Regnskapskontor i Os
 
 
 

Regnskapsfører i Os

Trenger du hjelp med regnskap eller lønn? Finn ut hvorfor vi skal hjelpe deg.

Ta gjerne kontakt med en av våre regnskapsførere i Os.

Få hjelp med regnskapet

 
Din økonomiske rådgiver
Våre regnskapsførere i Os vil kjenne bedriften din og kan gi deg gode råd. Det er alltid godt å kunne sparre med en person om hvordan tallene er og hvilke tiltak som skal til for å drive forretningen enda bedre.
Hold firmaet ditt oppdatert på regnskap og lønn
Ved å overlate regnskap og lønn til vårt regnskapskontor i Os tilbyr vi oppdaterte og skybaserte løsninger tilpasset dine behov. Du frigjør verdifull tid, får enkel tilgang til de viktige tallene. Samtidig er du garantert at firmaet er oppdatert til enhver tid.
Tett på både digitalt og lokalt
Oppdaterte skybaserte løsninger som skreddersys etter dine behov og preferanser. Våre regnskapsførere sørger for at du får god og effektiv hjelp gjennom et sterkt digitalt grensesnitt som sikrer smarte og lett tilgjengelige løsninger, sikker lagring av data samlet på ett sted, kombinert med en lokal tilstedeværelse.

Derfor velger bedrifter regnskapskontoret i Os

Effektiviser din hverdag og få bedre oversikt med tjenester innen regnskap og lønn fra vårt regnskapskontor i Os.

Våre regnskapsførere i Os kombinerer sin erfaring med dine regnskapsdata for å gi deg gode råd. Når vi som lokale regnskapsførere også kjenner markedet ditt og bransjen din, kan du være sikker på at du og din bedrift er i trygge hender. Med nettbaserte løsninger er samarbeidet enkelt og du får lett oversikt i en travel hverdag.

  • Regnskap
  • Fakturering
  • Lønn og HR-prosesser
  • Reiseregninger og utlegg
  • Regnskapsanalyse
  • Budsjettering
  • Skatt og utbytte
  • Årsregnskap og skattemelding
  • Programvare

Om regnskapskontoret i Os

Vi er et dedikert team på åtte personer som bistår næringslivet i Os og omegn. Du finner regnskapstjenester, lønnstjenester og bedriftsøkonomisk rådgivning under samme tak. Vi bistår hverandre og er gode på kompetansedeling. Alle kunder får en saksbehandler, og noen får en fast rådgiver i tillegg. Som en del av en landsdekkende kjede kan du være trygg på at vi alltid har oppdatert kompetanse, samtidig som vi med vår tilstedeværelse i Os kjenner markedet ditt godt.

Azets sin avdeling på Os holder til i flotte lokaler i Irisgården i sentrum av Os. Vi har god kaffe og alltid tid til en god prat. 

Velkommen til oss!

Bodil Dale
Avdelingsleder

Kontaktinformasjon

Adresse
Adresse: Hamnevegen 48, 5200 Os
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag

Vi er et fullservicebyrå som hjelper deg med det du måtte trenge uansett problemstilling og størrelse på bedriften. Våre eksperter er klare til å bistå deg med alt innen regnskap og lønn – så du kan fokusere på andre ting. Les mer om våre tjenester her:

"Samarbeidet med Azets gir oss muligheter til å samle og organisere viktige tall fra alle Franchise bedriftene våre rundt om i Norge slik at vi kan forbedre oss i alle deler av driften."
Thomas Berg, Franchise Director, Verisure Norge
Bjarte Erstad
Salgssjef
Anne Berit Røttingen
Regnskapskonsulent
Anne Kjersti Sælen
Aut. regnskapskonsulent / Revisor / Rådgiver
Bodil Dale
Avdelingsleder

Ta kontakt

Vi hjelper deg med alt innen regnskap og lønn og finner de beste løsningen for akkurat din bedrift.

Fyll inn skjemaet eller ring oss gjerne.

Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Regnskapskontor og regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt regnskapskontor i Os. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.