Mennesker graf Personalplanlegging
 
 
 

Quinyx

Et brukervennlig skybasert og sømløst personalplanleggingssystem. Tidrapportering, kommunikasjon og oppgavebehandling på ett sted.  

Avtal en demo i dag

synkronisert

Spart tid

Tidsplanlegging med automatiserte kontroller med enkel tilgang og rask behandling for både ansatte og ledere effektiviserer bedriften.

 

Kostnasdskontroll

Kostnadskontroll

Bemanningskostnader og bedriftsmål i sanntid. Intelligent planlegging av ressursene som gir kontroll på kostnadene.

Tilgang ulike enheter

Tilgjengelig

Tilgang fra alle digitale plattformer. App med mange funksjoner for både ansatte og ledere. Tilgang til superbruker hos Azets.

Kontroll på ressurser og kostnader

Med Quinyx Workforce Management får du et sømløst system, med funksjoner som gjør både ansatte og bedriften fornøyde. Det er enkelt, effektivt og oversiktlig i bruk og kan integreres med andre systemer. 

Med dette sømløse systemet, blir det enkelt å gjennomføre og optimalisere bemanningsplanleggingen. Du får kontroll på både kostnader og ressurser. Systemet er tilrettelagt for tydelig og enkel kommunikasjon mellom ansatte og ledere.

Tilgang til gode rapporter, gjør det mulig å løpende følge med i forhold til selskapets mål.

Nøkkelfunksjoner

  • Fullverdig tidsregistreringssystem 
  • Stempling og avviksregistrering
  • Vaktplanlegging med ulike parametre som kost og og kompetanse
  • Varsling av ledige vakter
  • Fullverdig plattform for tidsregistrering og oppmøte 
  • Kommunikasjon mellom ansatte og leder i forbindelse med fraværsregistrering og vaktbytter mellom de ansatte.
  • Effektive og gode rapporter 
  • Pulsmålinger og anerkjennelse 

Tilgjengelig kompetanse på løsningen

Som både tjeneste- og programvareleverandør innen økonomi, lønn og HR har Azets en unik kompetanse på lønns og HR-prosesser. Vi har også en betydelig innsikt i hvordan Quinyx fungerer som system i seg selv og som støttesystem for økonomi, lønn og HR.

Du vil til enhver tid ha tilgang til en superbruker av Quinyx som har full kontroll på arbeidstidsregler og hjelper deg med implementering og tilpasning.

Snakk med oss og finn din løsning

Sammen finner vi ut av hva våre løsninger kan gjøre for deg og bedriften din. Fyll ut skjemaet, så tar vi snarlig kontakt for en uforpliktende prat. 

Du kan også ringe oss:

40 10 40 18 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.