Regnskapskontor i Porsgrunn
 
 
 

Regnskapsfører i Grenland

Trenger du hjelp med regnskap eller lønn? Finn ut hvorfor det kan lønne seg å la oss hjelpe deg. Med vår tilstedeværelse i Grenland, er vi tett på bedrifter i området Skien og Porsgrunn.

Hjelp med regnskapet? Ta kontakt

Din økonomiske rådgiver
Våre regnskapsførere i Grenland vil kjenne bedriften din og kan gi deg gode råd. Det er alltid godt å kunne sparre med en person om hvordan tallene er og hvilke tiltak som skal til for å drive forretningen enda bedre.
Løpende oppdatering av regnskap og lønn
Ved å overlate regnskap og lønn til vårt regnskapskontor i Grenland tilbyr vi skybaserte løsninger slik at oppdateringer og oppgaver enkelt og sikkert foregår digitalt. Du frigjør verdifull tid og får tilgang til de viktige tallene. Samtidig er du garantert at firmaet er oppdatert til enhver tid.
Tett på både digitalt og lokalt
Sikker lagring av data samlet på ett sted, kombinert med en lokal tilstedeværelse. Oppdaterte skybaserte løsninger som skreddersys etter dine behov og preferanser. Våre regnskapsførere sørger for at du får god og effektiv hjelp gjennom et sterkt digitalt grensesnitt som sikrer smarte og lett tilgjengelige løsninger

Derfor velger bedrifter regnskapskontoret i Porsgrunn

Azets er sterkt tilstede i Grenlands-området ved å ha drevet med regnskaps- og rådgivningstjenester i Porsgrunn og Skien i en årrekke.  

Våre regnskapsførere i Grenland kombinerer sin gode erfaring med kundenes regnskapsdata for å gi de beste rådene. Når vi som lokale regnskapsførere også kjenner markedet og de ulike bransjene, vil du som kunde være i gode hender. Med nettbaserte løsninger er samarbeidet enkelt og du får lett oversikt i en travel hverdag.

  • Alt innen regnskap 
  • Alt innen lønn
  • Skatt og moms 
  • Budsjettering og planlegging
  • HR-rådgivning

Om regnskapskontoret i Porsgrunn

Ansatte som presenterer for kunder

Vi er 25 ansatte som består av autoriserte regnskapsførere, sertifiserte lønnskonsulenter, registrert revisor, skatterevisor, seniorkonsulenter og siviløkonomer. Som en del av en landsdekkende kjede kan du være trygg på at vi alltid har oppdatert kompetanse, samtidig som vi med vår tilstedeværelse i Grenland kjenner markedet ditt godt.

Våre lokaler ligger i Porsgrunn, rett ved Porsgrunnsleva i Porselensfabrikkens Næringspark.

Velkommen til oss! 

Siv Helèn Bang Wærstad Mikalsen
Avdelingsleder

Kontaktinformasjon

Adresse
Porselensveien 14, 3920 Porsgrunn
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag
<>

Vi er et fullservicebyrå som hjelper deg med det du måtte trenge uansett problemstilling og størrelse på bedriften. Våre eksperter er klare til å bistå deg med alt innen regnskap og lønn – så du kan fokusere på andre ting. Les mer om våre tjenester her:

"Suuuper fornøyd med kontaktpersonen i Azets, hvordan hun håndterer og svarer. Hun svarer så godt hun kan og har hun ikke løsningen så forhører hun seg for å finne den! ''
Audun Nilssen, daglig leder, Sameiet Stadionbygg
Thomas Bredal
Salgssjef
Siv Helèn Bang Wærstad Mikalsen
Avdelingsleder

Ta kontakt for løsning

Vi hjelper deg med alt innen regnskap, lønn og bedriftsutvikling. Vi finner de beste løsningen for akkurat din bedrift.

Fyll inn skjemaet eller ring oss gjerne.

Telefon
Er du kunde eller leverandør til en av våre kunder? Ta kontakt her
 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Webinarer illustration Green man

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Norge lokalkontor kart illustrasjon

Regnskapskontor og regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt regnskapskontor i Porsgrunn. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.