top banner image
 
 
 

Nordisk lønn outsourcing

Vi kan lønn i Norden. La oss utføre lønnsprosessene dine på tvers av de nordiske landene. Sømløst og effektivt.

Kontakt oss for nordisk lønn

 

Den naturlige leverandøren av lønnstjenester på tvers av de nordiske landene

Azets tilbyr en fullstendig administrert lønnstjeneste i Norge, Sverige, Danmark og Finland - hele det nordiske markedet, gjennom ett kontaktpunkt. Vi opererer gjennom våre egne enheter i alle land - ikke gjennom partnere.

Vår lokale tilstedeværelse sikrer lokal etterlevelse. Basert på erfaringene fra kunder i mer eller mindre alle bransjer og størrelser kombinert med konsolidert service- og systemtilbud i alle fire land, er vi den naturlige outsourcingpartner for lønn for selskaper med et nordisk perspektiv. Våre rådgivere forstår dine behov, klare til å hjelpe deg med ekspertise til alle slags komplekse spørsmål du måtte ha i hvert enkelt land.

Mange av oppgavene vi gjør for å oppnå et ledende nordisk tjenestetilbud inngår i konseptet One.

Azets_nordics.jpg

one_illustration.jpg

 

 • Ett nordisk kontaktpunkt
 • Én nordisk avtale
 • Én nordisk overvåkningsmodell
 • Én nordisk portal - Azets Cozone
 • Ett nordisk tidsregistrering- og fraværsystem
 • Ett nordisk reiseregning- og utleggssystem

1ste valget for outsourcing av lønn

Vi er stolte av å være den ledende lønnsleverandøren i Norden. Vi etterstreber hver dag å gjøre kundenes liv enklere ved å være deres one-stop-shop for alle slags lønnsrelaterte tjenester. Vår unike posisjon har gitt oss muligheten til å tilby våre kunder en strømlinjeformet og effektiv lønnsprosess i alle land, med nødvendig tilpasning for å passe best for din virksomhet. Dette er grunnen til at vi er den ledende partnerne for outsourcing av lønn i Norden.

Er du lei av å bruke tid og krefter på å holde deg oppdatert med lokal lovgivning? La oss gjøre det for deg. Vi overvåker og gir råd om endringene, slik at du kan fokusere på kjernevirksomheten. Med vårt komplette sett med sikre og brukervennlige verktøy for forretningsadministrasjon, vil vi gjøre det administrative arbeidet ditt til en lek - ett system for alle land. Enklere kan det ikke gjøres.

book-shelf.svg

Felles fleksibelt nordisk system

nettverk lokal ekspertise

Lokal ekspertise

sticky-note.svg

Nordisk overvåking og leveransemodell

Med lønnsrådgivere i Norge, Sverige, Danmark og Finland, tilbyr vi lønnstjenester i hele det nordiske markedet gjennom ett kontaktpunkt.

Erik Bekkåsen, Direktør for nordisk lønn i Azets

Lønnstjenester med høy kvalitet

Vi er en ISAE3402-sertifisert leverandør av lønnstjenester i alle de nordiske landene. Kvalitet og effektivitet preger hele tjenesten vår, fra implementering til produksjon. Vi har autoriserte konsulenter, dedikerte kvalitetsledere og våre egne kvalitetssikringssystemer utviklet for å garantere levering av høyeste standard. På denne måten kan du være sikker på at alle lønnsspørsmål vil være i de beste hender, slik at du kan fortsette å jobbe med det du gjør best.

Mann med kvalitetsbevis lønn

Sett bort lønnsoppgavene til oss  - vi har erfaring med bedrifter i alle størrelser 

Fordelen med å være den ledende lønnsleverandøren i det nordiske markedet er vår unike tilgang til kunnskap. Vi hjelper både små og store selskaper i alle slags bransjer med lokal kompetanse. Med 20 års erfaring i virksomheten har vi utviklet en modell for beste praksis med standardiserte prosesser for å sikre en effektiv lønnsleveranse for alle typer selskaper. Basert på vår erfaring vet vi at “onesize” ikke alltid passer alle, og derfor har vi en fleksibel tilnærming. I vår beste praksis og kvalitetsramme er vi fleksible og smidige, noe som betyr at vi vil sørge for at systemene og tjenestene våre passer perfekt med din virksomhet.

Med en base på 22 000 lønn- og regnskapskunder derav 600 som er nordiske lønnskunder, kan vi med sikkerhet si at vi kjenner kundens behov og hvordan vi kan møte dem. Vi er stolte av å være en pålitelig partner innen moderne lønn, regnskap og rådgivningstjenester.

 

Vi gjøre det kompliserte om til å bli enkelt - slik at du kan senke skuldrene og overlate lønn til oss.

 

Våre leveranseområder

 • Lønn
 • Regnskap
 • HR rådgivning
 • IT-løsninger

Få full oversikt med Azets Cozone
- vår nordiske kundeportal

Azets Cozone er et fullverdig forretningsverktøy utviklet for å gjøre samarbeidet mellom kunder og våre lønnskonsulenter enkelt. Azets Cozone lar deg godkjenne tidsrapporter for team spredt over flere land, gir tilgang til rapporter for flere enheter over landegrensene og deler lønnsrelatert materiale som er helt GDPR-kompatibelt.

Azets Cozone gir deg tilgang til:

 • Alle data samlet på ett sted
 • Et system for alle lønnssaker
 • Et sted for lønnsslipp
 • Et sted for rapportering om tid og fremmøte
 • Et reise- og utleggssystem
 • Et sted for rapporter
 • Sikker og GDPR-kompatibel fildeling
 • Samarbeidsplanlegging av tidsfrister på tvers av forretningsenheter

Cozone på mobil

Azets CoZone gjør det enkelt å jobbe på tvers av land og gir deg tilgang til applikasjonene og tjenestene dine hvor som helst, 24/7.

Møt noen i det nordiske lønnsteamet

Andreas Fredvinge.png

Andreas Fredvinge
Nordisk salgssjef

Tel:  +47 90 41 62 73

Anna Kropp.png

Anna Kropp
Nordisk prosjektleder

Tel:  +46 737 748 747

Erik_Bekkaasen_small_300x250.jpg

Erik Bekkåsen
Direktør Nordisk lønn

logo Basware

Samarbeidet har vært fleksibelt og lønnsberegningen har vært i tide med forventet kvalitet. Azets har svart på spørsmålene våre raskt og brukt sine interne eksperter når det er nødvendig.

Veera Eskelä, HR-direktør, Basware

For tilbud og mer informasjon innen lønn og HR

Ring 40 10 40 18 

eller send inn skjema under.

Åpningstider: 
kl. 08:00 - 16:00 mandag-fredag

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.