Systemområde
 
 
 

System for økonomisk forvaltning av næringseiendom

Alltid nøyaktige data om eiendommene og porteføljen din. Prøv vår løsning for økonomisk forvaltning av næringseiendom.

Prøv gratis

Integrerte løsninger mellom eiendomsforvaltningen og økonomisystemet

Hva om du alltid kunne få oppdaterte og nøyaktige data om eiendommene og porteføljen din? Med Azets på laget ditt får du 100 prosent integrerte løsninger mellom forvaltningen og økonomisystemet. Systemet vil automatisk utveksle økonomiske transaksjoner, der alle inntekter skapes i programmet og overføres direkte til regnskapet ditt. Du blir kvitt de manuelle prosessene, eliminerer feilkilder og får bedre datakvalitet. Informasjonen flyter sømløst mellom systemene. I mellomtiden kan du bruke tiden din mer effektivt og konsentrere deg om forvaltning av eiendom.

Beregner og fordeler du felleskostnader i regneark, oppdateres informasjonen manuelt og har du utfordring med å fakturere? I dag blir over 70 prosent av eiendomsdata globalt behandlet i regneark. Tidkrevende manuelle prosesser fører til flere feil og gjør samspillet mellom forvaltning og ditt økonomisystem svakere. Du vil sitte igjen med fragmentert og silobasert data som er utfordrende å slå sammen og fakturere.

binoculars.svg

Full oversikt med oppdatert dashboard

Graf visualisering økonomi

Nøyaktig og visualisert informasjon

 

download-notebook.svg

100% skybasert og integrert med ditt økonomisystem

100 prosent integrert med våre løsninger

Inntekter:

Fakturagrunnlaget produseres i forvaltningssystemet og overføres til vårt økonomisystem for fakturering. Oppfølging av kundereskontro skjer i økonomisystemet og informasjonen speiles tilbake. Rapporter for inntekter vil alltid være oppdaterte.

Kostnader:

Mottak og behandling av inngående faktura gjøres gjennom Azets' prosesser og rutiner. Alle kostnader relatert til en eiendom overføres direkte og automatisk til forvaltningssystemet.

Rapporter:

Eiendomsrelaterte rapporter vil oppdateres automatisk med bokførte kostnader fra regnskapet ditt. Selskapsrelaterte rapporter oppdateres med inntekter direkte fra forvaltningssystemet.

logo Asetti partner Azets

Vår samarbeidspartner

Finske Assetti  er en bransjeledende leverandør av programvare for økonomisk eiendomsforvaltning. Azets er eksklusiv partner i Norge og har stått i front for oversettelse av programvaren og tilpasning for det norske markedet. Systemet er i dag tilpasset alle selskaper med mer enn én leietaker.

"For meg er det viktig at de som jobber med eiendommene, forstår helheten av virksomheten. "
Espen Norman Hoel, Eiendomsinvestor AS

Kontakt oss for en uforpliktende gjennomgang

La oss gi deg en introduksjon til systemene, tjenestene og fordelene. Fyll ut skjema, så tar vi kontakt. 

Du kan også ringe  40 10 40 18  


Åpningstider: 
kl. 08:00 - 16:00 hverdager mandag - fredag

 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.