regnskap lønn rådgivning på Sotra
 
 
 

Regnskapsfører på Sotra

Vi har tjenestene du trenger innenfor regnskap, lønn og rådgivning. Finn ut hvordan vi kan hjelpe deg og ta gjerne kontakt med en av våre regnskapsførere på Sotra. 

Få hjelp med regnskapet

Din økonomiske rådgiver
På Sotra har vi dyktige rådgivere med bred kompetanse. Vi er gjerne din sparringspartner og kan se på utfordringer med nye øyne.
Hold firmaet ditt oppdatert på regnskap og lønn
Ved å overlate regnskap og lønn til vårt regnskapskontor på Sotra tilbyr vi oppdaterte og skybaserte løsninger som skreddersys etter dine behov. Du frigjør verdifull tid, samtidig er du garantert at firmaet er oppdatert til enhver tid.
Du kan leie en av våre ansatte
Vi tilbyr også bedrifter å leie inn en av våre dyktige medarbeidere både til korte hasteoppdrag og for en lengre periode, både innen lønn, regnskap og HR.

Derfor velger bedrifter regnskapskontoret på Sotra

Bli mer effektiv og få bedre oversikt med tjenester innen regnskap og lønn fra Azets på Sotra. I mange år har vi levert våre tjenester innen regnskap og lønn på Sotra. Våre nettbaserte løsninger gjør samarbeidet enkelt og du får lett oversikt i en travel hverdag. Din regnskapsfører er også en god økonomisk rådgiver. En som kjenner bedriften din, markedet ditt og bransjen din. 

Ved å bruke oss som din regnskapsfører og lønnskonsulent får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett. 

  • Regnskap
  • Fakturering
  • Lønn og HR-prosesser
  • Reiseregninger og utlegg
  • Regnskapsanalyse
  • Budsjettering
  • Skatt og utbytte
  • Årsregnskap og skattemelding
  • Programvare

Om kontoret på Sotra

På Sotra har vi fageksperter som kan gi deg den service du ønsker innen økonomifaget. Du finner regnskaps-, lønns- og rådgivningstjenester under samme tak. 

Kom innom oss i og snakk med en av våre hyggelige medarbeidere. Se hvordan vi kan hjelpe til med å få orden på regnskapet i bedriften din.

Anette Gripsgård
Avdelingsleder

Vi er et fullservicebyrå som hjelper deg med det du måtte trenge uansett problemstilling og størrelse på bedriften. Våre eksperter er klare til å bistå deg med alt innen regnskap og lønn – så du kan fokusere på andre ting. Les mer om våre tjenester her:

Kontaktinformasjon

Adresse
Trollhaugmyra 15, 5342 Straume
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag
Verisure Logo
"Samarbeidet med Azets gir oss muligheter til å samle og organisere viktige tall fra alle Franchise bedriftene våre rundt om i Norge slik at vi kan forbedre oss i alle deler av driften."
Thomas Berg, Franchise Director, Verisure Norge
Bjarte Erstad portrett
Bjarte Erstad
Salgssjef
Anette Gripsgard
Avdelingsleder

Ta kontakt for løsning

Vi hjelper deg med alt innen regnskap, lønn og bedriftsutvikling. Vi finner de beste løsningen for akkurat din bedrift.

Fyll inn skjemaet eller ring oss gjerne.

Telefon
Er du kunde eller leverandør til en av våre kunder? Ta kontakt her
 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Webinarer illustration Green man

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Norge lokalkontor kart illustrasjon

Regnskapskontor og regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt regnskapskontor på Sotra. På samtlige lokalkontorer finner du statsautoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.