Regnskapsfører Porsgrunn
 
 
 

Regnskapsfører i Porsgrunn

Trenger du hjelp med regnskap eller lønn? Finn ut hvorfor det kan lønne seg å la oss hjelpe deg. Med vår tilstedeværelse i Grenland, kan du få kontakt med regnskapsførere både i Porsgrunn og Skien. 

Hjelp med regnskapet? Ta kontakt

 

Få en hverdag med oversikt og kontroll på tallene

3 gode grunner til at du bør vurdere en av våre regnskapsførere og rådgivere i Grenland:

 • Du sparer tid og får bedre oversikt når en regnskapsfører hjelper deg med regnskap og lønn.
 • Du kan være sikker på at du har et korrekt regnskap og at lønnskjøringen er riktig.
 • Regnskapsføreren kan gi deg gode råd slik at du tar riktige økonomiske beslutninger.

Azets styrket satsingen i Grenlands-området ved å kjøpe det raskt voksende regnskaps- og rådgivningselskapet, Borgestad Business Partner. Med dette vil Azets kunne levere et enda mer komplett  regnskaps- og rådgivningstilbud i regionen. Våre regnskapsførere i Grenland kombinerer sin gode erfaring med kundenes regnskapsdata for å gi de beste rådene. Når vi som lokale regnskapsførere også kjenner markedet og de ulike bransjene, vil du som kunde være i gode hender. Med nettbaserte løsninger er samarbeidet enkelt og du får lett oversikt i en travel hverdag.

Preger Corona-situasjonen din bedrift?

Har du spørsmål rundt ansatte som permittering, karantene, sykelønn, refusjoner mm.?

Eller hva du kan gjøre for å sikre økonomien og likviditeten i selskapet på best mulig måte?

Bli kontaktet av en rådgiver

Dette hjelper vi deg med

 • Korrekt føring av regnskapet
 • Betaling til leverandører
 • Fakturering til kunder
 • Lønn til dine ansatte
 • Håndtering av reiseregninger og utlegg
 • Skatt og utbytte
 • Årsregnskap og ligningspapirer
 • Styrearbeid
 • Budsjettering og planlegging
 • HR-rådgivning
Les mer om tjenestene her
Ansatte på regnskapskontoret i Porsgrunn

Om oss

Vi er 40 ansatte som består av autoriserte regnskapsførere, sertifiserte lønnskonsulenter, registrert revisor, skatterevisor, seniorkonsulenter og siviløkonomer. Med dette teamet er vi mer enn et tradisjonelt regnskapsbyrå, og har derfor et stort fokus på å tilby en rekke rådgivningstjenester. Vi har som målsetning å forstå våre kunders hverdag og være en god samarbeidspartner og rådgiver.

Som kunder har vi alt fra mindre bedrifter til større konsern. Du finner regnskapstjenester, lønnstjenester og bedriftsøkonomisk rådgivning under samme tak. Vi bistår hverandre og er gode på kompetansedeling. Som en del av en landsdekkende kjede kan du være trygg på at vi alltid har oppdatert kompetanse, samtidig som vi med vår tilstedeværelse i Grenland kjenner markedet ditt godt.

I Grenlands-området er Azets tilstede både i Porsgrunn og i Skien. I tillegg har vi et kontor i Kragerø. Besøk oss på Slippen eller på Klosterøya eller kontakt oss her.

Cozone ikoner på mobil

Vi har systemene som gjør hverdagen din enklere

I Azets er vi opptatt av å gjøre din arbeidshverdag så smidig som mulig. Gjennom vår kundeportal, Azets Cozone, har vi tilrettelagt for sømløse og automatiserte prosesser for regnskap og lønn. Nettportalen gjør samarbeidet ditt med våre regnskapsførere og lønnskonsulenter enkelt. I kundeportalen kan du blant annet godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, se på tall og rapporter, fakturere kunder og organisere lønns- og personalarbeidet.

 • Data samlet ett sted
 • Oversiktlige rapporter
 • Sikker deling av filer

Regnskap

Regnskap

Våre regnskapsførere i Grenland har solid kompetanse og er alltid oppdatert på lover og regler. Vi har erfaring fra de fleste typer virksomheter og bransjer og vil alltid ha gode råd å komme med.
 

Lønnstjenester

Lønn

Få hjelp med blant annet lønnsberegning, håndtering av ferie og fravær, a-meldingen og årsoppgjør. Vi har alltid tilgjengelige ressurser for deg, som er 100 % oppdatert på lover og regler. 

Rådgivning

Rådgivning

Enten det gjelder analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp. 
regnskapsførere

Du bestemmer hvor og hvordan

Som regel utfører vi tjenestene fra våre lokaler, men vi kan også komme dit du er. Vi benytter normalt våre egne systemer når vi løser dine utfordringer. Men dersom du ønsker det, utfører vi gjerne jobben på dine systemer. Som kunde er valget helt og holdent ditt.

Utgangspunktet vårt er at alle oppdrag er like verdifulle. Våre erfarne regnskapsførere og rådgivere tar både små og store oppdrag, som kan spenne over få dager til mange måneder.

Her finner du oss

Telefon: 40 10 40 18

I Skien holder vi til på Hollenderigata 3, og i Porsgrunn har vi nylig flyttet til Porselensfabrikken Næringspark, Porselensveien 14, rett ved Porsgrunnselva. Her har vi også rikelig med parkeringsplasser og ønsker nye og gamle kunder hjertelig velkommen.

Regnskapskontor Porsgrunn: 

Porselensveien 14, 3920 Porsgrunn

Regnskapskontor Skien: 

Hollenderigata 3, 3732 Skien

Kontakt oss

Siv Bang Wærstad Mikalsen
Avdelingsleder
Thomas Bredal
Salgssjef 

Ta kontakt, så hjelper vi deg videre

Ring oss på 40 10 40 18  eller fyll ut skjemaet under.

Åpningstider: fra kl. 08:00 til 16:00 på alle hverdager.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Webinar_image.jpg

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Se utvalget av seminarer og webinarer her

Regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt kontor i Grenland. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR. Du finner oss blant annet i Oslo, Trondheim, Stavanger, Tromsø og Bergen. En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.

Et stort fagmiljø, i kombinasjon med lokal kunnskap om Grenlandsområdet, gjør at vi kan hjelpe din bedrift best mulig.