Rekrutteringsmennesker teknologi
 
 
 

Rekruttering av IT-spesialister

Leter du etter flinke softwareutviklere, cloud-arkitekter, data scientists, cybersecurity-eksperter, AI-ingeniører eller andre IT-spesialister? Vi har det som skal til for å styrke teamet ditt og drive virksomheten din videre.

Få hjelp til rekruttering

Kunnskap IT

Omfattende kjennskap innen IT

Vår spesialiserte kunnskap innen IT-bransjen gjør at vi kan identifisere og evaluere kandidater med presis kompetanse og erfaring for å oppfylle dine behov.

trygg rekruttering

Trygg rekruttering

Vi tilbyr en grundig screening-prosess og administrativ støtte for å sikre at du får tilgang til pålitelige kandidater som er nøye vurdert og kvalifiserte for stillingene dine innen IT.

sømløs prosess

Sømløs rekrutteringsprosess

Vår tilpassede tilnærming tar hensyn til din virksomhets kultur og behov for IT-kompetanse og sikrer en sømløs og effektiv rekrutteringsprosess som sparer tid og ressurser.

Rekruttering av ingeniør- og IT-kompetanse

Vi har lang erfaring i å rekruttere ingeniører og IT-ressurser, og har stor geografisk spredning. Å rekruttere teknologer er en kritisk prosess som vil ha stor betydning for utviklingen av ditt selskap. Vi er opptatt av at våre kunder får den best egnede kandidaten og at kandidaten opplever prosessen som etisk og rettferdig. Med kundefokuserte prosesser og skreddersydde løsninger, er vi kjent for å levere topp kvalitet i bransjen.

Azets People sine erfarne og DNV-sertifiserte rådgivere gjennomfører search og annonserte rekrutteringsprosesser på en kvalitetssikret og profesjonell måte - dette reduserer din risiko for feilansettelse.

 

En utrolig bra rekrutteringsprosess, og ikke minst toppkandidater dere kom opp med. Det er sjeldent å oppleve så bra ansettelser.

Jone Eie
Country Manager, Yabie Norway AS
Stine Stølen

Stine har lang erfaring som rekrutteringsrådgiver innen IT, administrasjon og økonomi. Hun har spisskompetanse innen engineering og IT, og jobber mye med søk. Stine er DNV sertifisert rekrutterer.

Stine Nathalie Stølen
Avdelingsleder/senior rekrutteringsrådgiver - stine.stolen@azets.com

Få på plass rett person

Etter at du har fylt ut skjemaet tar vi kontakt med deg for å høre hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift.

Prosessen starter umiddelbart og er individuelt tilpasset. Vi vil bli enige om hva dette skal innebære.

Telefon

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Viktige steg i rekrutteringsprosessen

Behovsanalyse

Azets vil kartlegge dine kompetansebehov, definere personprofilen og skape en effektiv rekrutteringsstrategi som passer din virksomhet.

Annonsering

Vi produserer profesjonelle annonser rettet mot målgruppene dine for å nå ut til relevante profiler i markedet.

Search

Vi identifiserer potensielle kandidater gjennom etisk searching og nettverksbygging for å finne de beste talentene for din organisasjon.

Kvalitetssikring

Vi gjennomfører grundige intervjuer, tester og kontroller for å sikre at vi presenterer deg med de mest kvalifiserte kandidatene for stillingen.