Naturen i Bodø - regnskapskontor i Bodø
 
 
 

Regnskapsfører i Bodø

Verktøyene og tjenestene du trenger innenfor regnskap, lønn og bedriftsrådgivning i Bodø. Bruk tiden din riktig. Få veiledning og hjelp til administrative oppgaver fra regnskapsfører.

Få hjelp med regnskap og lønn

Hold firmaet ditt oppdatert på regnskap og lønn
Ved å overlate regnskap og lønn til vårt regnskapskontor i Bodø tilbyr vi oppdaterte og skybaserte løsninger tilpasset dine behov. Du frigjør verdifull tid, får enkel tilgang til de viktige tallene. Samtidig er du garantert at firmaet er oppdatert til enhver tid.
Din økonomiske sparringspartner
Din dedikerte regnskapsfører i Azets fungerer også som økonomisk sparringspartner. Våre rådgivere setter seg inn i nettopp din bedrifts situasjon, bransje og marked og kan dermed bistå i forretningsrelaterte og økonomiske problemstillinger.
Likviditetsstyring og budsjett
Vårt regnskapskontor i Bodø har særskilt kompetanse på likviditetsanalyse og planlegging. Vi har dyktige regnskapsførere som har god erfaring med budsjettering, som gir deg gode verktøy for å planlegge og følge driften til selskapet ditt.

Derfor bør du velge en lokal regnskapsfører hos Azets

En regnskapsfører som kjenner bedriften din og kan gi deg gode råd på veien er bra å ha med på laget. Det er alltid godt å kunne sparre med en person om hvordan tallene er og hvilke tiltak som skal til for å drive forretningen enda bedre. 

I Bodø er det et spennende og innovativt næringsliv. Her kan vår kompetanse bidra i veksten. Azets er Nordens største regnskapsbyrå, men vi er også et teknologiselskap – drevet av innsikt i store mengder data. Vi har stor tro på automatisering og investerer i og utvikler ny og brukervennlig teknologi som forenkler, effektiviserer og gir bedre datakvalitet. Dette vil være til stor nytte for våre kunder.

  • Alt innen regnskap og lønn
  • Skatt og mva
  • Budsjettering og planlegging
  • HR-rådgivning
  • Juridisk rådgivning
  • Tidsbestemt leie av rådgivere
  • Likviditetsanalyse 

Om regnskapskontoret i Bodø

Kontor

I Bodø finner du rådgivere med revisorbakgrunn, autoriserte regnskapsførere og med bred kompetanse innenfor regnskap, lønn og HR, med et mål for øyet; å bidra til en enklere hverdag gjennom effektive og lønnsomme løsninger for deg som kunde.

Om bedriften din er liten eller stor, så kan vi bidra. Vi har ekstra erfaring med bransjer som bygg og anlegg, eiendom og prosjektbaserte virksomheter.

Vi holder til midt i Bodø sentrum. Ta gjerne turen innom.

Velkommen til oss!

Cathrine Ballo Olsen
Avdelingsleder

Kontaktinformasjon

Adresse
Storgata 13/15, 8006 Bodø
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag

Vi er et fullservicebyrå som hjelper deg med det du måtte trenge uansett problemstilling og størrelse på bedriften. Våre eksperter er klare til å bistå deg med alt innen regnskap og lønn – så du kan fokusere på andre ting. Les mer om våre tjenester her:

"Azets er et løsningsorientert kompetansehus der jeg får bistand i alt fra HR, lønn, regnskap og IT-tjenester. I en hektisk hverdag er det godt å vite at det er kvalifiserte fagfolk som tar seg av disse tjenesten slik at jeg kan ha mer tid til det jeg kan best. "
Eirik Sjøflot, daglig leder, Studio Sigdal Trondheim
Lars Fredrik Lauten
Teamleder
Cathrine Ballo Olsen
Avdelingsleder
Ingvild Johansen
Salgssjef

Ta kontakt for løsning

Vi hjelper deg med alt innen regnskap, lønn og bedriftsutvikling. Vi finner de beste løsningen for akkurat din bedrift.

Fyll inn skjemaet eller ring oss gjerne.

Telefon
Er du kunde eller leverandør til en av våre kunder? Ta kontakt her
 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Webinarer illustration Green man

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Norge lokalkontor kart illustrasjon

Regnskapskontor og regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt regnskapskontor i Bodø. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.