Nyutdannede i Azets
 
 
 

Nyutdannet i Azets

Nyutdannet innen økonomiske fag, lønn HR eller IT? Har du et brennende ønske om å fortsette å lære og utvikle deg? Kickstart din karriere i et av nordens ledende kunnskaps- og teknologihus.
 

Nytenkende. Personlig. Fleksibel. Teknologi.

Er dette karakteristikker som beskriver din drømmejobb etter studiene? Da er Azets stedet for deg. Her vil du tidlig få bryne deg på utfordrende oppgaver, få ansvar og muligheter til å påvirke. I vårt robuste kunnskapsmiljø vil du få arbeide med et mangfold av spennende kunder, moderne og fremtidsrettede løsninger, og bidra til å videreutvikle disse. Vi har en fleksibel karrieremodell som gir unike muligheter, og vi vil være en god støttespiller i din utvikling. Hos oss kan du nå så langt du selv vil, men det er dine ambisjoner, prestasjoner og motivasjon som vil være avgjørende for din karriere. Har du det som skal til for å bli en Azetser? Da vil vi høre fra deg!

Finn din karrierevei

Azets har en fleksibel karrieremodell. Vi tilbyr en skreddersydd opplæringsplan til deg som nyutdannet, og du vil få muligheten til å utvikle deg i den faglige retningen du selv ønsker. Enten du ønsker å bli en spesialist på ditt fagområde eller om du vil ha erfaring fra bredden så finnes det muligheter hos oss. Det er opp til deg å gripe mulighetene som byr seg. Flere av våre ansatte har valgt å bevege seg på tvers av de mange avdelingene og fagområdene i organisasjonen. Du kan for eksempel gå fra å jobbe tett med noen av Norges største kjeder til å jobbe kundenært med små bedrifter, eller du kan velge skifte å beite helt.

 

 

Hva med å gjøre som to av våre ansatte, Anders og Edvard? De startet karrierene sin hos oss som henholdsvis regnskapskonsulent og junior account manager. I dag jobber de sammen i et av våre satsningsområder, Azets Technology.

“Jeg er en IT-interessert økonom, men hadde ikke sett for meg å jobbe med IT. Da Azets ga meg muligheten, valgte jeg å hoppe i det.”

Klikk her for å lese hele intervjuet med Anders og Edvard i Azets-bloggen. 

      

Vil du bli bedre kjent med oss? Møt oss på et av arrangementene under da vel! 

Bedriftspresentasjon på BI

01.03.2019
Handelshøyskolen BI, Oslo

Vi holder bedriftspresentasjon på BI 1. mars for studenter innen Økonomi og Administrasjon. 

Bli bedre kjent med oss, og finn ut hvorfor nettopp Azets er selskapet hvor du bør starte din karriere!

Karrieredagen ved Høyskolen i Innlandet 

13.02.2019
Lillehammer

Azets deltar på karrieredagen for økonomi- og organisasjonsfag ved Høyskolen i Innlandet 13. februar. Her vil vi informere deg som student om måten Azets jobber på, karrieremuligheter og kort om vår rekrutteringsprosess. 

Kom innom vår stand for å finne ut mer om hvordan det er å jobbe i Azets. Vi sees! 

Visit Azets i Barcode

17.10.2018
Azets lokaler i Bjørvika

Vi inviterer deg som er student til å besøke oss vår arbeidsplass!

Onsdag 17. oktober vil du få muligheten til å besøke Azets i våre sentrale lokaler i Bjørvika. Her får du vite mer om Azets og vår arbeidshverdag, samt nyttig info om vår rekrutteringsprosess. Arrangementet vil foregå etter skoletid og vi åpner dørene kl. 17.00.

Påmeldingen til arrangementet er nå lukket. 

Karrieredagen på NTNU 

15.10.2018
NTNU på Gjøvik

Azets deltar på karrieredagen til NTNU på Gjøvik 15. oktober. Vi informerer om Azets og måten vi jobber på. Du vil også få muligheten til å stille spørsmål om våre karrieremuligheter og hvordan det er å jobbe hos oss. Kom gjerne innom oss på stand for en prat - vi forteller gledelig om hvordan det er å jobbe i Azets og hva vi kan tilby! 

 

Karrieredagen på OsloMet

11.10.2018
OsloMet - storbyuniversitetet

Azets deltar på karrieredagen til OsloMet 11. oktober hvor vi vil ha en kort bedriftspresentasjon om oss og stå på stand. Vi informerer om måten Azets jobber på, karrieremuligheter og kort om vår rekrutteringsprosess. Kom innom vår stand for å finne ut mer om Azets, eller bare for å slå av en hyggelig prat. Vi sees!

Vil du bli en del av Azets?

Send inn informasjon om deg selv i skjemaet. Så hører du fra oss.

 

Send kontaktskjema

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.