regnskap lønn rådgivning trondheim
 
 
 

Regnskapsfører i Trondheim

Vi har løsningene du trenger innenfor regnskap, lønn og  rådgivning. Se hvordan vi kan hjelpe deg og ta kontakt med en av våre regnskapsførere i Trondheim.

Få hjelp til regnskap og lønn

 

Ønsker du å effektivisere driften av din virksomhet?

Da kan vi hjelpe deg. Vi har i mange år levert tjenester innen regnskap, lønn og økonomisk rådgivning til våre kunder i Trondheim.

En god regnskapsfører er også en god økonomisk rådgiver. En som kjenner bedriften din, markedet ditt og bransjen din. De fleste bedriftsledere trenger en sparringspartner som ser virksomheten med nye øyne. En som kombinerer sin erfaring med dine regnskapsdata for å gi råd om hva som kan forbedres. Bruk en rådgiver og regnskapsfører i Trondheim til å hjelpe deg. 

Hva kan vi hjelpe deg med?

Med en regnskapsfører og lønnskonsulent fra Azets får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett.

Vi sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som din regnskapsfører og lønnskonsulent, er vi også din rådgiver. Bruk en ekspert på tall, lønn og HR som din sparringspartner. Få forretningsstøtte slik at du kan ta ut mer av din bedrifts potensiale og få en mer forutsigbar hverdag. Våre lønnskonsulenter og regnskapsførere i Trondheim hjelper deg gjerne.

Du kan lese mer om tjenestene her.

 

 • Korrekt føring av regnskapet
 • Betaling til leverandører
 • Fakturering til kunder
 • Lønn til dine ansatte
 • Håndtering av reiseregninger og utlegg
 • Analyse av økonomien
 • Skatt og utbytte
 • Årsregnskap og ligningspapirer
 • Styrearbeid
 • Budsjettering og planlegging
 • HR-prosesser

Regnskap Trondheim

Regnskap

Våre regnskapsførere i Trondheim har solid kompetanse og er alltid oppdatert på lover og regler. Vi har erfaring fra de fleste typer virksomheter og bransjer og vil alltid ha gode råd å komme med.
 

lønn trondheim

Lønn

Vi bygger lønnsarbeidet vårt på prosesser og rutiner utviklet over tid. Smarte, nettbaserte løsninger gjør at du alltid har tilgang til den informasjonen du trenger. 

Rådgivning innen økonomi, styrearbeid og HR

Få bedre oversikt over bedriftens økonomi og hjelp til styring av bedriften. Enten det gjelder analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp.

Økonomisk rådgivning

Hvordan oppdage nye muligheter og gjøre endringene som skal til for å styrke driften ytterligere? Gjennom finansielle analyser og strategiske blikk sørger vi for at nye og smarte tiltak blir gjennomført på korrekt vis.

Våre rådgivere i Trondheim hjelper deg å ta riktige beslutninger ved spørsmål rundt blant annet budsjett, kapitalforhøyelse og fusjon.

Les mer om økonomisk rådgivning her

HR-rådgivning

For de aller fleste virksomheter er det medarbeidernes kompetanse som virksomheten lever av. Derfor er rekruttering, utvikling og ledelse av mennesker i organisasjoner så viktig.

Våre rådgivere i Trondheim kan hjelpe deg med alt fra daglige oppgaver til større endringsprosesser innen HR.

Les mer om rådgivning innen HR her.

Våre lønnskonsulenter og regnskapsførere i Trondheim

Azets Regnskapskontor Trondheim Skonnertveien

I Trondheim er vi 40 dyktige medarbeidere som jobber med bedriftsrådgivning, regnskaps- og lønnstjenester. Vi har et stort rådgiverteam med lang erfaring og med bakgrunn fra ulike bransjer. Vår målsetning er å forstå våre kunders hverdag og være en god samarbeidspartner og rådgiver.

Vi har lokaler på Ranheim rett utenfor sentrum. I Azets-bygget finner du hele 220 engasjerte medarbeidere, med spesialkompetanse innen områder som inkasso, juss og rekruttering.

Velkommen til Azets på Ranheim!

Trenger du vikar via bemanningsbyrå eller hjelp til rekruttering til en fast stilling?

Azets tilbyr også gjennom sitt bemanningsselskap, Azets People, vikarer og rekuttering. Bemanningsbyrået, fokuserer på det unike og fokuserer spesielt på stillinger innen; økonomi, regnskap, lønn, HR, media, kommunikasjon, IT, web, salg, marked og administrasjon. Bemanningkontorene finne du i Sandvika, Bergen, Kristiansand, Oslo, Trondheim, Sandefjord og Fredrikstad. Med disse kontorene, ønsker vi å dekke store deler av Sør-Norge.

Les mer om bemanningsbyrået i Trondheim

Enkelt samarbeid gjennom portal

Det har aldri før vært enklere å samarbeide med din regnskapsfører. Kundeportalen CoZone er designet for å forenkle og forbedre din økonomiske hverdag. Gjennom CoZone har vi tilrettelagt for en smidig og automatisert regnskapsprosess. Nettportalen gjør samarbeidet med våre regnskapsførere enkelt. I kundeportalen kan du blant annet godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, se på tall og rapporter, fakturere kunder og organisere lønns- og personalarbeidet. 

Lær mer og test ut CoZone her

CoZone oversikt funksjonalitet

Kontaktinformasjon i Trondheim

Telefon: 40 00 31 90

Besøksadresse: Skonnertvegen 7, 7053 Ranheim

Postadresse: Postboks 9495 Sluppen, 7496 Trondheim

Harald Ratchje, avdelingsleder

Beliggenhet Azets Trondheim
Kurs og seminarer på nett og lokalt

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Se utvalget her

Regnskapsførere over hele landet

I tillegg til vårt kontor i Trondheim, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR. Du finner oss blant annet i Oslo, Bergen, Stavanger og Tromsø. En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.

Et stort fagmiljø, i kombinasjon med lokal kunnskap om Trondheimsregionen, gjør at vi kan hjelpe din bedrift best mulig.

For tilbud og mer informasjon kan du ringe 40 10 40 18  eller sende inn skjemaet under.  

Åpningstider på hverdagene er: kl. 08:00 - 19:00 mandag-torsdag og kl. 08:00 - 16:00 fredag

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.