Regnskapskontor i Porsgrunn
 
 
 

Regnskapsfører i Porsgrunn

Trenger du hjelp med regnskap eller lønn? Finn ut hvorfor det kan lønne seg å la oss hjelpe deg. Med vår tilstedeværelse i Grenland, kan du få kontakt med regnskapsførere både i Porsgrunn og Skien. 

Hjelp med regnskapet? Ta kontakt

 
Din økonomiske rådgiver
Våre regnskapsførere i Porsgrunn vil kjenne bedriften din og kan gi deg gode råd. Det er alltid godt å kunne sparre med en person om hvordan tallene er og hvilke tiltak som skal til for å drive forretningen enda bedre.
Hold firmaet ditt oppdatert på regnskap og lønn
Ved å overlate regnskap og lønn til vårt regnskapskontor i Porsgrunn tilbyr vi oppdaterte og skybaserte løsninger tilpasset dine behov. Du frigjør verdifull tid, får enkel tilgang til de viktige tallene. Samtidig er du garantert at firmaet er oppdatert til enhver tid.
Tett på både digitalt og lokalt
Oppdaterte skybaserte løsninger som skreddersys etter dine behov og preferanser. Våre regnskapsførere sørger for at du får god og effektiv hjelp gjennom et sterkt digitalt grensesnitt som sikrer smarte og lett tilgjengelige løsninger, sikker lagring av data samlet på ett sted, kombinert med en lokal tilstedeværelse.

Derfor velger bedrifter regnskapskontoret i Porsgrunn

Azets styrket satsingen i Grenlands-området ved å kjøpe det raskt voksende regnskaps- og rådgivningselskapet, Borgestad Business Partner. Med dette vil Azets kunne levere et enda mer komplett  regnskaps- og rådgivningstilbud i regionen.

Våre regnskapsførere i Porsgrunn kombinerer sin gode erfaring med kundenes regnskapsdata for å gi de beste rådene. Når vi som lokale regnskapsførere også kjenner markedet og de ulike bransjene, vil du som kunde være i gode hender. Med nettbaserte løsninger er samarbeidet enkelt og du får lett oversikt i en travel hverdag.

  • Alt innen regnskap 
  • Alt innen lønn
  • Skatt og moms 
  • Budsjettering og planlegging
  • HR-rådgivning

Om regnskapskontoret i Porsgrunn

Vi er 25 ansatte som består av autoriserte regnskapsførere, sertifiserte lønnskonsulenter, registrert revisor, skatterevisor, seniorkonsulenter og siviløkonomer. Som en del av en landsdekkende kjede kan du være trygg på at vi alltid har oppdatert kompetanse, samtidig som vi med vår tilstedeværelse i Grenland kjenner markedet ditt godt.

I Porsgrunn har vi nylig flyttet til Porselensfabrikken Næringspark, Porselensveien 14, rett ved Porsgrunnselva.

Velkommen til oss! 

Siv Helèn Bang Wærstad Mikalsen
Avdelingsleder

Kontaktinformasjon

Adresse
Porselensveien 14, 3920 Porsgrunn
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag
<

Vi er et fullservicebyrå som hjelper deg med det du måtte trenge uansett problemstilling og størrelse på bedriften. Våre eksperter er klare til å bistå deg med alt innen regnskap og lønn – så du kan fokusere på andre ting. Les mer om våre tjenester her:

"Samarbeidet med Azets gir oss muligheter til å samle og organisere viktige tall fra alle Franchise bedriftene våre rundt om i Norge slik at vi kan forbedre oss i alle deler av driften."
Thomas Berg, Franchise Director, Verisure Norge
Thomas Bredal
Salgssjef

Ta kontakt

Vi hjelper deg med alt innen regnskap og lønn og finner de beste løsningen for akkurat din bedrift.

Fyll inn skjemaet eller ring oss gjerne.

Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Regnskapskontor og regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt regskapskontor i Porsgrunn. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.