top banner image
 
 
 

Regnskapsfører i Arendal

Hos oss i Arendal har vi løsningene du trenger innenfor regnskap, lønn og økonomisk rådgivning. 

Få hjelp med regnskapet

 

Få kontroll på tallene med regnskapsfører i Arendal

Vi effektiviserer driften av din virksomhet og har i mange år levert tjenester innen regnskap, lønn og økonomisk rådgivning til våre kunder.

Som en del av av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, vil du alltid ha gode hoder å spille på lag med. Basert på grundige analyser av ditt regnskap gir vi deg råd tilpasset din virksomhet.

Preger Corona-situasjonen din bedrift?

Har du spørsmål rundt ansatte som permittering, karantene, sykelønn, refusjoner mm.?

Eller hva du kan gjøre for å sikre økonomien og likviditeten i selskapet på best mulig måte?

Bli kontaktet av en rådgiver

Kontaktinformasjon i Arendal

Frolandsveien 6

4887 Arendal

Tel: 40 00 31 90

Azets i Arendal kart

Et utvalg av det vi tilbyr av tjenester

Med en regnskapsfører fra Azets får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett. Vi sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som din regnskapsfører er vi også din økonomiske rådgiver. Bruk en ekspert på tall som din sparringspartner. Få rådene som gjør din økonomiske hverdag mer forutsigbar. 

Les mer om tjenestene her

Få hjelp til blant annet:

  • Bokføring
  • Fakturering
  • Lønn
  • Rapportering
  • Årsoppgjør
  • Rådgivning
  • Elektronisk dokumentflyt

Regnskap

Regnskap

Våre regnskapsførere har solid kompetanse og er alltid oppdatert på lover og regler. Vi har erfaring fra de fleste typer virksomheter og bransjer og vil alltid ha gode råd å komme med.
 

Lønnstjenester

Lønn

Vi bygger lønnsarbeidet vårt på prosesser og rutiner utviklet over tid. Smarte, nettbaserte løsninger gjør at du alltid har tilgang til den informasjonen du trenger. 

Rådgivning

Rådgivning

Enten det gjelder analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp.
Regnskap i Arendal

Dette er regnskapskontoret i Arendal

Ved kontoret i Arendal er vi fem dyktige og engasjerte rådgivere. Vi samarbeider tett med regionens kontor i Kristiansand. Sammen tilbyr vi et kompetansemiljø innen teknologi, økonomi, regnskap, selskapsdrift, lønn og HR. Vi bistår hverandre og er gode på kompetansedeling. Som del av en landsdekkende kjede med 50 kontorer kan du være trygg på at vi alltid har oppdatert kompetanse.

Vi er mer enn et tradisjonelt regnskapsbyrå fordi vi tilbyr en rekke rådgivningstjenester. Målsetningen er å forstå våre kunders hverdag og være deres naturlige samarbeidspartner og rådgiver. Alle bedriftsledere trenger en sparringspartner som ser virksomheten med nye øyne. En som kombinerer sin erfaring med dine regnskapsdata for optimal rådgivning.

Vi ønsker å bidra til en enklere hverdag gjennom effektive og lønnsomme løsninger for deg som kunde. Når vi bistår med støttefunksjonene får du frigjort tid og fokus som du kan bruke på det du er best til: å tjene penger på din egen kjernevirksomhet.

Besøke oss gjerne i våre lokaler i Arendal i Frolandsveien 6 på Myrene.

 Azets i Arendal er et av 50 landsdekkende regnskapskontor.

Cozone ikoner på mobil

Vi har systemene som gjør hverdagen din enklere

I Azets er vi opptatt av å gjøre din arbeidshverdag så smidig som mulig. Gjennom vår kundeportal, Azets Cozone, har vi tilrettelagt for sømløse og automatiserte prosesser for regnskap og lønn. Nettportalen gjør samarbeidet ditt med våre regnskapsførere og lønnskonsulenter enkelt. I kundeportalen kan du blant annet godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, se på tall og rapporter, fakturere kunder og organisere lønns- og personalarbeidet.

  • Data samlet ett sted
  • Oversiktlige rapporter
  • Sikker deling av filer

Webinar_image.jpg

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Se utvalget av seminarer og webinarer her

Ta kontakt, så hjelper vi deg videre

Ring oss på 40 10 40 18  eller fyll ut skjemaet under.

Åpningstider: fra kl. 08:00 til 16:00 på alle hverdager.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.