regnskap lønn rådgivning i Tromsø
 
 
 

Regnskaps­fører i Tromsø

Vi hjelper din bedrift med regnskap, lønn og rådgivning – få de fremste digitale løsningene hos Nord-Norges største regnskapskontor!

Få hjelp med regnskapet

Oversikt og kontroll på tallene
I mange år har våre regnskapsførere hjulpet bedrifter i Tromsø-regionen. Vi sørger for at du får en effektiv oversikt over regnskap og lønn i bedriften og gir dermed mer fleksibilitet i hverdagen.
Din økonomiske sparringspartner
Din dedikerte regnskapsfører i Azets fungerer også som økonomisk sparringspartner. Våre rådgivere setter seg inn i nettopp din bedrifts situasjon, bransje og marked og kan dermed bistå i forretningsrelaterte og økonomiske problemstillinger.
Dedikert ekspertise på Visma.net
Azets i Tromsø kan den skybaserte programvaren Visma.net ERP for lønn, regnskap og logistikk til fingerspissene og er de eneste som tilbyr denne løsningen i Nord-Norge.

Derfor bør du velge en lokal regnskapsfører hos Azets

Med en fast regnskapsfører og lønnskonsulent fra Azets i Tromsø får du kombinasjonen av en enkelt tilgjengelig lokal aktør, tryggheten fra et stort nasjonalt fagmiljø og tilgangen til smarte og effektive digitale løsninger som gjør din hverdag enklere. 

Vi sørger nemlig ikke bare for at bedriftens regnskap og lønn kjøres ut riktig – vi er også din rådgiver og sparringspartner på alt du trenger bistand med innenfor tall, lønn og HR.

  • Alt innen regnskap 
  • Alt innen lønn
  • Spørsmål om skatt og moms 
  • Budsjettering og planlegging
  • HR-rådgivning
  • Salg og vedlikehold av programvare Visma.net

Om regnskapskontoret i Tromsø

Ansatte som presenterer for kunder

Azets i Tromsø er Nord-Norges største regnskapskontor med egen lønnsavdeling. Vi har 21 flinke ansatte på regnskapskontoret, som tilbyr regnskapstjenester, lønnstjenester og bedriftsøkonomisk rådgivning. 

Vi er det eneste regnskapskontoret i Nord-Norge som er ISO-sertifisert, og våre ansatte plikter å følge kvalitetskravene dette medfører – som igjen er en trygghet for våre kunder.

Du finner kontoret vårt i moderne lokaler i Sjølundveien, ikke langt fra Tromsø lufthavn.

Cathrine Ballo Olsen
Avdelingsleder

Kontaktinformasjon

Adresse
Stakkevollvegen 11A, 9010 Tromsø
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag

Vi er et fullservicebyrå som hjelper deg med det du måtte trenge uansett problemstilling og størrelse på bedriften. Våre eksperter er klare til å bistå deg med alt innen regnskap, lønn og forretningsutvikling – så du kan fokusere på andre ting. Les mer om våre tjenester her:

"Fordi regnskapsføreren er så godt kjent med butikken vår, har hun hjulpet oss med å finne nye løsninger for å automatisere rutiner i Visma.net, som effektiviserer og gjør prosesser enda smidigere." 
Erik Nordlie, CFO , Ironstone AS
Cathrine Ballo Olsen
Avdelingsleder
Ingvild Johansen
Salgssjef

Ta kontakt for løsning

Vi hjelper deg med alt innen regnskap, lønn og bedriftsutvikling. Vi finner de beste løsningen for akkurat din bedrift.

Fyll inn skjemaet eller ring oss gjerne.

Telefon
Er du kunde eller leverandør til en av våre kunder? Ta kontakt her
 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Webinarer illustration Green man

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Norge lokalkontor kart illustrasjon

Regnskapskontor og regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt regnskapskontor i Tromsø. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.