regnskap lønn rådgivning i Stavanger
 
 
 

Regnskapsførere og lønnskonsulenter i Stavanger

Vi har løsningene du trenger innenfor regnskap, lønn og økonomisk rådgivning. 

Få hjelp med regnskap og lønn

 

Ønsker du å effektivisere driften av din virksomhet?

Da kan Azets i Stavanger hjelpe deg. Vi har i mange år levert tjenester innen regnskap, lønn og rådgivning til våre kunder i Stavangerregionen.

Det som gjør en regnskapsfører god, er at han eller hun -  i tillegg til å føre et korrekt regnskap og riktig lønn - også er en god rådgiver. Din regnskapsfører skal kunne gi deg gode råd for den økonomiske driften. En som kombinerer sin erfaring med dine regnskapsdata for å gi råd om hva som kan forbedres. En som kjenner bedriften din, markedet ditt og bransjen din.

De fleste bedriftsledere trenger en sparringspartner som ser virksomheten med nye øyne. Dette kan våre rådgivere og regnskapsførere i Stavanger hjelpe deg med.

Vil du vite mer? Du kan lese om våre tjenester under eller ta kontakt med oss her.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Med en regnskapsfører og lønnskonsulent fra Azets får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett.

Vi sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som din regnskapsfører og lønnskonsulent, er vi også din rådgiver. Bruk en ekspert på tall, lønn og HR som din sparringspartner. Få forretningsstøtte slik at du kan ta ut mer av din bedrifts potensiale og få en mer forutsigbar hverdag. Våre lønnskonsulenter og regnskapsførere i Stavanger hjelper deg gjerne.

Du kan lese mer om tjenestene her.

 

 • Korrekt føring av regnskapet
 • Betaling til leverandører
 • Fakturering til kunder
 • Lønn til dine ansatte
 • Håndtering av reiseregninger og utlegg
 • Analyse av økonomien
 • Skatt og utbytte
 • Årsregnskap og ligningspapirer
 • Styrearbeid
 • Budsjettering og planlegging
 • HR-prosesser

Regnskap i Stavanger

Regnskap

Våre regnskapsførere har solid kompetanse og er alltid oppdatert på lover og regler. Vi har erfaring fra de fleste typer virksomheter og bransjer og vil alltid ha gode råd å komme med.
 

Lønn og HR i Stavanger

Lønn

Vi bygger lønnsarbeidet vårt på prosesser og rutiner utviklet over tid. Smarte, nettbaserte løsninger gjør at du alltid har tilgang til den informasjonen du trenger. 

Økonomisk rådgivning i Stavanger

Rådgivning

Enten det gjelder analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp. 

Økonomisk rådgivning

Hvordan oppdage nye muligheter og gjøre endringene som skal til for å styrke driften ytterligere?

Våre rådgivere i Stavanger hjelper deg å ta riktige beslutninger ved spørsmål rundt blant annet budsjett, kapitalforhøyelse og fusjon.

Les mer om økonomisk rådgivning her

HR-rådgivning

Ofte er det medarbeidernes kompetanse bedriften lever av. Derfor er rekruttering, utvikling og ledelse av mennesker så viktig.

Vi kan hjelpe deg med alt fra daglige oppgaver til større endringsprosesser innen HR.

Les mer om rådgivning innen HR her.

HR-rådgivning og personaladministrasjon

Alle virksomheter med ansatte har en rekke personaloppgaver som skal løses. Sykmeldte ansatte skal følges opp, pensjonsportal skal ajourholdes og nyansatte skal ha korrekte ansettelsesavtaler. En rekke av disse oppgavene kan effektiviseres og automatiseres, andre krever god opplæring i rutiner og regelverk. 

Våre rådgivere i Stavanger kan sørge for effektiv oppfølging av personaloppgavene.

Les mer om personaladministrasjon

tre personer fra bemanningsbyrå

Bemanningsbyrå - hjelp til rekruttering og vikarer

Vi har også tjenester innen bemanning i Stavanger og omegn. Få de beste kandidatene gjennom vårt bemanningsbyrå. Byrået sørger for rett person på rett sted – og samtidig en effektiv og god prosess. Erfarne rådgivere bistår deg med både rekruttering til faste stillinger og vikarer. 

Finn ut mer om bemanningstjenester i Stavanger og omegn

Cozone ikoner på mobil

Vi har systemene som gjør hverdagen din enklere

I Azets er vi opptatt av å gjøre din arbeidshverdag så smidig som mulig. Gjennom vår kundeportal, Azets Cozone, har vi tilrettelagt for sømløse og automatiserte prosesser for regnskap og lønn. Nettportalen gjør samarbeidet ditt med våre regnskapsførere og lønnskonsulenter enkelt. I kundeportalen kan du blant annet godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, se på tall og rapporter, fakturere kunder og organisere lønns- og personalarbeidet.

 • Data samlet ett sted
 • Oversiktlige rapporter
 • Sikker deling av filer

Dette er kontoret i Stavanger

Azets i Stavanger er et av 50 landsdekkende kontorer. I Stavanger holder vi til i moderne og trivelige lokaler på Forus med gode parkeringsmuligheter. Våre 50 dyktige og motiverte medarbeidere har allsidig bransjekunnskap innen regnskap og lønn. Med forretningsforståelse, kunnskap og fokus, står vi godt rustet til å innfri markedets behov innen regnskapsfaget og lønnsfaget. 

Kontaktinformasjon

Telefon: 40 10 40 18

Besøksadresse: 
Kanalsletta 2, 4052 Røyneberg

Postadresse:
Postboks 399 Forus,
4068 Stavanger

Webinar_image.jpg

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Se utvalget av seminarer og webinarer her

Regnskapsførere over hele landet

I tillegg til vårt kontor i Stavanger, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR. Du finner oss blant annet i Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø. En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.

Et stort fagmiljø, i kombinasjon med lokal kunnskap om Stavangerregionen, gjør at vi kan hjelpe din bedrift best mulig.

Ta kontakt, så hjelper vi deg videre

Ring oss på 40 10 40 18  eller fyll ut skjemaet under.

Åpningstider: fra kl. 08:00 til 16:00 på alle hverdager.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.