top banner image
 
 
 

Full kontroll på bedriften

CoZone portalen gir deg detaljene, innsikten og den total oversikten i bedriften.

Alt du trenger på et sted. Portalen gir deg bedre kontroll og enklere samarbeid mellom brukerne.

 

Kurv alt på ett sted

Alt på ett sted

Få full oversikt over bedriftens balanse, kontrakter, rapportering, fakturering, timregistreing, lønn og HR på ett sted. Alle systemer plassert i én skybasert portal, designet for å gjøre hverdagen enklere.

Klokke Effektiv bruk av tiden

Mindre administrasjonstid

La oss hjelpe deg med de administrative oppgavene slik at du kan fokusere på kjernevirksomheten. CoZone hjelper deg til å bruke tiden mest mulig effektivt.

Dokumenter i skyen

Gjør selskapet digitalt

Ta et skritt inn i fremtiden ved å gjøre selskapet ditt mest mulig digitalt. Dette er den moderne måten å effektivt gjøre virksomhetsstyring på.

Cozone illustrasjon 2 personer

En bedre måte å styre virksomheten på

Nøkkelen til suksess for virksomheten din. Gjør forretningslivet en god del enklere.

 

Lag ditt eget CoZone-univers

Vi er stolte av å presentere et sett med helt digitale og skybaserte systemer som er tilgjengelig i CoZone.

Lag ditt eget univers med applikasjoner som passer ditt selskap best. Alle systemene er utviklet av våre dyktige IT-fagfolk som virkelig forstår fagområdene, og hvordan du kan hjelpe virksomheten din til å fungere best mulig.

CoZone er den forlengede armen som hjelper deg med å gjøre jobben din enda mer effektiv og lar deg fokusere på det du er best på.

Bli kjent med CoZone-familien

Activity.pngCoZone Activity

Sikrer åpenhet og effektivitet i outsourcing-prosesser. Planlegg det kommende året og sørg for at frister forankres i organisasjonen din. CoZone Activity vil redusere forsinkelser i lønns- og regnskapsprosesser ved å gi en oversikt over kommende aktiviteter i dine kalendere.

 

Agreement.pngCoZone Agreement

Gå aldri glipp av en avtalefrist igjen. CoZone Agreement er administrasjonsverktøyet som hjelper deg å være proaktiv, og å administrere alle kontraktene i selskapet. Når det er tid for revisjon, har du oversikten og kontraktene på plass.

 

Analytics.pngCoZone Analytics

Rapporteringsverktøyet designet for å forenkle og forbedre den finansielle delen av virksomheten. Lag innsiktsfulle grafer og gi oversiktlige rapporter til neste styremøte. Analytics er fleksibel og kan tilpasses dine spesifikke behov.

 

Drive.pngCoZone Drive

Den ideelle plattformen for å dele filer og dokumenter i hele organisasjonen. CoZone Drive gir en sikker tilgang og muliggjør redigering og samarbeid mellom flere parter i løsningen. Dette reduserere e-postkorrespondanse.

 

Employee.pngCoZone Employee

Den perfekte linken mellom ansatte og ledelse. Administrer tidsrapporter, ferieplanlegging og lønnsslipper direkte fra mobiltelefonen din.

 

Invoice.pngCoZone Invoice

En enkel måte å administrere og holde oversikt over alle inngående og utgående fakturaer.

 

Report.pngCoZone Report

Det uunnværlige rapporteringsverktøyet er utviklet for å gjøre all rapportering enkel og nøyaktig. Finn standardiserte rapporteringsmodeller med et skreddersydd oppsett for å gi deg mest mulig verdi og innsikt i tallene.

 

Retail.pngCoZone Retail

Skreddersydd verktøy for butikker. Send månedlige rapporter til regnskap, legg til utgifter som påvirker kontantbalansen og kartlegge de spesifikke produktene som selges.

 

ScanIT.pngCoZone Scan

Skannefunksjonen koblet til CoZone Invoice. Digitaliser papirfakturaene dine ganske enkelt ved å skanne dem med en skriver eller mobiltelefon, og CoZone Scan vil automatisk gjenkjenne og fange relevant informasjon.

 

Andre systemer er også velkomne i CoZone

Liker du ideen om å ha alle dine forretningssystemer samlet i én portal? Har du allerede et veletablert rapporteringsprogram eller HR-system du er fornøyd med? Da har vi gode nyheter for deg. Du er faktisk i stand til å ta systemene dine inn i CoZone-portalen og synkronisere dem med de andre forretningssystemene - og fremdeles få full oversikt.

Er du nysgjerrig på om ditt nåværende system kan integreres i CoZone? Da bør du ikke nøle med å kontakte oss. Vi har et stort team av høyt kvalifiserte IT-utviklere som kontinuerlig jobber for å gjøre best mulig tilpasning for kundene våre.

 

Her er en oversikt over noen av systemene CoZone kan intergreres med:

  • Visma.net
  • Visma Proceedo
  • Visma Severa
  • Visma Advantage
  • Agda tidsrapportering
  • Saima HR
  • M2
  • Invoicia
  • Quinyx
  • zExpense

Bli mer digital - vi har rådgiverne

Å gjøre det mulig for kundene våre å bli mer digitale er en naturlig del av alle prosessene i Azets. Det ligger i blodet til Azets. Dette inkluderer å gjøre dokumenter digitale, men også automatisering ved bruk av f.eks. robotikk eller bruk av kunstig intelligens for forretningsinnsikt eller prosessoptimalisering.

Vi har et bredt utvalg av rådgivningstjenester innen digitalisering og IT. Vi hjelper selskaper å strategisk integrere teknologi i kjernevirksomheten.

Alle våre mer enn 50 regnskapskontorer, bruker CoZone slik at deres kunder får tilgang til verktøyene som effektiviserer og gir den optimale oversikten.

Finn et regnskapskontor nær deg

Vi har mer en 50 regnskapskontor over hele landet. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR. Alle jobber med topp digitale løsninger, noe som gjør flekisibiliteten unik og tilgjengeligheten er tilpasset kundene slik hver vil ha det. Kompetansen du trenger er aldri langt unna.

Kontorer i de største byene finner du her:

accountant-preview.png

Kontakt oss og finn din løsning

Sammen kan vi finne ut hva løsningene våre kan gjøre for deg og din virksomhet. Fyll ut det enkle skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg snart for en uformell prat.

Du kan også ringe 40 10 40 18  eller sende inn en chat-melding.

Åpningstider: 
kl. 08:00 - 16:00 mandag-fredag

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.