kjeder kaffebar
 
 
 

Regnskap og lønn for kjeder

Tjenester skreddersydd for kjedekontor og kjedemedlemmer. Samarbeid med en spesialist på kjedevirksomhet.

For kjedekontor        |        For kjedemedlem           

Satser tungt på kjeder

Kjedesatsingen i Azets leverer lønns- og regnskapstjenester til mer enn 25 ulike kjedeavtaler, som representerer over 1000 forretninger i Norge. Sentralisert produksjon og dedikerte konsulenter for kjeden gir spesialisert kompetanse, effektivitetsgevinster og stordriftsfordeler til deg som kunde. Resultatet er høy kvalitet på tjenesten, rådgivning som skaper verdi og lave priser.

 

Ta bedre beslutninger for kjeden

Azets tilpasser enkelt rapportering for kjedeledelsen og etablerer felles suksesskriterier og måleparametre. Dette gir et bedre verktøy for måling og sammenligninger. På den måten får kjedeledelsen et bedre beslutningsgrunnlag. 

Standardiserte tjenester og en felles finanskalender for alle medlemmer i kjeden gir bedre struktur og enklere oppfølging og kontroll. Tjenestene kan også gi bedre finansieringsbetingelser og reduserte revisorkostnader – både for kjedekontoret og medlemmene.

Få mer tid til kundene dine

Som medlem i kjeden vil du nyte godt av en konkurransedyktig fastprismodell og tjenester av høy kvalitet – alltid tilpasset din butikk. Med fast rådgivning og rapportering kan du sammenligne deg med både konkurrenter og andre medlemmer i kjeden. Det gir deg et forsprang i markedet.

Bruk mer tid på utvikling og kundepleie. Se hvordan våre tjenester innen regnskap og lønn for butikker kan hjelpe deg.

"Som Azets kunde føler jeg meg trygg og ivaretatt, det er alltid rask respons, god tilgjengelighet og vel utført jobb"
Anne Merete Tonheim, Retail Partner, Specsavers Lambertseter

Prismodell tilrettelagt for endringer

Våre kunder skal aldri være i tvil om prisen. Vi tilbyr faste priser som når som helst kan skaleres i henhold til kjedens vekst. Behov for endringer underveis? Ikke noe problem. Vi kan til enhver tid justere prisene etter kjedens behov.

Kontakt våre eksperter 

- for tilbud og mer informasjon om hva vi kan gjøre for din virksomhet.

Ring 40 10 40 18  eller send inn skjema, så tar vi kontakt. 

 

 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.