Regnskapsførere og lønnskonsulenter i Stavanger
 
 
 

Regnskapsførere og lønnskonsulenter i Stavanger

Vi har løsningene du trenger innenfor regnskap, lønn og økonomisk rådgivning i. 

Få hjelp med regnskap og lønn

Kontroll på regnskapet
Våre regnskapsførere i Stavanger vil kjenne bedriften din og kan gi deg gode råd. De kjenner tallene og vet hvilke tiltak som fungere for din bedrift. Gode løsninger gir deg tilgangen og innsikten du trenger, til enhver tid.
Effektiviser via digitalisering
Ved å overlate regnskap og lønn til vårt regnskapskontor i Stavanger tilbyr vi oppdaterte og skybaserte løsninger innen regnskap og lønn tilpasset dine behov. Du frigjør verdifull tid, får enkel tilgang til de viktige tallene. Samtidig er du garantert at firmaet er oppdatert til enhver tid.
Lei inn ekspertkompetanse når du trenger det
Vi har også konsulenter innen Management for hire eller med ekspertise innen fagområdene regnskap, lønn og HR som kan leies inn når du har behov for det.

Derfor bør du velge regnskapsfører hos Azets

Med en regnskapsfører og lønnskonsulent fra Azets får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett.

Som din regnskapsfører og lønnskonsulent, er vi også din rådgiver. Bruk en ekspert på tall, lønn og HR som din sparringspartner. Få forretningsstøtte slik at du kan ta ut mer av din bedrifts potensiale og få en mer forutsigbar hverdag. Våre lønnskonsulenter og regnskapsførere i Stavanger hjelper deg gjerne.

Vi har også tjenester innen rekruttering og utleie av ledere og fagpersoner i Stavanger og omegn. Gjennom Azets får du tilgang på de beste kandidatene. Byrået sørger for rett person på rett sted – og samtidig en effektiv og god rekrutteringsprosess. 

  • Alt innen regnskap og lønn
  • Skatt og mva
  • Budsjettering og planlegging
  • HR-rådgivning
  • Juridisk rådgivning
  • Rekruttering og utleie

Om regnskapskontoret i Stavanger

Azets i Stavanger, tilbyr tjenester innen regnskap, lønn, HR forretningsutvikling, rekruttering og IT-løsninger.

Vi har nylig slått sammen to av våre kontorer, regnskapskontoret i Sandnes og miljøet på Forus. Av våre mer enn 50 landsdekkende regnskapskontorer, er Stavanger-kontoret et av de største. Vi holder til i moderne og trivelige lokaler på Forus med gode parkeringsmuligheter.

Våre dyktige og motiverte medarbeidere har allsidig bransjekunnskap og leverer tjenester lokalt og over hele landet. 

Velkommen til oss!

Marie T. Høines
Avdelingsleder

Kontaktinformasjon

Adresse
Vassbotnen 23, 4033 Stavanger
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag

Vi er et fullservicebyrå som hjelper deg med det du måtte trenge uansett problemstilling og størrelse på bedriften. Våre eksperter er klare til å bistå deg med alt innen regnskap og lønn – så du kan fokusere på andre ting. Les mer om våre tjenester her:

"Azets er alltid enkle å ha med å gjøre. Hvis vi lurer på noe, får vi alltid kjappe svar. Vi stoler på dere og arbeidet dere gjør for oss. Alt går på skinner. "
Karolina Lundgren, Økonomisjef, W.R. Berkley Insurance Nordic.
Magnus Aartun
Salgssjef

Ta kontakt for løsning

Vi hjelper deg med alt innen regnskap, lønn og bedriftsutvikling. Vi finner de beste løsningen for akkurat din bedrift.

Fyll inn skjemaet eller ring oss gjerne.

Telefon
Er du kunde eller leverandør til en av våre kunder? Ta kontakt her
 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Webinarer illustration Green man

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Norge lokalkontor kart illustrasjon

Regnskapskontor og regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt regnskapskontor i Stavanger. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.