Fiskeoppdrett sjømatnæringen
 
 
 

Havbruk og sjømat

Hjelp til bedrifter i havbruk- og sjømatbransjen til å fatte riktige beslutninger gjennom strategi, analyser, riktig teknologi og god rapportering. 

Få hjelp med oppgavene i dag

presentation-pie-graph.svg

Bransjekunnskap

Ved levering av tjenester til Fiskerinæringens Innkjøpsselskap (FIAS) og vesentlig erfaring med både store og små aktører i bransjen, gir oss innsikt og forståelse fra bransjen og hva som fungerer. 

location-map.svg

Sikkerhetsnett av kompetanse

Med  over 1000 ansatte fordelt på over 50 kontorer i Norge er vi der havbruk- og sjømatnæringen er. Vi er i nærheten, fysisk eller digitalt.

eco_world.svg

Bærekraftige løsninger

Om det er regnskap, lønn, HR, teknologi og systemer, bemanning eller rådgivning, så hjelper vi deg til å finne bærekraftige løsninger som gir deg raskere merverdi. 

Tjenester

Med bransjeinnsikt, erfaring og fokus på bærekraftige løsninger hjelper vi bedrifter i havbruk- og sjømatbransjen til å fatte riktige beslutninger basert på data og kvalitet i analyser og rapporter, optimalisere bedriften med teknologi, utvikling- og forbedringsprosjekter, og styrke konkurranseposisjonen med strategi- og HR prosesser, og rett kompetanse til rett tid. Vi gir våre kunder raskere merverdi!

Konsulenttjenester

Med erfaring og kompetanse fra havbruk- og sjømatnæringen forstår vi hva som er viktig for deg og hvordan vi kan bistå deg innen:

Teknologi og digitalisering

Teknologi gir uante muligheter, men å utnytte det fulle potensialet krever både kompetanse og erfaring. Det har vi. Azets digitaliserer norsk næringsliv ved hjelp av markedsledende software og solid IT-kompetanse. Vi bistår havbruk- og sjømatnæringen med å implementere og ta i bruk moderne teknologi for effektivisering av regnskap, lønn og logistikk slik at tid frigjøres til det som betyr noe.

Les mer om tilbudet innen teknologi og digitalisering her

Regnskapstjenester

Regnskap levert av Azets, bidrar til en ryddig og oversiktlig økonomisk hverdag. Erfaringen og kompetanse fra mange bedrifter innen norsk havbruk- og sjømatnæring, gjør oss til en samarbeidspartner som enkelt setter seg inn bransjens problemstillinger. Vi kjenner til allokering av kostnader og avtaler innenfor samdrift og samlokalisering som er benyttet av næringen.

Vi setter opp regnskapsflyten og rapporteringen på optimal måte for bedriften, slik at hverdagen blir enklere og tallene aktivt kan brukes for å ta riktige beslutninger.

 • Enkel digital godkjenning av fakturaer
 • Skybasert løsning med integrasjonsmuligheter før øvrige systemer, for eksempel biologi
 • Skreddersydde rapporter 

Les mer om våre regnskaptjenester her

Lønnstjenester

Løsninger som passer for bedrifter i alle størrelser innen bransjen. Vi har lang erfaring og god kompetanse på havbruks- og sjømatnæringens ulike avlønningsformer.

 • Lønnskjøring og lønnsutbetaling
 • Skatter og avgifter
 • Rapportering og statistikker
 • Tid- og fraværsregistrering
 • Refusjoner fra NAV
 • Reiseregning og utlegg
 • Pensjonsoppfølging

Her kan du lese mer om lønnstjenester

Næring over landegrensene

Å drive næring over landegrenser gir utfordringer på svært mange områder.

Azets har en egen internasjonal avdeling som bistår norske og utenlandske virksomheter med etablering på det norske og internasjonale markedet, og rådgivning på alle relaterte fagområder. Vi har den nødvendige kompetanse på aktuell lovgivning enten det er knyttet til selskapsrett, regnskap, lønn, skatt, merverdiavgift eller HR og personal.

Internasjonalt regnskap

FIAS

Leverandør til Fiskerinæringens Innkjøpsselskap (FIAS)

Azets leverer tjenester til FIAS. Som medlem av FIAS har du fordeler ved å kjøpe tjenester fra Azets.

Sjekk fordelene her

Tre digitale enheter oversikt Azets Cozone

Alt tilgjengelig på nett - sikkert og effektivt

Ved å knytte deg til våre tjenester, får du tilgang til Azets Cozone. Gjennom denne nettportalen kan du administrere timer som er grunnlag for lønngrunnlag, laste opp bilag som ikke allerede er sendt inn elektronisk fra leverandører og godkjenne dokumenter for regnskap og lønn. En mengde rapporter på ulike nivåer er også tilgjengelig. Portalen er ditt samarbeidsområde mellom deg som kunde og dine kontakter på regnskap og lønn hos Azets.

 • Godkjenning av leverandørfakturaer
 • Fakturering av kunder
 • Rapportering av regnskapet på en mengde nivåer
 • Timelister - registrering og godkjenning
 • Reiseregninger og utlegg - ta bilde av kvitteringer underveis
 • Fildeling - sikkert og oversiktlig

Akkurat når og hvor du vil.

Kontakt våre eksperter 

- for tilbud og mer informasjon om hva vi kan gjøre for din virksomhet.

Ring 40 10 40 18  eller send inn skjema, så tar vi kontakt. 

 

 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.