top banner image
 
 
 

Full kontroll på bedriften

Azets Cozone portalen gir deg detaljene, innsikten og den total oversikten i bedriften.

Alt du trenger på et sted. Portalen gir deg bedre kontroll og enklere samarbeid mellom brukerne.

basket-1.svg

Alt på ett sted

Få full oversikt over bedriftens balanse, kontrakter, rapportering, fakturering, timeregistreing, lønn og HR på ett sted. Alle systemer plassert i én skybasert portal, designet for å gjøre hverdagen enklere.

alarm-clock.svg

Mindre administrasjonstid

La oss hjelpe deg med de administrative oppgavene slik at du kan fokusere på kjernevirksomheten. Azets Cozone hjelper deg til å bruke tiden mest mulig effektivt.

transfer-file.svg

Gjør selskapet digitalt

Ta et skritt inn i fremtiden ved å gjøre selskapet ditt mest mulig digitalt. Dette er den moderne måten å effektivt gjøre virksomhetsstyring på.

Cozone illustrasjon 2 personer

En bedre måte å styre virksomheten på

Nøkkelen til suksess for virksomheten din. Gjør forretningslivet en god del enklere.

Lag ditt eget Azets Cozone-univers

Vi er stolte av å presentere et sett med helt digitale og skybaserte systemer som er tilgjengelig i Azets Cozone.

Lag ditt eget univers med applikasjoner som passer ditt selskap best. Alle systemene er utviklet av våre dyktige IT-fagfolk som virkelig forstår fagområdene, og hvordan du kan hjelpe virksomheten din til å fungere best mulig.

Azets Cozone er den forlengede armen som hjelper deg med å gjøre jobben din enda mer effektiv og lar deg fokusere på det du er best på.

 

 

Azets-Cozone-Logo.png

Bli kjent med Azets Cozone-familien

Agreement.pngAzets Agreement

Gå aldri glipp av en avtalefrist igjen. Azets Agreement er administrasjonsverktøyet som hjelper deg å være proaktiv, og å administrere alle kontraktene i selskapet. Når det er tid for revisjon, har du oversikten og kontraktene på plass.

 

Drive.pngAzets Drive

Den ideelle plattformen for å dele filer og dokumenter i hele organisasjonen. Azets Drive gir en sikker tilgang og muliggjør redigering og samarbeid mellom flere parter i løsningen. Dette reduserere e-postkorrespondanse.

 

Employee.pngAzets Employee

Den perfekte linken mellom ansatte og ledelse. Administrer tidsrapporter, ferieplanlegging og lønnsslipper direkte fra mobiltelefonen din.

 

Invoice.pngAzets Invoice

En enkel måte å administrere og holde oversikt over alle inngående og utgående fakturaer.

 

Azets Navita budsjetteringsfunksjonAzets Navita

Budsjettering og prognoser i et fleksibel skybasert program. Bruk mindre tid på å lage rapporter, og mer tid på analyser.

 

Pay.pngAzets Pay

Nettbank integrert med Azets tjenester, lett tilgjengelig i Cozone. Full oversikt over fakturaene og kontroll på betalingene på samme sted. 

 

Report.pngAzets Report

Det uunnværlige rapporteringsverktøyet er utviklet for å gjøre all rapportering enkel og nøyaktig. Finn standardiserte rapporteringsmodeller med et skreddersydd oppsett for å gi deg mest mulig verdi og innsikt i tallene.

 

Azets styreportal Azets Styreportal

Det kan fort bli vanskelig å koordinere møter skikkelig, siden styremedlemmene sjeldent sitter på samme lokasjon. Med Azets Styreportal vil man enkelt avholde styremøter og generalforsamlinger helt digitalt, og sikrer en trygg kommunikasjon mellom styret og aksjonærene.

 

Sustainability.pngAzets Sustainability

Intuitivt rapporteringsverktøy som gir deg den innsikten du trenger i arbeidet med bærekraft, med moduler for klimaregnskap og åpenhetsloven.

Andre systemer er også velkomne i Azets Cozone

Liker du ideen om å ha alle dine forretningssystemer samlet i én portal? Har du allerede et veletablert rapporteringsprogram eller HR-system du er fornøyd med? Da har vi gode nyheter for deg. Du er faktisk i stand til å ta systemene dine inn i Azets Cozone-portalen og synkronisere dem med de andre forretningssystemene - og fremdeles få full oversikt.

Er du nysgjerrig på om ditt nåværende system kan integreres i Azets Cozone? Da bør du ikke nøle med å kontakte oss. Vi har et stort team av høyt kvalifiserte IT-utviklere som kontinuerlig jobber for å gjøre best mulig tilpasning for kundene våre.

 

Her er en oversikt over noen av systemene Azets Cozone kan integreres med:

  • Visma.net
  • Visma Proceedo
  • Visma Severa
  • Visma Advantage
  • Agda tidsrapportering
  • Saima HR
  • M2
  • Invoicia
  • Quinyx
  • zExpense

Bli mer digital - vi har rådgiverene

Å gjøre det mulig for kundene våre å bli mer digitale er en naturlig del av alle prosessene i Azets. Det ligger i blodet til Azets. Dette inkluderer å gjøre dokumenter digitale, men også automatisering ved bruk av f.eks. robotikk eller bruk av kunstig intelligens for forretningsinnsikt eller prosessoptimalisering.

Vi har et bredt utvalg av rådgivningstjenester innen digitalisering og IT. Vi hjelper selskaper å strategisk integrere teknologi i kjernevirksomheten.

Alle våre mer enn 50 regnskapskontorer, bruker Azets Cozone slik at deres kunder får tilgang til verktøyene som effektiviserer og gir den optimale oversikten.

Finn et regnskapskontor nær deg

Vi har mer enn 50 regnskapskontor over hele landet. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR. Alle jobber med topp digitale løsninger, noe som gjør fleksibiliteten unik og tilgjengeligheten er tilpasset kundene slik hver vil ha det. Kompetansen du trenger er aldri langt unna.

Kontorer i de største byene finner du her:

 

bg_consultant_workig.png

Kontakt oss og finn din løsning

Sammen kan vi finne ut hva løsningene våre kan gjøre for deg og din virksomhet. Fyll ut det enkle skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg snart for en uformell prat.

Du kan også ringe 40 10 40 18  eller sende inn en chat-melding.

Åpningstider: 
kl. 08:00 - 16:00 mandag-fredag

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.