regnskap lønn rådgivning i Moss
 
 
 

Regnskapsfører i Moss

Azets har etablert seg i Moss ved å kjøpe regnskaps- og rådgivningsbyrået Financial Services. Med det vil Azets kunne tilby verdiskapende rådgivning og ny teknologi til regnskapskunder i Moss. 

Ta kontakt

 

Azets regnskapskontor i Moss 

Med fokus på regnskap for bedrifter med prosjekter, jobber våre ansatte både ute hos kunder og på eget kontor. Resultatet blir:

 • Oppdatert regnskap når kundene trenger det
 • Regnskap for ulike bransjer og ulike bedriftsstørrelser
 • God kommunikasjon og økonomisk oversikt 

Våre regnskapsførere i Moss jobber effektivt i ulike systemer. De jobber tett på kundene gjennom egne og kundenes systemer. Gjennom Azets er nå kontoret i Moss blitt en del av Azets sine mer enn 50 kontorer med  regnskapsførere over hele landet.

Preger Corona-situasjonen din bedrift?

Har du spørsmål rundt ansatte som permittering, karantene, sykelønn, refusjoner mm.?

Eller hva du kan gjøre for å sikre økonomien og likviditeten i selskapet på best mulig måte?

Bli kontaktet av en rådgiver

Regnskap

Regnskap

Våre regnskapsførere i Moss  har solid kompetanse og er alltid oppdatert på lover og regler. Vi har erfaring fra de fleste typer virksomheter og bransjer og vil alltid ha gode råd å komme med.
 

Lønnstjenester

Lønn

Få hjelp med blant annet lønnsberegning, håndtering av ferie og fravær, a-meldingen og årsoppgjør. Vi har alltid tilgjengelige ressurser for deg, som er 100 % oppdatert på lover og regler. 

Rådgivning

Rådgivning

Enten det gjelder analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp. Regnskapskontoret i Moss bistår også med systeminnkjøp.

Support når du trenger det

Det er alltid en risiko dersom det oppstår sykdom eller fravær i økonomiavdelingen. Vi er behjelpelig dersom du har behov for hjelp i din økonomiavdeling for kortere eller lengre sikt. Her får du tilgang på regnskapsførere som er tilknyttet et stort økonomisk fagmiljø. Gå gjerne inn i en supportavtale slik at dere er sikret en backup ved behov.

Skal du bytte økonomisystem?

Å bytte økonomisystem kan være kostbart og tidkrevende. Det finnes mange muligheter og noen systemer passer bedre til din virksomhet. Ved å leie inn ekspertise tidlig i prosessen, slipper du å bruke unødvendig tid for å sikre riktig beslutningsgrunnlag. Vi bistår med behovsanalyse og kartlegger hvilket system som passer bedriften best. Vi kan også bistå med implementering. Vår kompetanse innen mange ulike systemer, kommer deg som innkjøper av økonomisystem tilgode.

Om Azets' regnskapsførere i Moss

Våre ansatte tilbyr tjenester innen regnskap, økonomi og rådgivning.  Vi motiveres av kunder og stiller høye krav til vårt arbeid. Våre kunder benytter våre tjenester i sin daglige drift, og vi har spesialisert oss til å jobbe med mellomstore og store bedrifter. Vi er enten hele, eller deler av våre kunders økonomiavdeling.

Vårt fokus er å ha et tett samarbeid med deg som kunde for å lage periodebaserte regnskaper, skape effektive rutiner, samt produsere virksomhetstilpassede resultatrapporter. Du får tilgang til tjenester fra både en regnskapsfører og en økonomisjef. Hos oss blir du ukentlig oppdatert på regnskapet og hvordan bedriften går.

Vi har god kunnskap til de fleste bransjer og har erfaring med konsolidering og oppsett av konsernregnskap.

