regnskap lønn rådgivning i Moss
 
 
 

Regnskapsfører i Moss

Se fordelene med å bruke vårt regnskapsbyrå i Moss, som har lang erfaring og solid kompetanse innen rådgivning for selskaper etablert i nærområdet og utenlandske selskaper registrert i Norge.  

Få hjelp til regnskap og lønn

 

Azets regnskapskontor i Moss 

Med fokus på regnskap og lønn for bedrifter med prosjekter, jobber våre ansatte både ute hos kunder og på eget kontor. Resultatet blir:

  • Oppdatert regnskap når du trenger det
  • Regnskap for ulike bransjer og ulike bedriftsstørrelser
  • Spesilister på utenlandske selskaper
  • God kommunikasjon og økonomisk oversikt 

Våre regnskapsførere og lønnskonsulenter i Moss jobber effektivt i ulike systemer. De jobber tett på kundene gjennom egne og kundenes programvare. 

Et utvalg av hva du kan bruke våre rådgivere i Moss til:

Support når du trenger det

Det er alltid en risiko dersom det oppstår sykdom eller fravær i økonomiavdelingen. Vi er behjelpelig dersom du har behov for hjelp i din økonomiavdeling for kortere eller lengre sikt. Her får du tilgang på regnskapsførere som er tilknyttet et stort økonomisk fagmiljø. Gå gjerne inn i en supportavtale slik at dere er sikret en backup ved behov.

Skal du bytte økonomisystem?

Å bytte økonomisystem kan være kostbart og tidkrevende. Det finnes mange muligheter og noen systemer passer bedre til din virksomhet. Ved å leie inn ekspertise tidlig i prosessen, slipper du å bruke unødvendig tid for å sikre riktig beslutningsgrunnlag. Vi bistår med behovsanalyse og kartlegger hvilket system som passer bedriften best. Vi kan også bistå med implementering. Vår kompetanse innen mange ulike systemer, kommer deg som innkjøper av økonomisystem tilgode.

Om Azets' regnskapsførere i Moss

Våre ansatte motiveres av kunder som stiller høye krav til vårt arbeid. Vi har spesialisert oss til å jobbe med mellomstore og store bedrifter. Vi er enten hele, eller deler av våre kunders økonomiavdeling.

Vårt fokus er å ha et tett samarbeid med deg som kunde for å lage periodebaserte regnskaper, skape effektive rutiner, samt produsere virksomhetstilpassede resultatrapporter. Du får tilgang til tjenester fra både en regnskapsfører og en økonomisjef. Hos oss blir du ukentlig oppdatert på regnskapet og hvordan bedriften går.

Vi har god kunnskap til de fleste bransjer og har erfaring med konsolidering og oppsett av konsernregnskap.

 

Moderne regnskapsfører

Kontakt oss i Moss

Adresse: Tykkemyr 1, 1597 Moss

Telefon: 40 10 40 18

Ann Marit Nysæter, avdelingsleder

Vi kan ulike bransjer

Vi jobber i alle bransjer, men spesielt innen tjenesteytende virksomheter, import og detaljhandel. Her er noen av våre kunder.

Unilamp Norden AS

 
Unilamp

Vivento AS

 
Vivento

PSA Consulting AS

PSA Consulting kunde Azets

Ta kontakt, så hjelper vi deg videre

Ring oss på 40 10 40 18  eller fyll ut skjemaet under.

Åpningstider: fra kl. 08:00 til 16:00 på alle hverdager.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Regnskap

Regnskap

Våre regnskapsførere i Moss  har solid kompetanse og er alltid oppdatert på lover og regler. Vi har erfaring fra de fleste typer virksomheter og bransjer og vil alltid ha gode råd å komme med.
 

Lønnstjenester

Lønn

Få hjelp med blant annet lønnsberegning, håndtering av ferie og fravær, a-meldingen og årsoppgjør. Vi har alltid tilgjengelige ressurser for deg, som er 100 % oppdatert på lover og regler. 

Rådgivning

Rådgivning

Enten det gjelder analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp. Regnskapskontoret i Moss bistår også med systeminnkjøp.