Regnskapsfører Gjøvik ved Mjøsa
 
 
 

Regnskaps­­kontor på Gjøvik

Vårt regnskapskontor på Gjøvik har regnskapsløsningene og regnskapskompetansen som er gode å ha i en hektisk hverdag. 

Få hjelp med regnskapet?

Din dedikerte rådgiver
Ekspertisen er aldri langt unna når du trenger den. Hos oss møter du rådgivere som er spesialisert innen regnskap og lønn, klare til å bistå deg. Din dedikerte regnskapsfører kombinerer sin kunnskap med dine data, slik at du får de rådene du trenger for å drive selskapet effektivt.
Tett på både digitalt og lokalt
Oppdaterte skybaserte løsninger som skreddersys etter dine behov og preferanser. Våre regnskapsførere sørger for at du får god og effektiv hjelp gjennom et sterkt digitalt grensesnitt som sikrer smarte og lett tilgjengelige løsninger, sikker lagring av data samlet på ett sted, kombinert med en lokal tilstedeværelse.
Oppfølgingen du trenger
Ved å overlate regnskap og lønn til våre eksperter innen regnskap og lønn på Gjøvik, frigir du verdifull tid. Samtidig som du er garantert at firmaet er oppdatert og at nødvendig rapportering blir gjort til enhver tid.

Derfor velger bedrifter regnskapskontoret på Gjøvik

Med en regnskapsfører og lønnskonsulent fra Azets på Gjøvik får tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett.

Regnksapskontoret på Gjøvik har også fungert som et sentralt sted for å føre regnskap for små og store retail-kjeder. Ekspertisen vi har tilegnet oss kommer alle våre kunder til gode.

Som din regnskapsfører og lønnskonsulent, er vi også din økonomiske rådgiver.  Her får du rådene som gjør din økonomiske hverdag mer forutsigbar. Basert på grundige analyser av ditt regnskap gir vi deg råd tilpasset din virksomhet.

  • Regnskap
  • Fakturering
  • Lønn og HR-prosesser
  • Reiseregninger og utlegg
  • Regnskapsanalyse
  • Budsjettering
  • Skatt og utbytte
  • Årsregnskap og skattemelding
  • Programvare

Om regnskapskontoret på Gjøvik

På Gjøvik er vi 48 dyktige medarbeidere innen regnskap og lønn. Vi håndterer alt fra landsdekkende kjeder, lokale store/mellomstore og små kunder i markedet. Vi har organisert oss i team som har spesialisert seg på sine oppgaver, derfor får kunden alltid  den beste servicen de har krav på.

Velkommen til oss! 

Guro Ingvaldsen
Avdelingsleder

Vi er et fullservicebyrå som hjelper deg med det du måtte trenge uansett problemstilling og størrelse på bedriften. Våre eksperter er klare til å bistå deg med alt innen regnskap og lønn – så du kan fokusere på andre ting. Les mer om våre tjenester her:

"Hadde det ikke vært for den imøtekommende og gode hjelpen vi fikk, hadde vi ikke vært her i dag. Takket være vår kontaktperson som jobbet dag og natt, frykter vi ikke lenger spøkelser på døren."
Ann Katrin daglig leder og eier, Bjørkelangen Multi-shop AS

Kontaktinformasjon

Adresse
Øvre Torvgate 28, 2821 Gjøvik
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag
Børge Federley Portrett
Børge Federley
Salgssjef
Kari Mette Raknerud Erstad
Avdelingsleder

Ta kontakt for løsning

Vi hjelper deg med alt innen regnskap, lønn og bedriftsutvikling. Vi finner de beste løsningen for akkurat din bedrift.

Fyll inn skjemaet eller ring oss gjerne.

Telefon
Er du kunde eller leverandør til en av våre kunder? Ta kontakt her
 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Webinarer illustration Green man

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Norge lokalkontor kart illustrasjon

Regnskapskontor og regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt regnskapskontor på Gjøvik. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.