Regnskapsfører i Fredrikstad
 
 
 

Regnskaps­fører Kristiansund

Brukevennlige løsninger og hjelp i en travel hverdag fra regnskapskontor i Kristiansund.  Spesialkompetanse på regnskap for helseforetak.

Få hjelp med regnskap og lønn

Oversikt med din egen rådgiver
Våre regnskapsførere i Kristiansund vil kjenne bedriften din og kan gi deg gode råd. Det er alltid godt å kunne sparre med en person om hvordan tallene er og hvilke tiltak som skal til for å drive forretningen enda bedre.
Ledende fagmiljø for legevirksomheter
Regnskapskontoret i Kristiansund har spesialisert spesialisert seg på rådgivning og regnskap for helseforetak. Vår kompetanse og erfaring er bygget gjennom 30 år i bransjen.
Tett på både digitalt og lokalt
Våre løsninger er fremtidsrettet og tilpasset en digital verden. Dyktige og motiverte medarbeidere bidrar til en enklere hverdag innen regnskap og skatt.

Derfor velger bedrifter regnskapskontoret i Kristiansund

Med en regnskapsfører og lønnskonsulent fra Azets får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett.

Vi sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som din regnskapsfører og lønnskonsulent, er vi også din rådgiver. Bruk en ekspert på regnskap, lønn og HR som din sparringspartner. Få forretningsstøtte slik at du kan ta ut mer av bedriftens potensiale og få en mer forutsigbar hverdag. Våre lønnskonsulenter og regnskapsførere i Kristiansund hjelper deg gjerne.

  • Regnskap
  • Fakturering
  • Lønn og HR-prosesser
  • Reiseregninger og utlegg
  • Regnskapsanalyse
  • Budsjettering
  • Skatt og utbytte
  • Årsregnskap og skattemelding
  • Programvare

Om regnskapskontoret i Kristiansund

Azets regnskapskontor i Kristiansund er basert på selskapene Legeregnskap AS og Tannlegeregnskap AS. Med den lange erfaringen innen regnskap for denne type virksomhet, har vi nå også regnskapskontor for alle typer virksomheter i Kristiansund-regionen.

Andreas Kvernstad
Avdelingsleder

Vi er et fullservicebyrå innen regnskap og lønn som hjelper deg med det du måtte trenge uansett problemstilling og størrelse på bedriften. Vi har også spesialkompetanse på regnskap for leger, tannleger, kiropraktorer og fysioterapeuter. Våre eksperter er klare til å bistå deg med alt innen regnskap og lønn – så du kan fokusere på andre ting.

Les mer om våre tjenester her:

Kontaktinformasjon

Postadresse: Postboks 2297, 6503 Kristiansund N­ ­

Adresse
Rørgata 8, 6517 Kristiansund
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag
Andreas Kvernstad
Avdelingsleder/Statsautorisert regnskapsfører
Helge Strømskag
Spesialrådgiver
Vegar Dahl
Statsautorisert regnskapsfører

Ta kontakt for løsning

Vi hjelper deg med alt innen regnskap, lønn og bedriftsutvikling. Vi finner de beste løsningen for akkurat din bedrift.

Fyll inn skjemaet eller ring oss gjerne.

Telefon
Er du kunde eller leverandør til en av våre kunder? Ta kontakt her
 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Webinarer illustration Green man

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Norge lokalkontor kart illustrasjon

Regnskapskontor og regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt regnskapskontor i Kristiansund. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.