Nyutdannede i Azets
 
 
 

Nyutdannet - hvem ser vi etter?

Azets ønsker å komme i kontakt med nyutdannede som er ivrig etter å komme i gang med sin karriere. Vi har et stadig behov for nyutdannede hos oss, enten det er innen lønn, HR, regnskap eller IT. Har du høyere utdanning og et brennende ønske om å lære? Følg med på muligheter hos oss under ledige stillinger.
 

I Azets kan du nå så langt du selv vil, men det er dine ambisjoner, prestasjoner og motivasjon som vil være avgjørende for din karriereutvikling hos oss. Vi har en fleksibel karrieremodell som gir unike muligheter, og vi vil være en god støttespiller i din utvikling. 

En karriere hos oss er en spennende og utviklende reise i forskjellige avdelinger, fagområder og land. Slik du selv ønsker det. Hva med et utenlandsopphold på ett av våre spennende steder, som for eksempel Romania? 

Vil du bli bedre kjent med oss? Møt oss på et av arrangementene under da vel! 

Karrieredagen ved Høyskolen i Innlandet 

13.02.2019
Lillehammer

Azets deltar på karrieredagen for økonomi- og organisasjonsfag ved Høyskolen i Innlandet 13. februar. Her vil vi informere deg som student om måten Azets jobber på, karrieremuligheter og kort om vår rekrutteringsprosess. 

Kom innom vår stand for å finne ut mer om hvordan det er å jobbe i Azets. Vi sees! 

Visit Azets i Barcode

17.10.2018
Azets lokaler i Bjørvika

Visit Azets går ut på at vi inviterer deg som student til å besøke vår arbeidsplass.

Onsdag 17. oktober vil du få muligheten til å besøke Azets i våre sentrale lokaler i Bjørvika. Her får du vite mer om Azets og vår arbeidshverdag, samt nyttig info om vår rekrutteringsprosess. Arrangementet vil foregå etter skoletid og vi åpner dørene kl. 17.00.

Påmeldingen til arrangementet er nå lukket. 

Karrieredagen på NTNU 

15.10.2018
NTNU på Gjøvik

Azets deltar på karrieredagen til NTNU på Gjøvik 15. oktober. Vi informerer om Azets og måten vi jobber på. Du vil også få muligheten til å stille spørsmål om våre karrieremuligheter og hvordan det er å jobbe hos oss. Kom gjerne innom oss på stand for en prat - vi forteller gledelig om hvordan det er å jobbe i Azets og hva vi kan tilby! 

 

Karrieredagen på OsloMet

11.10.2018
OsloMet - storbyuniversitetet

Azets deltar på karrieredagen til OsloMet 11. oktober hvor vi vil ha en kort bedriftspresentasjon om oss og stå på stand. Vi informerer om måten Azets jobber på, karrieremuligheter og kort om vår rekrutteringsprosess. Kom innom vår stand for å finne ut mer om Azets, eller bare for å slå av en hyggelig prat. Vi sees!

HHT-dagen - Ett steg foran

27.09.2018
Handelshøyskolen i Tromsø

Azets er stolt hovedsponsor ved HHT-dagen i Tromsø. Temaet for dagen er Ett steg foran, noe som passer godt til Azets da en av våre kjerneverdier er One step ahead. En av dagens foredragsholdere er direktør for SME i Azets, Runar Leite. 

Vi skal også stå på stand hvor vi forteller deg mer om Azets, måten vi jobber på, samt karrieremuligheter og vår rekrutteringsprosess. Vi sees! 

 

#DinMulighet - et program for nyutdannet i Azets

Som nyutdannet ansatt vil du vil være en del av programmet #DinMulighet. Dette programmet fokuserer på både faglig og sosial utvikling, og bidrar til et bedre samhold mellom våre nyutdannede ansatte på tvers av kontorene i Norge. Det vil være både faglige og sosiale sammenkomster som gir deg muligheten til å bli kjent med flere av forretningsområdene i organisasjonen vår. Hensikten med programmet er å dele kunnskap og bygge nettverk på tvers av kontorene. Dette er en fin mulighet til personlig utvikling, lære noe av dine kollegaer på tvers av fagområder og stifte nye bekjentskaper. Grip muligheten – bli en Azets’er!

 

Ulike karriereveier å gå

Det er mange oppgaver å fylle i Azets og muligetene blir da store for våre ansatte. Her kan du få et lite innblikk i karriereveien til to av våre ansatte som startet i Azets som nyutdannede. 

Mohammed Shukur ansatt i Azets

Navn: Mohamed Shukur

Stilling: Project Manager Operations

Arbeidssted: Romania/Oslo

Les mer om Mohamed sin karriere i Azets 

Mads Tunstrøm ansatt i Azets

Navn: Mads Tunstrøm

Stilling: Konsulent

Arbeidssted: Flå

Les mer om Mads sin karriere i Azets 

Hva kan Azets tilby deg?

Innovatør i markedet 

Vi er en innovatør i markedet og ligger langt fremme i omstillingen til bruk av automatisering, digitalisering og skybaserte løsninger. Dette gjør at vi kan tilby deg spennende utfordringer i et selskap i vekst og endring, samt bransjens mest fremtidsrettede løsninger.

Sterk lokal forankring

Azets tilbyr en skreddersydd opplæringsplan til deg som nyutdannet, og du vil få muligheten til å utvikle deg i den faglige retningen du selv ønsker. Vi har en sterk lokal forankring med over 50 kontorer i Norge som gjør at du kan få muligheten til å bevege deg mellom våre kontorer basert på din livssituasjon og ønsket arbeidssted.

Karrierevei på tvers av fagområder

Vi tilbyr en karrieremodell der du kan bevege deg på tvers av de forskjellige fagområdene. Azets tilbyr et sosialt og spennende faglig miljø. Videre kan vi også tilby deg meget gode pensjons- og personalforsikringer som også inkluderer helse- og reiseforsikring.

 

Vil du bli en del av Azets?

Send inn informasjon om deg selv i skjemaet. Så hører du fra oss.

 

Send kontaktskjema

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.