Regnskap lønn rådgivning i Mo
 
 
 

Regnskapsfører i Mo i Rana

Vi har tjenestene du trenger innenfor regnskap, lønn og rådgivning. Finn ut hvordan vi kan hjelpe deg og ta gjerne kontakt med en av våre regnskapsførere i
Mo i Rana.

Hjelp med regnskapet? Ta kontakt

 

En hverdag med oversikt og kontroll på tallene

Bli mer effektiv og få bedre oversikt med tjenester innen regnskap og lønn fra oss i Mo i Rana. I mange år har vi levert våre tjenester innen regnskap og lønn i Mo. Våre nettbaserte løsninger gjør samarbeidet enkelt og du får lett oversikt i en travel hverdag. Din regnskapsfører er også en god økonomisk rådgiver. En som kjenner bedriften din, markedet ditt og bransjen din. 

Hos oss får du:

 • Oppdatert regnskap
 • Oversikt på tallene
 • Lønn til rett tid
 • Rapportering i tide
 • Enkel tilgang til økonomisk kompetanse

Ved å bruke oss som din regnskapsfører og lønnskonsulent får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett. 

Tjeneste som gir deg kontroll på tallene

Våre regnskapsførere og lønnskonsulenter sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som en ekspert  på økonomiske tall, lønn & HR er vi en sparringspartner. Våre rådgivere og regnskapsførere i Mo i rana kombinerer sine erfaringer med dine regnskapsdata for å gi de gode rådene i din forretningshverdag.

 

 

 

 • Korrekt føring av regnskapet
 • Betaling til leverandører
 • Fakturering til kunder
 • Lønn til dine ansatte
 • Håndtering av reiseregninger og utlegg
 • Skatt og utbytte
 • Årsregnskap og ligningspapirer
 • Styrearbeid
 • Budsjettering og planlegging
 • HR-rådgivning

Cozone ikoner på mobil

Vi har systemene som gjør hverdagen din enklere

I Azets er vi opptatt av å gjøre din arbeidshverdag så smidig som mulig. Gjennom vår kundeportal, Azets Cozone, har vi tilrettelagt for sømløse og automatiserte prosesser for regnskap og lønn. Nettportalen gjør samarbeidet ditt med våre regnskapsførere og lønnskonsulenter enkelt. I kundeportalen kan du blant annet godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, se på tall og rapporter, fakturere kunder og organisere lønns- og personalarbeidet.

 • Data samlet ett sted
 • Oversiktlige rapporter
 • Sikker deling av filer

regnskap mo i rana

Regnskap

I Mo i Rana har vi gode råd å komme med. Vi har solid kompetanse og er oppdatert på lover og regler slik at regnskapet blir ført effektivt og riktig. Vi har erfaring fra de fleste typer virksomheter og bransjer. 
 

Lønn Mo i Rana

Lønn

Få hjelp med blant annet lønnsberegning, håndtering av ferie og fravær, a-meldingen, reiseregninger og årsoppgjør. Vi har alltid tilgjengelige ressurser for deg, slik at riktig lønn er på plass til riktig tid. 

Rådgivning økonomi HR Mo i Rana

Rådgivning

Enten det gjelder økonomisk analyse og styring av tall, skatt, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp. 

Kontaktinformasjon

Telefon: 40 10 40 18

Besøks- og postadresse
Søndre gate 2,  8624 Mo i Rana

Avdelingsleder: Tone Gulliksen - tlf.:97 50 17 51

Regnskapskonsulenter i Mo i Rana

Om regnskapskontoret i
Mo i Rana

På kontoret i Mo i Rana jobber det seks trivelige og dyktige medarbeidere med bred erfaring innen mange bransjer. To av de ansatte er autoriserte regnskapsførere. Du finner bedriftsrådgivning, regnskaps- og lønnstjenester under samme tak, og vi er alltid klare for å gi deg den service du ønsker innen økonomifaget. Vår målsetning er å forstå våre kunders hverdag og være en god samarbeidspartner og rådgiver.

Kom gjerne innom oss i Søndre gate 2 og snakk med en av våre hyggelige medarbeidere eller kontakt oss her

Webinar_image.jpg

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Se utvalget av seminarer og webinarer her

Ta kontakt, så hjelper vi deg videre

Ring oss på 40 10 40 18  eller fyll ut skjemaet under.

Åpningstider: fra kl. 08:00 til 16:00 på alle hverdager.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Regnskapsførere over hele landet

Vi er en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø med hele 50 regnskapskontor over hele landet. På samtlige regnskapskontor har vi autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR. Du finner oss blant annet i Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen. En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.

Et stort fagmiljø, i kombinasjon med lokal kunnskap i Mo, gjør at vi kan hjelpe din bedrift best mulig.