Regnskapsfører Hønefoss
 
 
 

Regnskapsfører i Hønefoss

Trenger du hjelp med regnskap eller lønn? På vårt regnskapskontor på Hønefoss fører vi regnskap og lønn og gir gode økonomiske råd til din bedrift.

Fra 1.1.2024 ble kontoret i Hønefoss mye større med regnskap og lønn, consulting og systemleveranse fra Saga Ringerike med på laget.

Kontakt oss for hjelp

Din økonomiske rådgiver
Våre regnskapsførere i Hønefoss vil kjenne bedriften din og kan gi deg gode råd. Det er alltid godt å kunne sparre med en person om hvordan tallene er og hvilke tiltak som skal til for å drive forretningen enda bedre.
Få en dedikert ressurs som forstår din hverdag
Hos oss får du en fast rådgiver som har som målsetning å forstå kundens hverdag og være en god samarbeidspartner på det du har behov for.
Tett på både digitalt og lokalt
Oppdaterte skybaserte løsninger som skreddersys etter dine behov og preferanser. Våre regnskapsførere sørger for at du får god og effektiv hjelp gjennom et sterkt digitalt grensesnitt som sikrer smarte og lett tilgjengelige løsninger, sikker lagring av data samlet på ett sted, kombinert med en lokal tilstedeværelse.

Derfor bør du velge regnskapskontoret på Hønefoss

Som en lokal leverandør av lønn- og regnskapstjenester på Ringerike, sitter vi tett på våre kunder og ser verdien av å kjenne nærmiljøet og markedet de navigerer i svært godt. Sammen med tidligere Saga Ringerike, har kontoret over 70 ansatte med høy kompetanse på økonomi og IT-løsninger.

I tillegg har vi en inngående kjennskap til bransjer, som eiendomsmegling, entreprenører og tannleger.

Med vår brede erfaring både fra ulike bedrifter og spesifikke bransjer, ser vi at kunder er forskjellige. Derfor optimaliserer vi løsningene etter hver enkelt kundes behov. Vi har og kjenner til IT-løsninger som tilpasses slik det er best for hver kunde. Her får du en komplett oversikt i en travel hverdag. 

  • Alt innen regnskap og lønn
  • Skatt og mva
  • Budsjettering og planlegging
  • HR-rådgivning
  • Systemleveranser
  • Konsulenttjenester
  • Tidsbestemt leie av rådgivere

Om regnskapskontoret i Hønefoss

Fra kontoret i Hønefoss vil vi fra 1. januar 2024 ha over 70 ansatte som tilbyr tjenester innen regnskap og lønn med ekstra spisskompetanse på løsninger for bransjer som entreprenører, tannleger og eiendomsmeglere. I tillegg har vi systemleveranser og konsulenttjenester.

Med dette kontoret tilbyr vi regnskap- økonomi- og lønns- og konsulenttjenester til ulike bransjer over hele landet og ikke minst til det lokale markedet i Hønefoss og Ringeriket forøvrig.

Velkommen!

Magnus Haugerud
Avdelingsleder

Kontaktinformasjon

Adresse
Adresse: Hvervenmoveien 49, 3511 Hønefoss
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag

Vi er et fullservicebyrå som hjelper deg med det du måtte trenge uansett problemstilling og størrelse på bedriften. Våre eksperter er klare til å bistå deg med alt innen regnskap og lønn – så du kan fokusere på andre ting. Les mer om våre tjenester her:

"Vi har fått hjelp til oppsett og integrasjon, med automatisk import fra de to kassaapparatene våre. Det er helt klart at Azets bidrar til en langt mer ryddig og oversiktlig økonomisk hverdag"
Karin Rosendahl Slette, daglig leder, Fargerike Interiørsenteret
Børge Federley Portrett
Børge Federley
Salgssjef
Magnus Haugerud
Magnus Haugerud
Avdelingsleder

Ta kontakt for løsning

Vi hjelper deg med alt innen regnskap, lønn og bedriftsutvikling. Vi finner de beste løsningen for akkurat din bedrift.

Fyll inn skjemaet eller ring oss gjerne.

Telefon
Er du kunde eller leverandør til en av våre kunder? Ta kontakt her
 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Webinarer illustration Green man

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Norge lokalkontor kart illustrasjon

Regnskapskontor og regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt regnskapskontor i Hønefoss. På samtlige lokalkontorer finner du statsautoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.