Vi ser at vi får bedre kommunikasjon og oversikt om vi jobber der det skjer. Vi kommer gjerne ut og utfører jobben hele, eller deler av tiden i deres lokaler, dersom dette er ønskelig.

Nylig flyttet ansatte fra Azets kontor i Son til oss her i Moss. Vi har nå styrket kompetansen vår, spesielt på internasjonale selskaper.

 

Moderne regnskapsfører

Et utvalg av det vi tilbyr av tjenester innen regnskapsføring og håndtering av lønn i Moss.

Med tilgang til  lønnskonsulenter og autoriserte regnskapsførere i Moss får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett.

Hos Azets får du mye mer enn bare regnskapet ført og lønnen kjørt riktig. Som eksperter på tall, er vi også din økonomiske rådgiver og sparringspartner. Vårt kontor i Moss har også spesialkompetanse på programvare og regnskapsfører for internasjonale selskaper som er etablert i Norge.

 • Regnskapsføring
  Uansett om du har et stort eller lite selskap, kan vi føre ditt regnskap. Det minimerer faste kostnader og reduserer sårbarheten.

 • Fakturering til kunder
  En enkel og effektiv faktureringsprosess, slik at du får fakturert kundene i tide og at du får penger innbetalt.

 • Leverandørfakturaer
  Føring av leverandørreskontro gjennom elektronisk fakturaflyt med effektive godkjenningsprosesser.

 • MVA-rapportering
  Vi sørger for at bilag blir ført med riktig momskode og rapporterer MVA terminvis til skatteetaten. 

 • Håndtering skatt
  Våre regnskapskonsulenter sørger for å føre kostander og inntekter riktig i regnskapet slik at skattemessig behandling blir korrekt.

 • Regnskapsanalyse
  En rapport fra regnskapet, et grunnlag for å få kontroll på bedriften som gir mulighet for fremtidig vekst. 

 • Økonomisk rådgivning
  Vi tar hånd om små og store rådgivningsoppdrag, enten det er daglig oppfølging av regnskapet eller om det er på et strategisk nivå og forretningsutvikling.

 • Årsregnskap
  Få årsregnskapet gjort av en autorisert regnskapsfører. Vi utarbeider årsregnskap og nødvendige noter på bakgrunn av regnskapet.

 • MVA-representant
  Vi håndterer internasjonale selskaper som etablterter seg i Norge, fra MVA-represntant til AS og NUF. Lang erfaring gjør at våre råd og behandling av ulike oppgaver gir gode resultater og fornøyde kunder.

 • Styrearbeid
  Få med en rådgiver som kjenner til regnskapet og vet hvordan styrearbeidet forgår med praktiske formaliteter og strategisk planlegging.

 • Lønnskjøring
  Bokføring av lønn - alt fra å hente inn lønnsvariabler for behandling av lønn til bokføring og rapportering.

 • Reiseregninger og utlegg
  Gode nettbaserte systemer gjør det lett å registrere reiseregninger og utlegg for ansatte. Vi påser at det håndteres riktig og blir utbetalt.

Kontakt oss i Moss

Adresse: Tykkemyr 1, 1597 Moss

Telefon: 40 10 40 18

Ann Marit Nysæter, avdelingsleder

Beliggenhet Azets Moss

Vi kan ulike bransjer

Vi jobber i alle bransjer, men spesielt innen tjenesteytende virksomheter, import og detaljhandel. Her er noen av våre kunder.

Unilamp Norden AS

 
Unilamp

Vivento AS

 
Vivento

PSA Consulting AS

PSA Consulting kunde Azets

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ring oss på 40 10 40 18  eller send inn skjemaet.  

Åpningstider:
kl. 08:00 - 16:00 mandag-fredag

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. 

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt kontor i Moss. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR. Du finner oss blant annet i Oslo, Trondheim, Stavanger, Tromsø og Bergen. En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.

Et stort fagmiljø, i kombinasjon med lokal kunnskap, gjør at vi kan hjelpe din bedrift best mulig.