regnskap lønn rådgivning trondheim
 
 
 

Regnskapsfører i Trondheim

På vårt regnskapskontor i Trondheim finner du rådgivningen og programvaren du trenger innenfor regnskap, lønn & HR og forretningsutvikling. 

Få hjelp med regnskap og lønn

 

Få oversikt og ta bedre beslutninger ved hjelp av regnskapskontor i Trondheim

Vi har i mange år levert tjenester innen regnskap, lønn og økonomisk rådgivning til våre kunder fra regnskapsbyrået i Trondheim.

Våre regnskapsførere hos Azets i Trondheim er også en gode økonomisk rådgivere. De fleste bedriftsledere trenger en sparringspartner som ser virksomheten med nye øyne. En som kombinerer sin erfaring med dine regnskapsdata for å gi råd om hva som kan forbedres slik at du får kontroll. 

I Trondheim har Azets 40 dyktige medarbeidere som jobber med bedriftsrådgivning, regnskaps- og lønnstjenester. Vi har et stort rådgiverteam med lang erfaring og med bakgrunn fra ulike bransjer. Vår målsetning er å forstå våre kunders hverdag og være en god samarbeidspartner og rådgiver.

Vi har lokaler på Ranheim rett utenfor sentrum. I Azets-bygget finner du hele 220 engasjerte medarbeidere, med spesialkompetanse innen områder som inkasso, juss og rekruttering.

Kontaktinformasjon i Trondheim

Telefon: 40 10 40 18

Besøksadresse: Skonnertvegen 7, 7053 Ranheim

Postadresse: Postboks 9495 Sluppen, 7496 Trondheim

Harald Ratchje, avdelingsleder

 

Bli kontaktet av regnskapskontoret i Trondheim

Et utvalg av det vi tilbyr av tjenester innen regnskapsføring og håndtering av lønn i Trondheim.

Med tilgang til  lønnskonsulent og autorisert regnskapsfører i Trondheim, får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett.

Hos Azets får du mye mer enn bare regnskapet ført og lønnen kjørt riktig. Som eksperter på tall, er vi også din økonomiske rådgiver og sparringspartner. Vi har rådgiverere som som leverer innsikt og gjennomfører tiltak gjennom strategier og ulike vurderinger.

 • Regnskapsføring
  Uansett om du har et stort eller lite selskap, kan vi føre ditt regnskap. Det minimerer faste kostnader og reduserer sårbarheten.

 • Fakturering til kunder
  En enkel og effektiv faktureringsprosess, slik at du får fakturert kundene i tide og at du får penger innbetalt.

 • Leverandørfakturaer
  Føring av leverandørreskontro gjennom elektronisk fakturaflyt med effektive godkjenningsprosesser.

 • MVA-rapportering
  Vi sørger for at bilag blir ført med riktig momskode og rapporterer MVA terminvis til skatteetaten. 

 • Håndtering skatt
  Våre regnskapskonsulenter sørger for å føre kostander og inntekter riktig i regnskapet slik at skattemessig behandling blir korrekt.

 • Regnskapsanalyse
  En rapport fra regnskapet, et grunnlag for å få kontroll på bedriften som gir mulighet for fremtidig vekst. 

 • Økonomisk rådgivning
  Vi tar hånd om små og store rådgivningsoppdrag, enten det er daglig oppfølging av regnskapet eller om det er på et strategisk nivå og forretningsutvikling.

 • Årsregnskap
  Få årsregnskapet gjort av en autorisert regnskapsfører. Vi utarbeider årsregnskap og nødvendige noter på bakgrunn av regnskapet.

 • Styrearbeid
  Få med en rådgiver som kjenner til regnskapet og vet hvordan styrearbeidet forgår med praktiske formaliteter og strategisk planlegging.

 • Lønnskjøring
  Bokføring av lønn - alt fra å hente inn lønnsvariabler for behandling av lønn til bokføring og rapportering.

 • Lønnsrapportering
  Vi sørger for nødvendige innberetning og rapportering på lønn og skatt som a-melding, feriepenger og pensjon.

 • Reiseregninger og utlegg
  Gode nettbaserte systemer gjør det lett å registrere reiseregninger og utlegg for ansatte. Vi påser at det håndteres riktig og blir utbetalt.

