Regnskapsfører Gjøvik ved Mjøsa
 
 
 

Regnskapskontor på Gjøvik

Vi har løsningene du trenger innenfor regnskap, lønn og  rådgivning. Se hvordan vi kan hjelpe deg og ta kontakt med en av våre regnskapsførere på Gjøvik.

Hjelp med regnskapet? Ta kontakt

 

Få kontroll på regnskapstallene

Med en regnskapsfører og lønnskonsulent fra Azets på Gjøvik får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett.

Vi sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som din regnskapsfører og lønnskonsulent, er vi også din økonomiske rådgiver. Bruk en ekspert på tall som din sparringspartner. Få rådene som gjør din økonomiske hverdag mer forutsigbar.

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, vil du alltid ha gode hoder å spille på lag med. Basert på grundige analyser av ditt regnskap gir vi deg råd tilpasset din virksomhet.

 

 

 • Føring av regnskapet
 • Betaling til leverandører
 • Fakturering til kunder
 • Lønn til dine ansatte
 • Håndtering av reiseregninger og utlegg
 • Skatt og utbytte
 • Årsregnskap og ligningspapirer
 • Styrearbeid
 • Budsjettering og planlegging
 • HR-rådgivning

Regnskap

Solid kompetanse

Våre regnskapsførere og lønnskoonsulenter er alltid oppdatert på lover og regler. Vi har erfaring fra de fleste typer virksomheter og bransjer og vil alltid ha gode råd å komme med.

Lønnstjenester

Sikkert og forutsigbart

Vi bygger regnskapsoppgavene og lønnsarbeidet på prosesser og rutiner utviklet over tid. Smarte, nettbaserte løsninger gjør at du alltid har tilgang til den informasjonen du trenger. 

Personer som snakker rådgivning

Oversikt og hjelp

Enten det gjelder analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp. 

Cozone ikoner på mobil

Vi har systemene som gjør hverdagen din enklere

I Azets er vi opptatt av å gjøre din arbeidshverdag så smidig som mulig. Gjennom vår kundeportal, Azets Cozone, har vi tilrettelagt for sømløse og automatiserte prosesser for regnskap og lønn. Nettportalen gjør samarbeidet ditt med våre regnskapsførere og lønnskonsulenter enkelt. I kundeportalen kan du blant annet godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, se på tall og rapporter, fakturere kunder og organisere lønns- og personalarbeidet.

 • Data samlet ett sted
 • Oversiktlige rapporter
 • Sikker deling av filer

regnskapskonsulent som jobber

Dette er kontoret på Gjøvik

På Gjøvik er vi 48 dyktige medarbeidere innen regnskap og lønn. Vi håndterer alt fra landsdekkende kjeder, lokale store/mellomstore og små kunder i markedet. Vi har organisert oss i team som har spesialisert seg på sine oppgaver, derfor får kunden alltid  den beste servicen de har krav på.

Kontaktinformasjon på Gjøvik

Telefon: 40 10 40 18

Besøksadresse:
Bakkegata 14, 2821 Gjøvik

Postadresse:
Postboks 475, 2803 Gjøvik

Webinar_image.jpg

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Se utvalget av seminarer og webinarer her

Ta kontakt, så hjelper vi deg videre

Ring oss på 40 10 40 18  eller fyll ut skjemaet under.

Åpningstider: fra kl. 08:00 til 16:00 på alle hverdager.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.