kjeder kaffebar
 
 
 

Regnskap og lønn for kjeder

Tjenester skreddersydd for kjedekontor og kjedemedlemmer. Samarbeid med en spesialist på kjedevirksomhet.

For kjedekontor        |        For kjedemedlem           

 

Satser tungt på kjeder

Kjedesatsingen i Azets leverer lønns- og regnskapstjenester til mer enn 25 ulike kjedeavtaler, som representerer over 1000 forretninger i Norge. Sentralisert produksjon og dedikerte konsulenter for kjeden gir spesialisert kompetanse, effektivitetsgevinster og stordriftsfordeler til deg som kunde. Resultatet er høy kvalitet på tjenesten, rådgivning som skaper verdi og lave priser.

 

Hva kan vi hjelpe deg med?

Regnskap kjeder 

Regnskap fra A-Å

Vi fører selvsagt regnskapet ditt korrekt. Men vi hjelper deg også med bilagsregistrering, datafangst fra kasse, remittering, rapportering, årsoppgjør og rådgivning. Våre regnskapsførere holder seg alltid oppdaterte på lover og regler som betyr noe for virksomheten din. 

Lønnstjenester

Lønn som fortjent

Vi fungerer som ditt lønningskontor. Få tilgang til smarte og effektive løsninger for lønnshåndtering. Skatt, godtgjørelser, refusjoner, feriedager og alt annet som spiller inn på utbetaling av lønn ivaretas av oss. Som Azets-kunde får du lønn som fortjent!

Rådgivning kjeder 

Rådgivning som skaper effektivitet

Regnskapet ditt er gull verdt. Ved hjelp av økonomisk rådgivning viser vi deg hvordan du kan bruke den verdifulle informasjonen som ligger her. Få hjelp til en mer effektiv økonomistyring i butikken din! Våre erfarne rådgivere sitter med spesialkompetanse på blant annet moms, skatter og avgifter.

samarbeid i skyen 

Enkelt samarbeid i kundeportal

Som totalkunde får du tilgang til den nettbaserte og brukervennlige portalen CoZone. Her får du alt du trenger av informasjon: Data i sanntid, rapporter og alltid full oversikt over økonomien. Det er også svært enkelt å samarbeide med din regnskapsfører. Alt du trenger er en enhet med nettleser og internettilgang.

Ta bedre beslutninger for kjeden

Azets tilpasser enkelt rapportering for kjedeledelsen og etablerer felles suksesskriterier og måleparametre. Dette gir et bedre verktøy for måling og sammenligninger. På den måten får kjedeledelsen et bedre beslutningsgrunnlag. 

Standardiserte tjenester og en felles finanskalender for alle medlemmer i kjeden gir bedre struktur og enklere oppfølging og kontroll. Tjenestene kan også gi bedre finansieringsbetingelser og reduserte revisorkostnader – både for kjedekontoret og medlemmene.

Driver du en kjede?  Les mer om fordelene for et samarbeid her 

Få mer tid til kundene dine

Som medlem i kjeden vil du nyte godt av en konkurransedyktig fastprismodell og tjenester av høy kvalitet – alltid tilpasset din butikk. Med fast rådgivning og rapportering kan du sammenligne deg med både konkurrenter og andre medlemmer i kjeden. Det gir deg et forsprang i markedet.

Bruk mer tid på utvikling og kundepleie. Se hvordan våre tjenester innen regnskap og lønn kan hjelpe deg.

Parko Kunde Azets

"Azets oppleves som gode på innovasjon, teknisk utvikling og tilpasningsdyktighet. De har gode regnskapsrapporter, smart regnskapssystem, og vi møter en oppriktig interesse og imøtekommenhet for å finne løsninger ved utfordringer. Azets oppleves som «trygt» å ha i ryggen."

Arild Jacobsen, daglig leder, Parko AS

Prismodell tilrettelagt for endringer

Våre kunder skal aldri være i tvil om prisen. Vi tilbyr faste priser som når som helst kan skaleres i henhold til kjedens vekst. Behov for endringer underveis? Ikke noe problem. Vi kan til enhver tid justere prisene etter kjedens behov.

Hjelp til regnskap og lønn for kjeder

Ønsker du en uforpliktende prat om regnskap og lønn for kjeder? Fyll inn skjemaet, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.

Du kan også ringe: 40 10 40 18 hverdager mandag - fredag

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.