regnskap lønn rådgivning trondheim
 
 
 

Regnskapsfører i Trondheim

Regnskapskontor med ekspertise på rådgivning og programvare innen regnskap, lønn, HR og forretningsutvikling.

Få hjelp med regnskap og lønn

 
  • Møt en erfaren økonomisk rådgiver

I mange år har vårt dyktige rådgiverteam i Trondheim gitt økonomisk rådgivning til kunder. Vi er gjerne sparringspartner for din bedrift og kan se på utfordringer med nye øyne.

  • Få spesialisthjelp på jus, inkasso og rekruttering

Vi har også rådgivere med ekspertise innen juridiske spørsmål og rekruttering i bedrifter.

  • Få en dedikert ressurs som forstår din hverdag

Hos oss får du en fast rådgiver som har som målsetning å forstå kundens hverdag og være en god samarbeidspartner på det du har behov for.

Derfor bør du velge regnskapsfører hos Azets

På regnskapskontoret i Trondheim tilbyr vi dyktige regnskapsførere som skreddersyr egne avtaler basert på det bedriften din trenger. For faste, langsiktige samarbeid vil du få en egen, dedikert regnskapsfører som kjenner både deg og selskapet godt og som alltid er tilgjengelig for en prat. I tillegg leier vi ut våre rådgivere både til korte hasteoppdrag eller for en lengre periode. 

Vanligvis utfører vi tjenestene i eget miljø, men vi kan også komme til deg. Vi benytter normalt våre egne systemer når vi løser dine utfordringer, men er også åpne for å gjøre jobben på dine systemer. Som kunde er valget helt og holdent ditt.

Utgangspunktet vårt er at alle oppdrag er like verdifulle. Våre erfarne regnskapsførere og rådgivere tar både små og store oppdrag, som kan spenne over få dager til faste avtaler.

 

  • Alt innen regnskap og lønn
  • Skatt og mva
  • Budsjettering og planlegging
  • HR-rådgivning
  • Juridisk rådgivning
  • Tidsbestemt leie av rådgivere

digital regnskapsfører

Om regnskapskontoret i Trondheim 

I mange år har Azets i Trondheim hjulpet bedrifter med å få bedre oversikt over bedriftens økonomi og hjelp til styring. Enten det gjelder analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp. Hos oss får du nærheten av en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger og programmer på nett. Kontoret vårt på Ranheim rett utenfor sentrum huser vi totalt 220 dyktige medarbeidere som er spesialisert i bedriftsrådgivning, regnskap- og lønnstjenester, jus, inkasso og rekruttering.

Kontaktinformasjon i Trondheim

Telefon: 40 10 40 18

Besøksadresse: Skonnertvegen 7, 7053 Ranheim

Postadresse: Postboks 9495 Sluppen, 7496 Trondheim

Harald Ratchje, avdelingsleder

 

Bli kontaktet av regnskapskontoret i Trondheim

Vi er et fullservicebyrå som hjelper deg med det du måtte trenge uansett problemstilling og størrelse på bedriften. Våre eksperter er klare til å bistå deg med alt innen regnskap og lønn – så du kan fokusere på andre ting. Les mer om våre tjenester her:

Logo Sigdal kunde Azets

"Azets er et løsningsorientert kompetansehus der jeg får bistand i alt fra HR, lønn, regnskap og IT-tjenester. I en hektisk hverdag er det godt å vite at det er kvalifiserte fagfolk som tar seg av disse tjenesten slik at jeg kan ha mer tid til det jeg kan best. "

Eirik Sjøflot, daglig leder, Studio Sigdal Trondheim

Stratum-Reservoir-Logo.png

"Vi ønsket en fast lokal kontaktperson i samme tidssone og et system som var tilpasset norske regler, som kunne tilpasses vårt bruk. Oppstart fra 1. januar 2021 var også viktig for oss. Azets hadde alle disse punktene som vi så etter og virket profesjonelle og imøtekommende. Prisen var også god for de tjenestene vi ønsket"

Johanna Gunnarsdottir, HR manager hos Stratum Reservoir

Les kundeartikkelen her

Ta kontakt, så hjelper vi deg videre

Ring oss på 40 10 40 18  eller fyll ut skjemaet under.

Åpningstider: fra kl. 08:00 til 16:00 på alle hverdager.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Riktig person hode med hjerte

Trenger du vikar via bemanningsbyrå eller hjelp til rekruttering til en fast stilling?

Azets tilbyr også gjennom sitt bemanningsselskap, Azets People, vikarer og rekruttering. Bemanningsbyrået, fokuserer på det unike og fokuserer spesielt på stillinger innen; økonomi, regnskap, lønn, HR, media, kommunikasjon, IT, web, salg, marked og administrasjon. Bemanningkontorene finne du i Sandvika, Bergen, Kristiansand, Oslo, Trondheim, Sandefjord og Fredrikstad. Med disse kontorene, ønsker vi å dekke store deler av Sør-Norge.

Les mer om bemanningsbyrået i Trondheim

Webinar_image.jpg

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Se utvalget av seminarer og webinarer her

Regnskapsførere over hele landet

I tillegg til vårt kontor i Trondheim, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR. Du finner oss blant annet i Oslo, Bergen, Stavanger og Tromsø. En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.

Et stort fagmiljø, i kombinasjon med lokal kunnskap om Trondheimsregionen, gjør at vi kan hjelpe din bedrift best mulig.