Regnskap Trondheim

 

 

 

Regnskap

Våre regnskapsførere i Trondheim har solid kompetanse og er alltid oppdatert på lover og regler. Vi har erfaring fra de fleste typer virksomheter og bransjer og vil alltid ha gode råd å komme med.
 
 

lønn trondheim

 

 

 

Lønn

Vi bygger lønnsarbeidet vårt på prosesser og rutiner utviklet over tid. Smarte, nettbaserte løsninger gjør at du alltid har tilgang til den informasjonen du trenger. 
 

Rådgivning innen økonomi, styrearbeid og HR

Få bedre oversikt over bedriftens økonomi og hjelp til styring av bedriften. Enten det gjelder analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp.

Økonomisk rådgivning

Hvordan oppdage nye muligheter og gjøre endringene som skal til for å styrke driften ytterligere? Gjennom finansielle analyser og strategiske blikk sørger vi for at nye og smarte tiltak blir gjennomført på korrekt vis.

Våre rådgivere i Trondheim hjelper deg å ta riktige beslutninger ved spørsmål rundt blant annet budsjett, kapitalforhøyelse og fusjon.

Les mer om økonomisk rådgivning her

HR-rådgivning og personaladministrasjon

Alle virksomheter med ansatte har en rekke personaloppgaver som skal løses. Sykmeldte ansatte skal følges opp, pensjonsportal skal ajourholdes og nyansatte skal ha korrekte ansettelsesavtaler. En rekke av disse oppgavene kan effektiviseres og automatiseres, andre krever god opplæring i rutiner og regelverk. 

Våre rådgivere i Trondheim kan sørge for effektiv oppfølging av personaloppgavene.

Les mer om personaladministrasjon

Cozone ikoner på mobil

Vi har systemene som gjør hverdagen din enklere

I Azets er vi opptatt av å gjøre din arbeidshverdag så smidig som mulig. Gjennom vår kundeportal, CoZone, har vi tilrettelagt for sømløse og automatiserte prosesser for regnskap og lønn. Nettportalen gjør samarbeidet ditt med våre regnskapsførere og lønnskonsulenter enkelt. I kundeportalen kan du blant annet godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, se på tall og rapporter, fakturere kunder og organisere lønns- og personalarbeidet.

 • Data samlet ett sted
 • Oversiktlige rapporter
 • Sikker deling av filer
Logo Sigdal kunde Azets

"Azets er et løsningsorientert kompetansehus der jeg får bistand i alt fra HR, lønn, regnskap og IT-tjenester. I en hektisk hverdag er det godt å vite at det er kvalifiserte fagfolk som tar seg av disse tjenesten slik at jeg kan ha mer tid til det jeg kan best. "

Eirik Sjøflot, daglig leder, Studio Sigdal Trondheim

Webinar_image.jpg

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Se utvalget av seminarer og webinarer her

Ta kontakt, så hjelper vi deg videre

Ring oss på 40 10 40 18  eller fyll ut skjemaet under.

Åpningstider:
Våre åpningstider er  frakl. 08:00 til 16:00 på alle hverdager.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Riktig person hode med hjerte

Trenger du vikar via bemanningsbyrå eller hjelp til rekruttering til en fast stilling?

Azets tilbyr også gjennom sitt bemanningsselskap, Azets People, vikarer og rekruttering. Bemanningsbyrået, fokuserer på det unike og fokuserer spesielt på stillinger innen; økonomi, regnskap, lønn, HR, media, kommunikasjon, IT, web, salg, marked og administrasjon. Bemanningkontorene finne du i Sandvika, Bergen, Kristiansand, Oslo, Trondheim, Sandefjord og Fredrikstad. Med disse kontorene, ønsker vi å dekke store deler av Sør-Norge.

Les mer om bemanningsbyrået i Trondheim

Preger Corona-situasjonen din bedrift?

Har du spørsmål rundt ansatte som permittering, karantene, sykelønn, refusjoner mm.?

Eller hva du kan gjøre for å sikre økonomien og likviditeten i selskapet på best mulig måte?

Bli kontaktet av en rådgiver

Regnskapsførere over hele landet

I tillegg til vårt kontor i Trondheim, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR. Du finner oss blant annet i Oslo, Bergen, Stavanger og Tromsø. En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.

Et stort fagmiljø, i kombinasjon med lokal kunnskap om Trondheimsregionen, gjør at vi kan hjelpe din bedrift best mulig.