regnskap lønn rådgivning i Tromsø
 
 
 

Regnskapsførere i Tromsø

Vi har løsningene du trenger innenfor regnskap, lønn og rådgivning. Finn ut hvordan vi kan hjelpe deg og ta gjerne kontakt med en av våre regnskapsførere i Tromsø. 

Få hjelp med regnskapet

 

En hverdag med oversikt og kontroll på tallene

Bli mer effektiv og få bedre oversikt med tjenester innen regnskap og lønn fra Azets i Tromsø. I mange år har vi levert våre tjenester i Tromsø-regionen. 

Med våre nettbaserte løsninger gjør samarbeidet enkelt og du får lett oversikt i en travel hverdag. Din regnskapsfører er også en god økonomisk rådgiver. En som kjenner bedriften din, markedet ditt og bransjen din. Våre rådgivere og regnskapsførere i Tromsø kombinerer sin erfaring med dine regnskapsdata for å gi de gode rådene i din forretningshverdag.

Kontaktinformasjon

Telefon: 40 10 40 18

Besøksadresse: 
Sjølundveien 1, 9016 Tromsø

Postadresse:
Postboks 6208, 9292 Tromsø

Beliggenhet Azets Tromsø

Tjeneste som gir deg oversikt

Med en regnskapsfører og lønnskonsulent fra Azets i Tromsø får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett.

Vi sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som din regnskapsfører og lønnskonsulent, er vi også din rådgiver. Bruk en ekspert på tall, lønn & HR som din sparringspartner. Våre lønnskonsulenter og regnskapsførere i Tromsø hjelper deg gjerne.

 

 

 

 • Korrekt føring av regnskapet
 • Betaling til leverandører
 • Fakturering til kunder
 • Håndtering av reiseregninger og utlegg
 • Skatt og utbytte
 • Årsregnskap og ligningspapirer
 • Styrearbeid
 • Budsjettering og planlegging
 • Lønn til dine ansatte
 • HR-rådgivning

Cozone ikoner på mobil

Vi har systemene som gjør hverdagen din enklere

I Azets er vi opptatt av å gjøre din arbeidshverdag så smidig som mulig. Gjennom vår kundeportal, CoZone, har vi tilrettelagt for sømløse og automatiserte prosesser for regnskap og lønn. Nettportalen gjør samarbeidet ditt med våre regnskapsførere og lønnskonsulenter enkelt. I kundeportalen kan du blant annet godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, se på tall og rapporter, fakturere kunder og organisere lønns- og personalarbeidet.

 • Data samlet ett sted
 • Oversiktlige rapporter
 • Sikker deling av filer

Lær mer og test ut CoZone her

Regnskapstjenester Tromsø

Regnskap - solid kompetanse

Våre regnskapsførere i Tromsø har solid kompetanse og er alltid oppdatert på lover og regler. Vi har erfaring fra de fleste typer virksomheter og bransjer og vil alltid ha gode råd å komme med.

lønnstjenester tromsø

Lønn til rett tid

Få hjelp med blant annet lønnsberegning, håndtering av ferie og fravær, a-meldingen og årsoppgjør. Vi har alltid tilgjengelige ressurser for deg, som er 100 % oppdatert på lover og regler. 

Økonomisk rådgivning

Rådgivning når du trenger det

Enten det gjelder analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp. 

digital regnskapsfører

Om regnskapskontoret i Tromsø

Hos Azets i Tromsø finner du  Nord-Norges  største regnskapskontor med egen lønnsavdeling. Regnskapskontoret har over 21 ansatte og tilbyr regnskapstjenester, lønnstjenester og bedriftsøkonomisk rådgivning

Vi er det eneste regnskapskontoret i Nord Norge som er ISO sertifisert, og våre ansatte er pliktig til å følge de kvalitetskrav dette medfører – en trygghet for våre kunder.

Har dere egen regnskapsavdeling og i perioder mangler kvalifisert personell, kan vi stille med regnskaps- eller lønnskonsulent ute hos dere.

Vi holder til i moderne lokaler i Sjølundveien, ikke langt fra Tromsø lufthavn.

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Se utvalget av seminarer og webinarer her

Webinar_image.jpg

Ta kontakt, så hjelper vi deg videre

Ring oss på 40 10 40 18  eller fyll ut skjemaet under.

Åpningstider:
Våre åpningstider er  frakl. 08:00 til 16:00 på alle hverdager.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt kontor i Tromsø. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR. Du finner oss blant annet i Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen. En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.

Et stort fagmiljø, i kombinasjon med lokal kunnskap om Tromsøregionen, gjør at vi kan hjelpe din bedrift best mulig.