Oversikt i nettportalen CoZone

Brukervennlig, tilgjengelig og fullpakket med forretningsinnsikt - velkommen til neste generasjons kundeportal. 

Portalen gir deg bedre kontroll og enklere samarbeid med din regnskapsfører og lønnskonsulent.

 

Jobb smartere, spar tid og få oversikt over regnskap og lønn i nettportalen CoZone. Her kan du enkelt legge inn regnskap- og lønnsgrunnlag, godkjenne bilag og utbetalinger, fakturere dine kunder og få oversikt over økonomien. I portalen kan du også dele dokumenter i en sikker filstruktur. CoZone sørger for en effektiv samarbeidsplattform med din regnskapsfører og lønnskonsulent.

CoZone er mer enn bare en portal. Den er satt opp på en måte som også effektiviserer arbeidsprosessene, slik at oppgaver gjøres på en enklere måte. Svarene på dine spørsmål får du ved kun få tasteklikk. Brukerne får en effektiv og lik arbeidsmetodikk rundt håndtering av faktura og lønnsrapportering. CoZone bidrar til bedre kontroll på både kostnadene og inntektene. 

For kunder med tjenester i flere land, vil du kunne få tilgang til all rapportering på ett sted. I fremtiden kan du også forvente å finne informasjon om tjenester i land utenfor Norden og fra alle CogitalGroup-selskapene.

Bli kjent med CoZone

  • Håndtering av leverandørfakturaer med dokumentflyt og elektronisk arkiv
  • Fakturering av kunder
  • Rapportering med navigasjon ned til bilagsnivå
  • Lønn & HR administrasjon med rapportering og godkjenning av timer
  • Sikker fildeling
    
    
    
Single sign in

Leverandørfakturaer med intelligent kontering

I CoZone kan du laste opp bilag som er skannet via fakturamottak, innhentet elektronisk eller skannet selv på egen enhet. Fakturaflytsystemet har også full støtte for løsning for mottak av elektroniske fakturaer (EHF). I systemet kan du godkjenne, kontere og betale fakturaer.

    
    
    
Betaling i gjennom CoZone

Online fakturaer synkroniseres automatisk til regnskap

Opprett dine fakturaer direkte på nettet uten at noen programmer er installert. Du trenger ikke å huske registreringen av fakturaen - systemet legger automatisk inn alt på kontoene dine. Få oversikt over hvilke fakturaer som er betalt og ikke. I tillegg støtter CoZone de nye kravene til elektronisk fakturering, og det er ingen etablerings- eller lisensavgifter for kunder som bruker våre tjenester.

    
    
    
Rapport

Oversiktlige og brukervennlige rapporter

Azets forstår hvor viktig det er med gode rapporter. Derfor tilbyr vi brukervennlige, effektive og lett tilgjengelige regnskapsrapporter i CoZone. Du får tilgang til inntjeningen, balansen, kundefordringer og leverandørreskontro. Rapportene kan også tilpasses etter periode, termin og år. CoZone lar deg for eksempel enkelt sammenligne årets budsjett med fjorårets tall.

 
    
    
    
    
Lønnsportal i CoZone

Full kontroll over lønn og HR

CoZones løsning på lønns- og HR-området, øker samarbeidet og informasjonsflyten mellom ledelse og ansatte i din bedrift og våre lønnskonsulenter. Registreringer for lønnsutbetalinger rapporteres effektivt gjennom portalen. I tillegg kan alle lønnsberegninger for ansatte gjennom ansettelsesforholdet ses på ett sted. All personlig informasjon, tidsplaner, ferie og fravær av ansatte vil være lett tilgjengelig for ledere. Lønnberegninger kan, om nødvendig, finnes og skrives ut via en pålogging i CoZone.

 
    
    
    
Download deling av dat

En sikker kanal for deling av dokumenter

CoZone er svært sikker og fullt kompatibel med GDPR. Portalen vil inneholde all kommunikasjon med Azets, inkludert dataoverføring. Ved å redusere e-posttrafikken, oppbevare alle dataene dine på ett sted og begrense tilgangen til de som trenger det, gjør CoZone det lettere sikre alle data på dine medarbeidere og økonomien med våre konsulenter.

Full oversikt i din personlige nettportal CoZone

Kundeportalen er designet for å forenkle og forbedre din økonomiske hverdag. Med portalen kan du enkelt sende inn grunnlag, godkjenne dokumenter for regnskap og lønn, få tilgang til rapporter og mye mer. Jobb smart, spar tid og få bedre oversikt. 

Single sign on

Tilgjengelig

Alle tjeneste på et sted. Gjennom CoZone får du tilgang til alle tilgjengelige tjenester med én innlogging. 

Sikkert

Et sikkert sted å oppbevare data, enten det er dokumenter, leverandør- eller kundefakturaer.

Oversiktlig

Oversiktlig

Full oversikt over fakturaer ned til bilagsnivå. Oversiktlige og brukervennlig rapportering som du kan styre bedriften din etter. 

Finn et regnskapskontor nær deg

Vi har mer enn 50 regnskapskontor over hele landet. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.

Kontorer i de største byene finner du her:

En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.

 

Azets har 50 regnskapsbyrå rundt om i Norge

Kontakt våre eksperter

- for tilbud og mer informasjon kan du ringe 40 10 40 18  eller sende inn skjemaet under.  

Åpningstider: 
kl. 08:00 - 16:00 mandag-fredag