Regnskapsfører i Sauda

Trenger du hjelp med regnskap eller lønn? Finn ut hvorfor vi skal hjelpe deg.

Ta gjerne kontakt med en av våre regnskapsførere i Sauda.

Få hjelp til regnskap og lønn

 

Få en hverdag med oversikt og kontroll på tallene

Effektiviser din hverdag og få bedre oversikt med tjenester innen regnskap og lønn fra vårt regnskapskontor i Sauda. I mange år har vi levert våre tjenester i området og kjenner markedet godt.

Bruk oss som samarbeidspartner og få:

 • Oppdatert regnskap
 • Oversikt på tallene
 • Lønn til rett tid
 • Rapportering i tide
 • Enkel tilgang til økonomisk kompetanse

Med våre nettbaserte løsninger blir samarbeidet enkelt og du får lett oversikt i en travel hverdag. Din regnskapsfører er din samarbeidspartner og din økonomiske rådgiver. En som kjenner bedriften, markedet og bransjen din. Våre rådgivere og regnskapsførere i Sauda kombinerer sin erfaring med dine regnskapsdata for å gi de beste rådene.

Regnskap Sauda

Regnskapstjenester

Våre regnskapsførere i Sauda har solid kompetanse og er alltid oppdaterte på lover og regler. Vi hjelper deg med det du trenger innenfor regnskap. 

 

Lønn Sauda

Lønnstjenester

Vi kan lønn i Sauda! La oss hjelpe deg så er du sikker på at alt gjøres riktig. Vi er 100 % oppdaterte på lover og regler og har alltid tilgjengelige ressurser for deg.

Din rådgiver innen økonomi, styrearbeid og HR

Få bedre oversikt over bedriftens økonomi og hjelp til styring av bedriften. Enten det gjelder analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp. bruk oss som sparringspartner eller tilrettelegger for gode rutiner innen økonomi og HR.

Økonomisk rådgivning

Hvordan oppdage nye muligheter og gjøre endringene som skal til for å styrke driften ytterligere? Våre rådgivere i Sauda kan ta en regnskapsanalyse av din bedrift slik at du får en full oversikt over økonomien og forslag til tiltak for å forbedre driften. Hvordan kan du spare og hvordan kan du tjene mere penger? Vi kan også hjelpe til med styrearbeid.

Les mer om økonomisk rådgivning her

HR-rådgivning

For de aller fleste virksomheter er det medarbeidernes kompetanse som virksomheten lever av. Våre rådgivere i Sunnmøre kan hjelpe deg med alt fra daglige oppgaver til større endringsprosesser innen HR.

Les mer om rådgivning innen HR her

Regnskapskontor i Sauda

Om oss

Vi er et dedikert team som bistår næringslivet i Sauda. Du finner regnskapstjenester, lønnstjenester og bedriftsøkonomisk rådgivning under samme tak. Som en del av en landsdekkende kjede kan du være trygg på at vi alltid har oppdatert kompetanse, samtidig som vi med vår tilstedeværelse i Sauda kjenner markedet ditt godt.

Azets sin avdeling i Sauda holder til sentralt i Rådhusgata i Sauda. 

Ta gjerne turen innom eller du kan kontakte oss her

Velkommen til oss!

Regnskap og lønn som gir oversikt i en travel hverdag

 

Med en autorisert regnskapsfører og lønnskonsulent fra Azets i Sauda får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett.

Vi sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som din regnskapsfører og lønnskonsulent, er vi også din rådgiver. Bruk en ekspert på tall, lønn & HR som din sparringspartner. Vi hjelper deg gjerne!

 

 

 

 • Korrekt føring av regnskapet
 • Betaling til leverandører
 • Fakturering til kunder
 • Lønn til dine ansatte
 • Håndtering av reiseregninger og utlegg
 • Skatt og utbytte
 • Årsregnskap og ligningspapirer
 • Styrearbeid
 • Budsjettering og planlegging
 • HR-rådgivning

Godkjenning av bilag og lønnstransaksjoner gjennom kundeportal

Gjennom vår kundeportal, CoZone, har vi tilrettelagt for smidige og automatiserte prosesser for regnskap og lønn. Nettportalen gjør samarbeidet med våre regnskapsførere og lønnskonsulenter enkelt. I kundeportalen kan du blant annet godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, se på tall og rapporter, fakturere kunder og organisere lønns- og personalarbeidet. 

 • Data samlet ett sted
 • Oversiktlige rapporter
 • Sikker deling av filer

Lær mer og test ut CoZone her

CoZone oversikt funksjonalitet

Kontaktinformasjon:

Tel: 40 00 31 90

Besøks- og postadresse:

Rådhusgata 34, 4200 Sauda

Beliggenhet Azets Sauda

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ring oss på 40 10 40 18  eller send inn skjemaet.  

Åpningstider:
kl. 08:00 - 19:00 mandag-torsdag og kl. 08:00 - 16:00 fredag

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Kurs og seminarer på nett og lokalt

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Se utvalget her

Regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt kontor i Sauda. Du finner oss blant annet i Oslo, Trondheim, Stavanger, Tromsø og Bergen. En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.

Et stort fagmiljø, i kombinasjon med lokal kunnskap Sauda, gjør at vi kan hjelpe din bedrift best mulig.