Regnskapsfører og lønnskonsulent i Elverum

Vi har tjenestene du trenger innenfor regnskap, lønn og rådgivning. Få full kontroll og en mer effektiv hverdag med våre tjenester.

Få hjelp til regnskap og lønn

Regnskapsfører Elverum
 
 
 

En trygg hverdag med regnskaps- og lønnstjenester

En god regnskapsfører er også en god økonomisk rådgiver. En som kjenner bedriften din, markedet ditt og bransjen din. De fleste bedriftsledere trenger en sparringspartner som ser virksomheten med nye øyne. En som kombinerer sin erfaring med dine regnskapsdata for å gi råd om hva som kan forbedres.

Et godt lønnsteam får ut riktig lønn til riktig tid og påser at nødvendige rapporter blir sendt til riktig sted.

Vi har i mange år levert tjenester i Elverum innen regnskap, lønn og rådgivning. Våre rådgivere, lønnskonsulenter og regnskapsførere kan hjelpe deg med å effektivisere driften av din virksomhet. 

 • Oppdatert regnskap
 • Riktig lønn
 • Oversikt på tallene
 • Rapportering i tide
 • Enkel tilgang til økonomisk kompetanse

Tjenestene som gir deg bedre styring

 

 

Våre regnskapsførere og lønnskonsulenter sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som en ekspert på økonomiske tall, lønn & HR er vi en sparringspartner. Våre rådgivere og regnskapsførere i Elverum kombinerer sine erfaringer med dine regnskapsdata for å gi de gode rådene i din hverdag.

 

 

 

 • Korrekt føring av regnskapet
 • Betaling til leverandører
 • Fakturering til kunder
 • Lønn til dine ansatte
 • Håndtering av reiseregninger og utlegg
 • Skatt og utbytte
 • Årsregnskap og ligningspapirer
 • Styrearbeid
 • Budsjettering og planlegging
 • HR-rådgivning
kundeportal

Alt tilgjengelig på nett

Ved å knytte deg til våre tjenester, får du tilgang til  Azets Work. Gjennom denne nettportalen kan du sende inn grunnlag, godkjenne dokumenter for regnskap og lønn og mye mer. Det har aldri vært enklere å samhandle med din regnskapsfører og lønnskonsulent. Elektronisk fakturaflyt, fakturering, rapportering og administrasjon – akkurat når og hvor du vil.

Regnskap

Regnskap

Våre regnskapsførere har fokus på effektivitet og kompetanse. De sørger for å holde seg oppdatert på lover og regler, samle erfaringer og holde fokus på det de er opptatt av, nemlig regnskap og prosesser. Velg en av våre regnskapsførere til å være din sparringspartner.
 

Lønnstjenester

Lønn

Det er mange lover og regler å holde styr på ved lønn til ansatte. Få hjelp med blant annet lønnsberegning, håndtering av ferie og fravær, a-meldingen, reiseregninger og årsoppgjør. Vi har alltid tilgjengelige ressurser for deg, slik at riktig lønn er på plass til riktig tid. 

Rådgivning

Rådgivning

Enten det gjelder økonomisk analyse og styring av tall, skatt, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp. Få hjelp til å gjøre de riktige valgene.
Kurs og seminarer på nett og lokalt

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Se utvalget her

Om oss

Om regnskapskontoret på Elverum

På Elverum har vi regnskapsførere og lønnskonsulenter som jobber med alt fra små til store selskaper. Vi er eksperter på å føre regnskap og lønn for større kjeder og har erfaring fra lang tid tilbake. I tillegg til å være et lokalt regnskapsbyrå, er kontoret et senter for behandling av regnskap og lønn for Azets sine store kunder. Kundene er dermed både lokale og nasjonale. 

Velkommen til oss i Elverum!

Kontaktinformasjon

Sentralbord: 40 00 31 90

Besøks-/Postadresse: 
Kirkevegen 58, 2408 Elverum

Interesse
Ja, jeg aksepterer at Azets behandler mine opplysninger som beskrevet her og at Azets sender relevant informasjon basert på mine interesser.

Kontakt oss

For tilbud og mer informasjon innen regnskap og lønn

Ring 40 10 40 18

Åpningstider
08:00 - 19:00 mandag-torsdag
08:00 - 16:00 fredag 

eller send inn skjema, så tar vi kontakt. 

 

Kontakt oss

Regnskapsførere over hele landet

Et stort fagmiljø, i kombinasjon med lokal kunnskap i Elverum og omegn, gjør at vi kan hjelpe din bedrift best mulig. 

Vi er en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø med hele 50 regnskapskontor over hele landet. På samtlige regnskapskontor har vi autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR. Du finner oss blant annet i Oslo, Trondheim, Stavanger og Tromsø. En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.