top banner image
 
 
 

Innleie IT-konsulenter

Hos Azets kan du leie inn IT-konsulenter og IT-ledere. Vi tilbyr dynamiske og tjenestebaserte innleiemodeller på IT. Som eksperter på IT og digitalisering, vet våre konsuletner hvor viktig digital kompetanse er for å kunne ta riktige beslutninger for bedriftens fremtid.

Lei inn IT-kompetanse - ta kontakt

 

Innleie av IT-konsulenter

Bedriften din er kanskje inne i endringer og det er et behov for ulik kompetanse både for å lede og for å jobbe mer operativt. For å gjennomføre endringsprosesser kan det være lønnsomt å leie inn en erfaren og kvalifisert leder med dokumenterte resultater til å lede prosessene. For å utføre praktiske oppgaver, er det behov for annen IT-kompetanse. Azets kan tre til på kort varsel med flere leveransemodeller avhengig av behov.

Få på plass rett IT-kompetanse

  • Rask tilgang på riktig kompetanse i en avtalt periode
  • Erfaring fra tilsvarende stillinger
  • Dynamisk tilgang på kompetanse
  • Ingen historiske eller personlige bindinger til organisasjonen
  • Rask oversikt på hva som er viktig å gjennomføre
  • Målrettet  og effektiv gjennomføring av oppgaven
  • Holder bedriften oppdatert

IT-konsulenter - ulik kompetanse til ulike oppgaver

Behovene for hjelp endrer seg med både tid og situasjonen i bedriften. Her kan du se eksempler på kompetanse våre IT-konsulenter besitter. Finn den kompetansen som bedriften din trenger.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Midlertidige IT-konsulenter - umiddelbare resultater

Ta en uforpliktende prat med oss om hvordan innleie av IT-kompetanse kan løse ditt midlertidige behov for ressurser raskt og effektivt. Fyll inn skjemaet, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.

 
Petter Løken
Head of Business Technology

Tel: +47 928 45 214

LinkedIn: linkedin.com/in/petterloken

Twitter: @plviews