POwer BI Screenshot edit Dashboard
 
 
 

Power BI - Analyseverktøy

Power BI fra Microsoft - et av verdens ledende Business Intelligence verktøy for rapportering og analyse. Du får en oversikt over akkurat de nøkkeltallene som er viktigst for din virksomhet.

Få hjelp med Power BI

syncing.svg

Interaktive rapporter

Med Power BI kan du lage interaktive dashbord og rapporter som enkelt kan deles med andre i organisasjonen din.

flere datakilder

Flere datakilder

Power BI kan hente data fra hundrevis av datakilder. Du kan også benytte data fra flere forskjellige datakilder i samme rapport for å få mer innsikt.

oppdatering sann tid klokke

Oppdatering i sanntid

Dataene som hentes ut med Power BI oppdateres automatisk slik at dere alltid arbeider med det nyeste innholdet. 

Få maksimalt ut av Power BI

Azets er eksperter på økonomisk rapportering og kan hjelpe deg og din bedrift få maksimal ut av Power BI. Vi hjelper deg og med å samle, analysere og få komplett oversikt over bedriftens data. Vi bistår også med å lage personlige dashbord og rapporter med interaktivt og forståelig visuelt oppsett. Power BI gjør at brukere på alle nivåer i organisasjonen kan analysere data og dele innsikt. Vi viser deg hvordan.

Power BI Desktop

Hjelp fra Azets med Power BI

Rådgivning

Vi i Azets er eksperter på økonomisk rapportering og vi bistår også virksomheter med råd og hjelp innen bærekraftrapportering. Uansett rapporteringsbehov, så kan vi gi deg råd på hvordan du kan bruke Power BI til å samle, analysere og få verdifull innsikt basert på data i din virksomhet. 

Implementering

Med Power BI hjelper vi deg og din bedrift med å samle, analysere og få komplett oversikt over bedriftens data.

Support og lisensforvaltning

Vi tilbyr naturligvis også løpende support og lisensforvaltning på Power BI hvis du trenger det.

Snakk med oss og finn din løsning

Sammen finner vi ut av hva våre løsninger kan gjøre for deg og bedriften din. Fyll ut skjemaet, så tar vi snarlig kontakt for en uforpliktende prat. 

Du kan også ringe oss:

40 10 40 18 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Noen ofte stilte spørsmål om Power BI og business intelligence

Hva er business intelligence?

Business Intelligence beskriver teknikker og kobler digitale verktøy for å få frem historiske og aktuelle data, slik at virksomheter kan analysere og få innsikt til å ta bedre beslutninger.

Hva er BI verktøy?

BI-verktøy er Business Intelligence programvare som samler inn, behandler og tilrettelegger data slik at det gir verdifull innsikt om din egen virksomhet.

Hva er Power BI?

Power BI er et ledende Business Intelligence verktøy som gir deg muligheten til å koble til ulike datakilder, sette sammen data, analysere data og lage rapporter som du kan dele med andre.

Hva brukes Power BI til?

Power BI er et av verdens ledende Business Intelligence verktøy for rapportering og analyse. Ledere bruker Power BI til å lage intuitive dashbord og visualiseringer slik at de får en oversikt på de viktigste nøkkeltallene for egen virksomhet.

Hvordan bruke Power BI?

Med Power BI kan du lage interaktive dashbord og rapporter som kan deles med andre i organisasjonen din. Power BI er til nytte for flere områder i en bedrift, som for eksempel finans, salg og marketing.

Hvorfor bruke Power BI?

Power BI kan brukes til alle typer rapportering og analyse av bedriftens data. Noen av de viktigste fordelene ved å ta i bruk Power BI er: - Lag interaktive dashbord og rapporter som enkelt kan deles med andre i organisasjonen - Power BI kan hente data fra hundrevis av datakilder. Du kan også benytte data fra flere forskjellige datakilder i samme rapport for mer innsikt. - Dataene som hentes ut med Power BI oppdateres automatisk slik at dere alltid arbeider med det nyeste innholdet.

Hvem kan bruke Power BI i organisasjonen?

Du kan enkelt dele rapporter/analyser med dine kolleger på mobil, Ipad eller mobil. De ulike avdelingene trenger kun å se den delen av rapporten som er relevant for dem. Områder som finans, HR, salg og marketing er eksempler som kan ha stor nytte av analyseverktøyet.

Er Power BI selvbetjent?

Power BI har kraftige selvbetjeningsmuligheter. Med litt opplæring kan hvem som helst i bedriften lage egne dashboards med en unik 360-graders visning.