regnskap lønn rådgivning trondheim
 
 
 

Regnskapsfører i Trondheim

Regnskapskontor med ekspertise på rådgivning og programvare innen regnskap, lønn, HR og forretningsutvikling.

Få hjelp med regnskap og lønn

Regnskapsbyrå som økonomisk sparringspartner
Se fremover og ikke bakover. Hos oss får du en fast rådgiver som har som målsetning å forstå din hverdag og være en god samarbeidspartner på det du har behov for. Vi har erfaringer fra mange typer selskaper og bransjer.
Innleie av konsulenter
Konsulenter som har full fokus på forbedringsprosjekter og strategiske endringer for at du skal få raskere merverdi i din virksomhet.
Programvare og integrasjon
Vi leverer en rekke systemer og jobber gjerne inn i programvaren som du allerede har. Vi finner den optimale løsningen for ditt firma og kan implementere løsninger for deg.

Regnskapskontor i Trondheim - løsninger for bedrifter i alle størrelser

På regnskapskontoret i Trondheim tilbyr vi dyktige regnskapsførere basert på det bedriften din trenger. For faste, langsiktige samarbeid vil du få en egen, dedikert regnskapsfører som vil kjenne selskapoet ditt godt. I tillegg leier vi ut våre rådgivere både til kortere oppdrag eller for en lengre perioder. 

Vanligvis utfører vi tjenestene i eget miljø, men vi kan også komme til deg. Vi benytter normalt våre egne systemer, men kan selvsagt også jobbe inn i dine  systemer. Vi har erfaring med en rekke regnskapsprogram og lønnstystemer. Valget er ditt. 

Utgangspunktet vårt er at alle oppdrag er like verdifulle. Våre erfarne regnskapsførere og rådgivere tar både små og store oppdrag, som kan spenne over få dager til faste avtaler.

 • Regnskapsføring
 • Fakturering
 • Skatt og mva
 • Lønn
 • Rapportering
 • Budsjettering
 • HR-rådgivning
 • Juridisk rådgivning
 • Strategisk bedriftsrådgivning
 • Utleie av konsulenter
 • Programvaresalg

Om regnskapskontoret i Trondheim

I mange år har Azets i Trondheim hjulpet bedrifter med å få bedre oversikt over bedriftens økonomi. Enten det gjelder analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp.

1. mars flyttet vi inn i Pirsenteret, Havnegata i Trondheim. Vi er veldig fornøyd med å flytte hit.  Våre totalt 50 dyktige medarbeidere som er spesialisert i forretningsrådgivning, regnskap- og lønnstjenester, IT-løsninger, jus og rekruttering deler nå kontorområde med 2500 og 3000 arbeidstakere. I området Piren/Brattøra jobber ca 7000. 

Harald Ratchje
Leder region Midt-Norge

Vi er et fullservicebyrå som hjelper deg med det du måtte trenge uansett problemstilling og størrelse på bedriften. Våre eksperter er klare til å bistå deg med alt innen regnskap og lønn – så du kan fokusere på andre ting. Les mer om våre tjenester her:

"Azets gir oss fagkompetanse og eksperthjelp. I tillegg får vi tilgang til gode tekniske løsninger. Som gode støttespillere bidrar de også med god oppfølging, hjelp til å standardisere rutiner og gir oss god dokumentasjon. Azets er også controllerfunksjonen for vårt selskap."
Erik Norgård, Daglig leder i E.C. Dahls Bryggeri AS

Kontaktinformasjon

Adresse
Pirsenteret, Havnegata 7, 7010 Trondheim
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag
"Vi ønsket en fast lokal kontaktperson i samme tidssone og et lønnssystem som var tilpasset norske regler, som kunne tilpasses vårt bruk. En rask oppstart var også viktig for oss. Azets hadde alle disse punktene som vi så etter og virket profesjonelle og imøtekommende. Prisen var også god for de tjenestene vi ønsket"
Johanna Gunnarsdottir, HR manager hos Stratum Reservoir
Fredrik Røstvold
Salgssjef
Harald Ratchje
Leder region Midt-Norge

Ta kontakt for løsning

Vi hjelper deg med alt innen regnskap, lønn og bedriftsutvikling. Vi finner de beste løsningen for akkurat din bedrift.

Fyll inn skjemaet eller ring oss gjerne.

Telefon
Er du kunde eller leverandør til en av våre kunder? Ta kontakt her
 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Webinarer illustration Green man

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Norge lokalkontor kart illustrasjon

Regnskapskontor og regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt regnskapskontor i Trondheim. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.