regnskap lønn rådgivning i Moss
 
 
 

Regnskapsfører i Moss

Se fordelene med å bruke vårt regnskapsbyrå i Moss, som har lang erfaring og solid kompetanse innen rådgivning for selskaper etablert i nærområdet og utenlandske selskaper registrert i Norge.  

Få hjelp til regnskap og lønn

Din dedikerte rådgiver
Ekspertisen er aldri langt unna når du trenger den. Hos vårt regnskapskontor i Moss møter du rådgivere som er spesialisert innen regnskap og lønn, klare til å bistå deg. Din dedikerte rådgiver kombinerer sin kunnskap med dine data, slik at du får de rådene du trenger for å drive selskapet effektivt.
Oppfølgingen og tryggheten du trenger
Ved å overlate regnskap og lønn til våre rådgivere i Moss frigir du verdifull tid. Samtidig som du er garantert at firmaet er oppdatert og at nødvendig rapportering blir gjort til enhver tid.
Du kan leie en av våre ansatte
Vi tilbyr også bedrifter å leie inn en av våre dyktige medarbeidere til korte hasteoppdrag og for en lengre periode, både innen lønn, regnskap og HR.

Løsninger for bedrifter i alle størrelser

Med en fast regnskapsfører og lønnskonsulent fra Azets i Moss får du kombinasjonen av en enkelt tilgjengelig lokal aktør, tryggheten fra et stort nasjonalt fagmiljø og tilgangen til smarte og effektive digitale løsninger som gjør din hverdag enklere. Vi sørger nemlig ikke bare for at bedriftens regnskap og lønn kjøres ut riktig – vi er også din rådgiver og sparringspartner på alt du trenger bistand med innenfor tall, lønn og HR. 
 
Utgangspunktet vårt er at alle oppdrag er like verdifulle. Våre erfarne regnskapsførere og rådgivere tar både små og store oppdrag, som kan spenne over få dager til faste avtaler.
  • Alt innen regnskap og lønn
  • Skatt og MVA
  • Budsjettering og planlegging
  • HR-rådgivning
  • Tidsbestemt leie av rådgivere 

Om regnskapskontoret i Moss

På vårt kontor i Moss er vi 15 ansatte som ønsker å bli kjent med deg og din bedrift. Vi har bred kunnskap om det lokale næringslivet og erfaring innenfor regnskap- og lønnstjenester, bedriftsrådgivning og internasjonale selskap. Hos oss kan du være trygg på at du får en sikker leveranse og gode råd tilpasset din bedrift, din bransje og ditt marked. 
 

Vår målsetning er å forstå våre kunders hverdag slik at vi kan være en god samarbeidspartner og rådgiver. Vi bistår kunder fra alle bransjer og i alle størrelser, fra enkeltmannsforetak til store virksomheter. Vi tilpasser våre tjenester til dine behov.

Simen Nicolai Thorbjørnsen
Avdelingsleder

Kontaktinformasjon

Adresse
Tykkemyr 1, 1597 Moss
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag

Vi er et fullservicebyrå som hjelper deg med det du måtte trenge uansett problemstilling og størrelse på bedriften. Våre eksperter er klare til å bistå deg med alt innen regnskap og lønn – så du kan fokusere på andre ting. Les mer om våre tjenester her:

Verisure Logo
"Samarbeidet med Azets gir oss muligheter til å samle og organisere viktige tall fra alle Franchise bedriftene våre rundt om i Norge slik at vi kan forbedre oss i alle deler av driften."
Thomas Berg, Franchise Director, Verisure Norge
Ole Kristoffer Solvang
Salgssjef
Simen Nicolai Thorbjørnsen
Avdelingsleder

Ta kontakt for løsning

Vi hjelper deg med alt innen regnskap, lønn og bedriftsutvikling. Vi finner de beste løsningen for akkurat din bedrift.

Fyll inn skjemaet eller ring oss gjerne.

Telefon
Er du kunde eller leverandør til en av våre kunder? Ta kontakt her
 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Webinarer illustration Green man

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Norge lokalkontor kart illustrasjon

Regnskapskontor og regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt regnskapskontor i Moss. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.