Regnskapsfører i Horten

Vi utvider våre regnskapskontorer med regnskapsførere i Horten. 

Få hjelp til regnskap og lønn

 

Regnskapsfører bidrar til å få oversikt over tallene i forretningen

En regnskapsfører som kjenner bedriften din og kan gi deg gode råd på veien er bra å ha med på laget. Det er alltid godt å kunne sparre med en person om hvordan tallene er og hvilke tiltak som skal til for å drive forretningen enda bedre. 

I Horten er det et spennende og innovantivt næringsliv. Her kan vår kompetanse bidra i veksten. Azets er Nordens største regnskapsbyrå, men vi er også et teknologiselskap – drevet av innsikt i store mengder data. Vi har stor tro på automatisering og investerer i og utvikler ny og brukervennlig teknologi som forenkler, effektiviserer og gir bedre datakvalitet. Dette vil være til stor nytte for våre kunder.

Les mer om våre tjenester under eller ta kontakt med oss her.

Raskere, enklere og tryggere med ny teknologi

Med en regnskapsfører og lønnskonsulent fra Azets får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett.

Vi sørger for automatiserte prosesser slik at behandling av data går raskt og sikkert. Vi kan avdekke hvor skoen trykker og hvor du bør sette inn støtet. Det hjelper oss til å gi deg bedre tjenester og økt innsikt – raskere. Som kunde får du mer presis og tilpasset informasjon. 

Du kan lese mer om tjenestene våre her.

 

 “Nå har vi endelig etablert oss i Horten, jeg sier endelig fordi vi lenge har ønsket å være tilstede i Horten. Byen kan skilte med et spennende og innovativt næringsliv som vi ønsker å være en del av. Vi skal sikre oss en solid forankring i byen og skape flere arbeidsplasser.”  

Rikke Haua, leder av Azets kontorer i Buskerud, Vestfold og Telemark

 Tjenester regnskap

 • Korrekt føring av regnskapet
 • Betaling til leverandører
 • Fakturering til kunder
 • Analyse av økonomien
 • Skatt og utbytte
 • Årsregnskap og ligningspapirer
 • Styrearbeid
 • Budsjettering og planlegging

Tjenester lønn og HR

 • Lønn til dine ansatte
 • Håndtering av reiseregninger og utlegg
 • HR-prosesser
 • HR-rådgivning

Regnskapstjenester Tønsberg

Regnskap

Våre regnskapsførere i Horten har solid kompetanse og er alltid oppdatert på lover og regler. Vi har erfaring fra de fleste typer virksomheter og bransjer og vil alltid ha gode råd å komme med.
 

Lønnstjenester Tønsberg

Lønn

Få hjelp med blant annet lønnsberegning, håndtering av ferie og fravær, a-meldingen og årsoppgjør. Vi har alltid tilgjengelige ressurser for deg, som er 100 % oppdatert på lover og regler. Rett lønn til rett tid.

Rådgivning innen økonomi, styrearbeid og HR

I Horten leverer vi mer enn regnskap. Ved hjelp av data og innsikt gir vi kunder en oversikt og bedre grunnlag for å styre bedriften. En partner for analyse og styring av tall og rådgiver inn mot HR og lønn. 

Økonomisk rådgivning

Hvordan oppdage nye muligheter og gjøre endringene som skal til for å styrke driften ytterligere? Gjennom finansielle analyser og strategiske blikk sørger vi for at nye og smarte tiltak blir gjennomført på korrekt vis.

Våre rådgivere i Horten hjelper deg å ta riktige beslutninger ved spørsmål rundt blant annet budsjett, kapitalforhøyelse og fusjon.

Les mer om økonomisk rådgivning her

HR-rådgivning

For de aller fleste virksomheter er det medarbeidernes kompetanse som virksomheten lever av. Derfor er rekruttering, utvikling og ledelse av mennesker i organisasjoner så viktig.

Våre rådgivere i Horten kan hjelpe deg med alt fra daglige oppgaver til større endringsprosesser innen HR.

Les mer om rådgivning innen HR her.
Tre regnskapsførere

 

Azets i Horten

Tilknyttet avdelingen i Horten jobber det til sammen 6 engasjerte og erfarne medarbeidere som innehar høy og variert kompetanse. Blandt annet finner du rådgivere med revisorbakgrunn, autoriserte regnskapsførere og rådgivere med bred kompetanse innenfor regnskap, lønn og HR, alle med et mål for øyet; til å bidra til en enklere hverdag gjennom effektive og lønnsomme løsninger for deg som kunde.

Som en del av en standard leveranse fra oss vil du få tilgang på noen av bransjens mest innovative lønsninger og systemer, men vi tar også på oss oppdrag ute på kundens egene systemer.

Vi hjelper alle typer kunder, fra små til store og vi har spesiell kompetanse innenfor bygg og anlegg, eiendom og prosjektbaserte virksomheter.

Vi setter sammen skreddersydde team for hver enkelt kunde og gjennom dette oppnår vi kompetanseoverføring hos våre ansatte og trygghet for deg som kunde for at jobben blir gjort som avtalt, uavhengig av enkeltpersoner. I tillegg gir det oss muligheten til å tilby den rette kompentansen og de rette rådgiverne hos hver enkelt kunde. 

Vi holder til midt i Horten sentrum hvor vi er den del av det spennede og innovative næringslivet i byen. Ta gjerne turen innom.  Avtal et møte er.

Enkelt samarbeid gjennom nettbaserte tjenester

Det har aldri før vært enklere å samarbeide med din regnskapsfører. Kundeportalen Azets Work er designet for å forenkle og forbedre din økonomiske hverdag. Gjennom Azets Work har vi tilrettelagt for en smidig og automatisert regnskapsprosess. Nettportalen gjør samarbeidet med våre regnskapsførere  enkelt. I Azets Work kan du blant annet godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, se på tall og rapporter, fakturere kunder og organisere lønns- og personalarbeidet. 

Lær mer og test ut Azets Work her

Kundeportal Azets Work på datamaskin

Kontaktinformasjon

Telefon: 40 00 31 90

Besøks- og postadresse:
Storgata 20, 3181 Horten

Kontaktperson: Marius Heggestad, tlf.: 971 59 458

Salgsansvarlig: Lars Erik Lindhjem, tlf.: 913 51 443

Interesse

Kontakt oss

For tilbud og mer informasjon innen regnskap og lønn

Ring 40 10 40 18

Åpningstider
08:00 - 21:00 mandag-torsdag
08:00 - 16:00 fredag 

eller send inn skjema, så tar vi kontakt. 

 

Kontakt oss

Lær mer på våre webinarer og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Kan du likevel ikke delta på oppsatt tid av våre webinarer? Det går fint. Du kan få tilsendt opptak av webinaret.

Se utvalget her

Regnskapsførere over hele landet

Som en del av av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt kontor i Horten. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR. Du finner oss blant annet i Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen. En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.

Et stort fagmiljø, i kombinasjon med lokal kunnskap om Bergensregionen, gjør at vi kan hjelpe din bedrift best mulig.