Regnskapssystem
 
 
 

Visma.net ERP

Med dette økonomisystemet står du godt rustet til å automatisere og integrere alle dine oppgaver knyttet til økonomi og administrasjon.  

Book en demo 

window-pie-graph.svg

Fremtidsrettet

System som enkelt kan tilpasses dine behov og som er rustet for teknologiske endringer.

 
cheque.svg

Forutsigbare kostnader

Ingen store up-front kostnader og oppgraderinger, kun rimelige og forutsigbare abonnementskostnader.

cog-double-1.svg

Topp integrasjonsmuligheter

Et kraftfullt og åpent API sørger for gode integrasjonsmuligheter, og en direkte integrasjon mot bank og det offentlige som standard.

Regnskapsløsningen som automatiserer

Visma.net ERP er lett å jobbe med og gir deg enkelt innsikt i virksomheten.  Her får du mulighet til å få automatisere arbeidsprosesser slik at bedriften sparer ressurser på selve bokføringen. Bruk systemet til å få bedre beslutningsgrunnlag, mer effektive rutiner og bedre kontroll på virksomheten.

Visma.net ERP har automatiserte løsninger for blant annet mottak og sending av fakturaer. Få full kontroll på kundefordringer, med innebygde purre- og inkasso-løsninger. Du får tilgang på data via alle mobile plattformer. Dette er med på å frigjøre interne ressurser og gir god og oppdatert informasjon rundt selskapets økonomiske tilstand. 

Funksjoner:

  • Konsernregnskap og konsolidering
  • Automatisert fakturering
  • Elektronisk fakturahåndtering
  • Bankintegrasjon
  • Purring og inkasso
  • Anleggsregistrering
  • Rapportering

Azets som leverandør

Gjennom eget virke som regnskapsbyrå, har Azets meget god kompetanse på hva som kreves av et økonomisystem, og hvordan man kan effektivisere rutineoppgaver. Bruker du Azets som leverandør på visma.net, sørger vi for en optimal oppstartsprosess og for at systemet gir beste verdi for din bruk av systemet i det daglige.

Azets er Visma Certified Partner og selger ulike Visma programvare i sin portefølje. Azets kjenner Visma sine produkter fra mange hold og har solgt programvaren gjennom mange år, både gjennom regnskaps- og lønnstjenestene og som rent programvaresalg.

Finn priser og den beste løsningen for din bedrift

Visma.net leveres i ulike pakkeløsninger som er tilpasset bedriften behov. Her får du en oversikt over mulighetene og prisene.

Pakker og priser visma.net

Snakk med oss og finn din løsning

Sammen finner vi ut av hva våre løsninger kan gjøre for deg og bedriften din. Fyll ut skjemaet, så tar vi snarlig kontakt for en uforpliktende prat. 

Du kan også ringe oss:

40 10 40 18 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.