PowerOffice
 
 
 

PowerOffice Go

Et regnskapssystem som passer for små og mellomstore bedrifter. Systemet gir god oversikt og er enkelt å jobbe i.

Kjøp PowerOfficeGO

syncing.svg

Styring av økonomien i sanntid

Kontroll over økonomien med presentasjon av nøkkeltall i sanntid.

raske svar fra regnskapsfører

Raske svar fra regnskapsfører

Få enkelt kontakt med regnskapsfører gjennom systemet.

flere datakilder

Smidig system fra ulike enheter

Ta bilde og last opp bilag. Godkjenn på farta og få oversiktlig dashboard over økonomien - tilpasset deg. 

Enkel oversikt

Ta pulsen på virksomheten ved å se viktige økonomiske hendelser og trender på ett sted. Du kan tilpasse dashboardet med interaktive grafer og widgets, slik at det viser informasjon som du er opptatt av.

xledger moduler

Hvorfor Poweroffice Go?

  • Alltid tilgjengelig - PowerOffice appen gjør utfylling av reiseregninger og timeføring lett. Her kan du også godkjenne faktura og betalinger og om du har en ekstern regnskapsfører, er denne bare en chatte-boble unna.

  • Full oversikt og kontroll - Med PowerOffice Go får du full oversikt over hele bedriftens økonomi på ett og samme sted. Tilpass dashboardet med interaktive grafer og widgets, slik at det viser den informasjonen du er opptatt av.

Del på oppgavene med regnskapsfører

Azets regnskapsførere kan kregnksap og PowerOffice Go. Få hjelpen når du trenger det eller la regnskapsfører håndtere opgavene på fast basis. 

Les mer om hvordan du får hjelp fra regnskapsfører her.

Trygghet gjennom Premium partner

Som PowerOffice Premium Partner har Azets ekspertise innenfor alle deler av PowerOffice GO. Dette gir deg som kunde en trygghet på at vi både kan systemet, men også forstår dine behov.

premium-partner-logo-large.png

Snakk med oss og finn din løsning

Sammen finner vi ut av hva våre løsninger kan gjøre for deg og bedriften din. Fyll ut skjemaet, så tar vi snarlig kontakt for en uforpliktende prat. 

Du kan også ringe oss:

40 10 40 18 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.