Regnskap for eiendommer
 
 
 

Regnskap og rådgivning innen eiendom

Få fart på administrasjon av eiendommen ved å få hjelp av våre regnskapsførere, rådgivere og advokater.

Få hjelp med oppgavene i dag

Få hjelp med en rekke oppgaver innenfor økonomisk oppfølging og administrasjon av næringseiendom. Vi har regnskapsførere, rådgivere og advokater som er spesialister på området.

  Ved å overlate oppgavene til oss, gir vi en trygghet for at de praktiske oppgavene for utleie av eiendom og leietagere blir ivaretatt. Foruten regnskapsføring, administrerer vi alt rundt kontrakter, oppfølging av felleskostnader samt utbyggings- og rehabiliteringsprosjekter.

 • Kontraktsadministrasjon
 • Felleskostbehandling
 • Regnskap
 • Skatt- og avgiftsbehandling
 • Juridisk bistand og rådgivning

Tjenester for eiendomsselskaper

Tre digitale enheter oversikt Azets Cozone

Alt tilgjengelig på nett - sikkert og effektivt

Ved å knytte deg til våre tjenester, får du tilgang til Azets Cozone. Gjennom denne nettportalen kan du administrere timer som er grunnlag for lønngrunnlag, laste opp bilag som ikke allerede er sendt inn elektronisk fra leverandører og godkjenne dokumenter for regnskap og lønn. En mengde rapporter på ulike nivåer er også tilgjengelig. Portalen er ditt samarbeidsområde mellom deg som kunde og dine kontakter på regnskap og lønn hos Azets.

 • Godkjenning av leverandørfakturaer
 • Fakturering av kunder
 • Rapportering av regnskapet på en mengde nivåer
 • Timelister - registrering og godkjenning
 • Reiseregninger og utlegg - ta bilde av kvitteringer underveis
 • Fildeling - sikkert og oversiktlig

Akkurat når og hvor du vil.

"For meg er det viktig at de som jobber med eiendommene, forstår helheten av virksomheten. "
Espen Norman Hoel, Eiendomsinvestor AS

Kontakt våre eksperter 

- for tilbud og mer informasjon om hva vi kan gjøre for din virksomhet.

Ring 40 10 40 18  eller send inn skjema, så tar vi kontakt. 

 

 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

I Azets er vi 15 konsulenter som jobber dedikert med eiendomsrådgivning. Vi har gjennom mange år opparbeidet oss en bred kompetanse rundt eiendomsbransjen, og er tilstede i hele landet gjennom våre lokalkontor. Kundene spenner fra små selskaper til store aktører – både norske og internasjonale. Vårt team består av erfarne og kompetente regnskapsførere, rådgivere og kontraktseksperter. Vi har også egne jurister som kan bidra til å løse juridiske problemstillinger.

Siste blogginnlegg for eiendom