Regnskapsfører i Horten
 
 
 

Regnskapsfører i Horten

Vi utvider våre regnskapskontorer med regnskapsførere i Horten. Kontoret har sentral beliggenhet i Storgata. 

Få hjelp med regnskap og lønn

 

Regnskapsfører bidrar til å få oversikt over tallene i forretningen

En regnskapsfører som kjenner bedriften din og kan gi deg gode råd på veien er bra å ha med på laget. Det er alltid godt å kunne sparre med en person om hvordan tallene er og hvilke tiltak som skal til for å drive forretningen enda bedre. 

I Horten er det et spennende og innovativt næringsliv. Her kan vår kompetanse bidra i veksten. Azets er Nordens største regnskapsbyrå, men vi er også et teknologiselskap – drevet av innsikt i store mengder data. Vi har stor tro på automatisering og investerer i og utvikler ny og brukervennlig teknologi som forenkler, effektiviserer og gir bedre datakvalitet. Dette vil være til stor nytte for våre kunder.

Les mer om våre tjenester under eller ta kontakt med oss her.

Preger Corona-situasjonen din bedrift?

Har du spørsmål rundt ansatte som permittering, karantene, sykelønn, refusjoner mm.?

Eller hva du kan gjøre for å sikre økonomien og likviditeten i selskapet på best mulig måte?

Bli kontaktet av en rådgiver

Raskere, enklere og tryggere med ny teknologi

Med en regnskapsfører og lønnskonsulent fra Azets får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett.

Vi sørger for automatiserte prosesser slik at behandling av data går raskt og sikkert. Vi kan avdekke hvor skoen trykker og hvor du bør sette inn støtet. Det hjelper oss til å gi deg bedre tjenester og økt innsikt – raskere. Som kunde får du mer presis og tilpasset informasjon. 

Du kan lese mer om tjenestene våre her.

 

 “Nå har vi endelig etablert oss i Horten, jeg sier endelig fordi vi lenge har ønsket å være tilstede i Horten. Byen kan skilte med et spennende og innovativt næringsliv som vi ønsker å være en del av. Vi skal sikre oss en solid forankring i byen og skape flere arbeidsplasser.”  

Lene Kvia, avdelingsleder

 Tjenester regnskap

  • Korrekt føring av regnskapet
  • Betaling til leverandører
  • Fakturering til kunder
  • Analyse av økonomien
  • Skatt og utbytte
  • Årsregnskap og ligningspapirer
  • Styrearbeid
  • Budsjettering og planlegging

Tjenester lønn og HR

  • Lønn til dine ansatte
  • Håndtering av reiseregninger og utlegg
  • HR-prosesser
  • HR-rådgivning

Kontaktinformasjon

Telefon: 40 10 40 18

Besøks- og postadresse:
Storgata 20, 3181 Horten

Kontaktperson: Lene Kvia, tlf.: 913 96 334 

Salgsansvarlig: Lars Erik Lindhjem, tlf.: 913 51 443

Regnskapstjenester Tønsberg

Regnskap

Våre regnskapsførere i Horten har solid kompetanse og er alltid oppdatert på lover og regler. Vi har erfaring fra de fleste typer virksomheter og bransjer og vil alltid ha gode råd å komme med.
 

Lønnstjenester Tønsberg

Lønn

Få hjelp med blant annet lønnsberegning, håndtering av ferie og fravær, a-meldingen og årsoppgjør. Vi har alltid tilgjengelige ressurser for deg, som er 100 % oppdatert på lover og regler. Rett lønn til rett tid.

Rådgivning innen økonomi, styrearbeid og HR

I Horten leverer vi mer enn regnskap. Ved hjelp av data og innsikt gir vi kunder en oversikt og bedre grunnlag for å styre bedriften. En partner for analyse og styring av tall og rådgiver inn mot HR og lønn. 

Økonomisk rådgivning

Hvordan oppdage nye muligheter og gjøre endringene som skal til for å styrke driften ytterligere? Gjennom finansielle analyser og strategiske blikk sørger vi for at nye og smarte tiltak blir gjennomført på korrekt vis.

Våre rådgivere i Horten hjelper deg å ta riktige beslutninger ved spørsmål rundt blant annet budsjett, kapitalforhøyelse og fusjon.

Les mer om økonomisk rådgivning her

HR-rådgivning og personaladministrasjon

Alle virksomheter med ansatte har en rekke personaloppgaver som skal løses. Sykmeldte ansatte skal følges opp, pensjonsportal skal ajourholdes og nyansatte skal ha korrekte ansettelsesavtaler. En rekke av disse oppgavene kan effektiviseres og automatiseres, andre krever god opplæring i rutiner og regelverk. 

Våre rådgivere i Horten kan sørge for effektiv oppfølging av personaloppgavene.

Les mer om personaladministrasjon
Tre regnskapsførere

 

Azets i Horten

Tilknyttet avdelingen i Horten jobber det til sammen 6 engasjerte og erfarne medarbeidere som innehar høy og variert kompetanse. Blant annet finner du rådgivere med revisorbakgrunn, autoriserte regnskapsførere og rådgivere med bred kompetanse innenfor regnskap, lønn og HR, alle med et mål for øyet; til å bidra til en enklere hverdag gjennom effektive og lønnsomme løsninger for deg som kunde.

Som en del av en standard leveranse fra oss vil du få tilgang på noen av bransjens mest innovative løsninger og systemer, men vi tar også på oss oppdrag ute på kundens egne systemer.

Vi hjelper alle typer kunder, fra små til store og vi har spesiell kompetanse innenfor bygg og anlegg, eiendom og prosjektbaserte virksomheter.

Vi setter sammen skreddersydde team for hver enkelt kunde og gjennom dette oppnår vi kompetanseoverføring hos våre ansatte og trygghet for deg som kunde for at jobben blir gjort som avtalt, uavhengig av enkeltpersoner. I tillegg gir det oss muligheten til å tilby den rette kompetansen og de rette rådgiverne hos hver enkelt kunde. 

Vi holder til midt i Horten sentrum hvor vi er den del av det spennende og innovative næringslivet i byen. Ta gjerne turen innom.  Avtal et møte er.

Lars Erik Lindhjem
Lars Erik Lindhjem
Salgsansvarlig
Tel: +47 913 51 443
avdelingsleder Tønsberg
Lene Kvia
Avdelingsleder
Tel: +47 913 96 334

Cozone ikoner på mobil

Vi har systemene som gjør hverdagen din enklere

I Azets er vi opptatt av å gjøre din arbeidshverdag så smidig som mulig. Gjennom vår kundeportal, Azets CoZone, har vi tilrettelagt for sømløse og automatiserte prosesser for regnskap og lønn. Nettportalen gjør samarbeidet ditt med våre regnskapsførere og lønnskonsulenter enkelt. I kundeportalen kan du blant annet godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, se på tall og rapporter, fakturere kunder og organisere lønns- og personalarbeidet.

  • Data samlet ett sted
  • Oversiktlige rapporter
  • Sikker deling av filer

Ta kontakt, så hjelper vi deg videre

Ring oss på 40 10 40 18  eller fyll ut skjemaet under.

Åpningstider: fra kl. 08:00 til 16:00 på alle hverdager.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Webinar_image.jpg

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Se utvalget av seminarer og webinarer her

Regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt kontor i Horten. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR. Du finner oss blant annet i Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen. En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.

Et stort fagmiljø, i kombinasjon med lokal kunnskap om Bergensregionen, gjør at vi kan hjelpe din bedrift best mulig.