Naturen i Bodø - regnskapskontor i Bodø
 
 
 

Regnskapsfører i Bodø

Verktøyene og tjenestene du trenger innenfor regnskap, lønn og bedriftsrådgivning i Bodø. Bruk tiden din riktig. Få veiledning og hjelp til administrative oppgaver fra regnskapsfører.

Få hjelp med regnskap og lønn

 

En regnskapsfører som kjenner bedriften din og kan gi deg gode råd på veien er bra å ha med på laget. Det er alltid godt å kunne sparre med en person om hvordan tallene er og hvilke tiltak som skal til for å drive forretningen enda bedre. 

I Bodø er det et spennende og innovativt næringsliv. Her kan vår kompetanse bidra i veksten. Azets er Nordens største regnskapsbyrå, men vi er også et teknologiselskap – drevet av innsikt i store mengder data. Vi har stor tro på automatisering og investerer i og utvikler ny og brukervennlig teknologi som forenkler, effektiviserer og gir bedre datakvalitet. Dette vil være til stor nytte for våre kunder.

Les mer om våre tjenester under eller ta kontakt med oss her.

Regnskapskontoret i Bodø

I Bodø finner du rådgivere med revisorbakgrunn, autoriserte regnskapsførere og med bred kompetanse innenfor regnskap, lønn og HR, med et mål for øyet; å bidra til en enklere hverdag gjennom effektive og lønnsomme løsninger for deg som kunde.

Som kunde av Azets vil du få tilgang på noen av bransjens mest innovative løsninger som gjør hverdagen enklere, men vi tar også på oss oppdrag på ditt eget regnskapssystem.

Om bedriften din er liten eller stor, så kan vi bidra. Vi har ekstra erfaring med bransjer som bygg og anlegg, eiendom og prosjektbaserte virksomheter.

Vi holder til midt i Bodø sentrum. Ta gjerne turen innom.  Avtal et møte er.

 Tjenester regnskap

 • Korrekt føring av regnskapet
 • Betaling til leverandører
 • Fakturering til kunder
 • Analyse av økonomien
 • Skatt og utbytte
 • Årsregnskap og ligningspapirer
 • Styrearbeid
 • Budsjettering og planlegging

Tjenester lønn og HR

 • Lønn til dine ansatte
 • Håndtering av reiseregninger og utlegg
 • HR-prosesser
 • HR-rådgivning

Kontaktinformasjon

Telefon: 40 10 40 18

Besøks- og postadresse:
Storgata 13/15, 8006 Bodø

Kontaktperson: Lars Fredrik Lauten, tlf.: 995 47 827

Kontakt regnskapskontoret her

Cozone ikoner på mobil

Vi har systemene som gjør hverdagen din enklere

I Azets er vi opptatt av å gjøre din arbeidshverdag så smidig som mulig. Gjennom vår kundeportal, Azets Cozone, har vi tilrettelagt for sømløse og automatiserte prosesser for regnskap og lønn. Nettportalen gjør samarbeidet ditt med våre regnskapsførere og lønnskonsulenter enkelt. I kundeportalen kan du blant annet godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, se på tall og rapporter, fakturere kunder og organisere lønns- og personalarbeidet.

 • Data samlet ett sted
 • Oversiktlige rapporter
 • Sikker deling av filer

Ta kontakt, så hjelper vi deg videre

Ring oss på 40 10 40 18  eller fyll ut skjemaet under.

Åpningstider: fra kl. 08:00 til 16:00 på alle hverdager.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Preger Corona-situasjonen din bedrift?

Har du spørsmål rundt ansatte som permittering, karantene, sykelønn, refusjoner mm.?

Eller hva du kan gjøre for å sikre økonomien og likviditeten i selskapet på best mulig måte?

Bli kontaktet av en rådgiver

Webinar_image.jpg

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Se utvalget av seminarer og webinarer her

Regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt kontor i Bodø. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR. Du finner oss blant annet i Oslo, Trondheim, Tromsø og Bergen. En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.

Et stort fagmiljø, i kombinasjon med lokal kunnskap om Bergensregionen, gjør at vi kan hjelpe din bedrift best mulig.