top banner image
 
 
 

Regnskapsfører i Sauda

Trenger du hjelp med regnskap eller lønn? Finn ut hvorfor vi skal hjelpe deg.

Ta gjerne kontakt med en av våre regnskapsførere i Sauda.

Få hjelp med regnskap og lønn

 

Få en hverdag med oversikt og kontroll på tallene

Effektiviser din hverdag og få bedre oversikt med tjenester innen regnskap og lønn fra vårt regnskapskontor i Sauda. I mange år har vi levert våre tjenester i området og kjenner markedet godt.

Bruk oss som samarbeidspartner og få:

 • Oppdatert regnskap
 • Oversikt på tallene
 • Lønn til rett tid
 • Rapportering i tide
 • Enkel tilgang til økonomisk kompetanse

Med våre nettbaserte løsninger blir samarbeidet enkelt og du får lett oversikt i en travel hverdag. Din regnskapsfører er din samarbeidspartner og din økonomiske rådgiver. En som kjenner bedriften, markedet og bransjen din. Våre rådgivere og regnskapsførere i Sauda kombinerer sin erfaring med dine regnskapsdata for å gi de beste rådene.

Regnskap Sauda

Regnskapstjenester

Våre regnskapsførere i Sauda har solid kompetanse og er alltid oppdaterte på lover og regler. Vi hjelper deg med det du trenger innenfor regnskap. 

 

Lønn Sauda

Lønnstjenester

Vi kan lønn i Sauda! La oss hjelpe deg så er du sikker på at alt gjøres riktig. Vi er 100 % oppdaterte på lover og regler og har alltid tilgjengelige ressurser for deg.

Din rådgiver innen økonomi, styrearbeid og HR

Få bedre oversikt over bedriftens økonomi og hjelp til styring av bedriften. Enten det gjelder analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp. bruk oss som sparringspartner eller tilrettelegger for gode rutiner innen økonomi og HR.

Økonomisk rådgivning

Hvordan oppdage nye muligheter og gjøre endringene som skal til for å styrke driften ytterligere? Våre rådgivere i Sauda kan ta en regnskapsanalyse av din bedrift slik at du får en full oversikt over økonomien og forslag til tiltak for å forbedre driften. Hvordan kan du spare og hvordan kan du tjene mere penger? Vi kan også hjelpe til med styrearbeid.

Les mer om økonomisk rådgivning her

HR-rådgivning og personaladministrasjon

Alle virksomheter med ansatte har en rekke personaloppgaver som skal løses. Sykmeldte ansatte skal følges opp, pensjonsportal skal ajourholdes og nyansatte skal ha korrekte ansettelsesavtaler. En rekke av disse oppgavene kan effektiviseres og automatiseres, andre krever god opplæring i rutiner og regelverk. 

Våre rådgivere i Sauda kan sørge for effektiv oppfølging av personaloppgavene.

Les mer om personaladministrasjon

 

threepeople_afternoon.svg

Om oss

Vi er et dedikert team som bistår næringslivet i Sauda. Du finner regnskapstjenester, lønnstjenester og bedriftsøkonomisk rådgivning under samme tak. Som en del av en landsdekkende kjede kan du være trygg på at vi alltid har oppdatert kompetanse, samtidig som vi med vår tilstedeværelse i Sauda kjenner markedet ditt godt.

Azets sin avdeling i Sauda holder til sentralt i Rådhusgata i Sauda. 

Ta gjerne turen innom eller du kan kontakte oss her

Velkommen til oss!

Regnskap og lønn som gir oversikt i en travel hverdag

 

Med en autorisert regnskapsfører og lønnskonsulent fra Azets i Sauda får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett.

Vi sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som din regnskapsfører og lønnskonsulent, er vi også din rådgiver. Bruk en ekspert på tall, lønn & HR som din sparringspartner. Vi hjelper deg gjerne!

 

 

 

 • Korrekt føring av regnskapet
 • Betaling til leverandører
 • Fakturering til kunder
 • Lønn til dine ansatte
 • Håndtering av reiseregninger og utlegg
 • Skatt og utbytte
 • Årsregnskap og ligningspapirer
 • Styrearbeid
 • Budsjettering og planlegging
 • HR-rådgivning

Cozone ikoner på mobil

Vi har systemene som gjør hverdagen din enklere

I Azets er vi opptatt av å gjøre din arbeidshverdag så smidig som mulig. Gjennom vår kundeportal, Azets Cozone, har vi tilrettelagt for sømløse og automatiserte prosesser for regnskap og lønn. Nettportalen gjør samarbeidet ditt med våre regnskapsførere og lønnskonsulenter enkelt. I kundeportalen kan du blant annet godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, se på tall og rapporter, fakturere kunder og organisere lønns- og personalarbeidet.

 • Data samlet ett sted
 • Oversiktlige rapporter
 • Sikker deling av filer

Kontaktinformasjon:

Telefon: 40 10 40 18

Besøks- og postadresse:

Rådhusgata 34, 4200 Sauda

Ta kontakt, så hjelper vi deg videre

Ring oss på 40 10 40 18  eller fyll ut skjemaet under.

Åpningstider: fra kl. 08:00 til 16:00 på alle hverdager.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Webinar_image.jpg

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Se utvalget av seminarer og webinarer her