Nyutdannede i Azets
 
 
 

Nyutdannet i Azets

Nyutdannet innen økonomiske fag, lønn, HR eller IT? Har du et brennende ønske om å fortsette å lære og utvikle deg? Kickstart din karriere i et av nordens ledende kunnskaps- og teknologihus.
 

Nytenkende. Personlig. Fleksibel. Teknologisk.

Er dette karakteristikker som beskriver din drømmejobb etter studiene? Da er Azets stedet for deg. Her vil du tidlig få bryne deg på utfordrende oppgaver, få ansvar og muligheter til å påvirke. I vårt robuste kunnskapsmiljø vil du få arbeide med et mangfold av spennende kunder, moderne og fremtidsrettede løsninger, og bidra til å videreutvikle disse. Vi har en fleksibel karrieremodell som gir unike muligheter, og vi vil være en god støttespiller i din utvikling. Hos oss kan du nå så langt du selv vil, men det er dine ambisjoner, prestasjoner og motivasjon som vil være avgjørende for din karriere. Har du det som skal til for å bli en Azetser? Da vil vi høre fra deg!

Finn din karrierevei

Azets har en fleksibel karrieremodell. Vi tilbyr en skreddersydd opplæringsplan til deg som nyutdannet, og du vil få muligheten til å utvikle deg i den faglige retningen du selv ønsker. Enten du ønsker å bli en spesialist på ditt fagområde eller om du vil ha erfaring fra bredden så finnes det muligheter hos oss. Det er opp til deg å gripe mulighetene som byr seg. Flere av våre ansatte har valgt å bevege seg på tvers av de mange avdelingene og fagområdene i organisasjonen. Du kan for eksempel gå fra å jobbe tett med noen av Norges største kjeder til å jobbe kundenært med små bedrifter, eller du kan velge skifte å beite helt.

 

 

Hva med å gjøre som to av våre ansatte, Anders og Edvard? De startet karrierene sin hos oss som henholdsvis regnskapskonsulent og junior account manager. I dag jobber de sammen i et av våre satsningsområder, Azets Technology.

“Jeg er en IT-interessert økonom, men hadde ikke sett for meg å jobbe med IT. Da Azets ga meg muligheten, valgte jeg å hoppe i det.”

Klikk her for å lese hele intervjuet med Anders og Edvard i Azets-bloggen. 

      

Vil du bli bedre kjent med oss? Møt oss på et av arrangementene under da vel! 

Excel-kurs på NTNU Handelshøyskolen

11.09.2019
Trondheim

Vi holder Excel-kurs på NTNU Handelshøyskolen  11. september. 

Er du ikke helt varm i Excel-trøya? Lær mer om de viktigste aspektene, formlene og funksjonene som ofte brukes i jobbsammenheng på kurset. 

Karrieredagen ved NTNU Handelshøyskolen 

26.09.2019
Trondheim

Azets deltar på karrieredagen for NTNU Handelshøyskolen 26. september. Her vil vi informere deg som student om måten Azets jobber på, karrieremuligheter og kort om vår rekrutteringsprosess. 

Kom innom vår stand for å finne ut mer om hvordan det er å jobbe i Azets. Vi sees! 

Rekrutteringsdagen ved USN Campus Vestfold 

26.09.2019 
Bakkenteigen, Horten

Azets deltar på Rekrutteringsdagen for regnskaps- og revisjonsstudentene på USN Campus Vestfold 26. september. Vi informerer om Azets og måten vi jobber på. Du vil også få muligheten til å stille spørsmål om våre karrieremuligheter og hvordan det er å jobbe hos oss. Kom gjerne innom oss på stand for en prat - vi forteller gledelig om hvordan det er å jobbe i Azets og hva vi kan tilby! 

HHT-dagen ved UIT

03.10.2019
Handelshøgskolen ved UiT, Tromsø

Azets deltar på HHT-dagen ved Norges arktiske universitet 3. oktober. Vi informerer om Azets og måten vi jobber på. Du vil også få muligheten til å stille spørsmål om våre karrieremuligheter og hvordan det er å jobbe hos oss. Kom gjerne innom oss på stand for en prat - vi forteller gledelig om hvordan det er å jobbe i Azets og hva vi kan tilby! 

 

CV- og søknadskurs OsloMet

08.10.2019
OsloMet - storbyuniversitetet

Vi holder CV- og søknadskurs på OsloMet 8. oktober! 

Lurer du på hvordan du kan komme gjennom nåløyet og kapre drømmejobben? Kom på kurs for å lære mer om hvordan skrive en god CV og søknad, prestere på jobbintervju, forberede seg til tester og bruke LinkedIn på en nyttig måte. 

Karrieredagen på OsloMet

17.10.2019
OsloMet - storbyuniversitetet
Azets vil delta på karrieredagen til OsloMet 17. oktober hvor vi vil holde en kort bedriftspresentasjon om oss selv, i tillegg til å stå på stand. Vi håper å se deg der! 

Vil du bli en del av Azets?

Send inn informasjon om deg selv i skjemaet. Så hører du fra oss.

 

Send kontaktskjema

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. 

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.