ett kontaktpunkt.

Erik Bekkåsen
direktør nordisk lønn

Hva vi tilbyr

Lønnstjenester med høy kvalitet

Vi er en ISAE3402-sertifisert leverandør av lønnstjenester i alle de nordiske landene. Kvalitet og effektivitet preger hele tjenesten vår, fra implementering til produksjon. Vi har autoriserte konsulenter, dedikerte kvalitetsledere og våre egne kvalitetssikringssystemer utviklet for å garantere levering av høyeste standard. På denne måten kan du være sikker på at alle lønnsspørsmål vil være i de beste hender, slik at du kan fortsette å jobbe med det du gjør best.

Mann med kvalitetsbevis lønn

Sett bort lønnsoppgavene til oss  - vi har erfaring med bedrifter i alle størrelser 

Fordelen med å være den ledende lønnsleverandøren i det nordiske markedet er vår unike tilgang til kunnskap. Vi hjelper både små og store selskaper i alle slags bransjer med lokal kompetanse. Med 20 års erfaring i virksomheten har vi utviklet en modell for beste praksis med standardiserte prosesser for å sikre en effektiv lønnsleveranse for alle typer selskaper. Basert på vår erfaring vet vi at “onesize” ikke alltid passer alle, og derfor har vi en fleksibel tilnærming. I vår beste praksis og kvalitetsramme er vi fleksible og smidige, noe som betyr at vi vil sørge for at systemene og tjenestene våre passer perfekt med din virksomhet.

Med en base på 22 000 lønn- og regnskapskunder derav 600 som er nordiske lønnskunder, kan vi med sikkerhet si at vi kjenner kundens behov og hvordan vi kan møte dem. Vi er stolte av å være en pålitelig partner innen moderne lønn, regnskap og rådgivningstjenester.

 

Vi gjøre det kompliserte om til å bli enkelt - slik at du kan senke skuldrene og overlate lønn til oss.

Få full oversikt med Azets Cozone
- vår nordiske kundeportal

Azets Cozone er et portal utviklet for å gjøre samarbeidet mellom kunder og våre lønnskonsulenter enkelt. Azets Cozone lar deg godkjenne tidsrapporter for team spredt over flere land, gir tilgang til rapporter for flere enheter over landegrensene og deler lønnsrelatert materiale som er helt GDPR-kompatibelt.

Azets Cozone gir deg tilgang til:

 • Alle data samlet på ett sted
 • Et system for alle lønnssaker
 • Et sted for lønnsslipp
 • Et sted for rapportering om tid og fremmøte
 • Et reise- og utleggssystem
 • Et sted for rapporter
 • Sikker og GDPR-kompatibel fildeling
 • Samarbeidsplanlegging av tidsfrister på tvers av forretningsenheter
Andreas Fredvinge
nordisk salgssjef
Erik Bekkåsen
direktør nordisk lønn
 

"Samarbeidet har vært fleksibelt og lønnsberegningen har vært i tide med forventet kvalitet. Azets har svart på spørsmålene våre raskt og brukt sine interne eksperter når det er nødvendig."

Veera Eskelä, HR-direktør, Basware

Få tilbud på lønn og HR-oppgavene

Ring 40 10 40 18

eller send inn skjema under, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat.

Åpningstider: 
kl. 08:00 - 16:00 mandag-fredag

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.