Regnskap lønn rådgivning på Lillestrøm
 
 
 

Regnskapsfører og lønnskonsulent på Lillestrøm

Vi har løsningene du trenger innenfor regnskap, lønn og økonomisk rådgivning. Ta kontakt med en av våre konsulenter på Lillestrøm. 

Få hjelp med regnskap og lønn

Din økonomiske rådgiver
Våre regnskapsførere i Lillestrøm vil kjenne bedriften din og kan gi deg gode råd. Det er alltid godt å kunne sparre med en person om hvordan tallene er og hvilke tiltak som skal til for å drive forretningen enda bedre.
Hold firmaet ditt oppdatert på regnskap og lønn
Ved å overlate regnskap og lønn til vårt regnskapskontor i Lillestrøm tilbyr vi oppdaterte og skybaserte løsninger tilpasset dine behov. Du frigjør verdifull tid, får enkel tilgang til de viktige tallene. Samtidig er du garantert at firmaet er oppdatert til enhver tid.
Tett på både digitalt og lokalt
Oppdaterte skybaserte løsninger som skreddersys etter dine behov og preferanser. Våre regnskapsførere sørger for at du får god og effektiv hjelp gjennom et sterkt digitalt grensesnitt som sikrer smarte og lett tilgjengelige løsninger, sikker lagring av data samlet på ett sted, kombinert med en lokal tilstedeværelse.

Derfor velger bedrifter regnskapskontoret i Lillestrøm

En god regnskapsfører er også en god økonomisk rådgiver. Et godt lønnsteam får ut riktig lønn til riktig tid og påser at nødvendige rapporter blir sendt til riktig sted.

Vi har i mange år levert tjenester på Lillestrøm innen regnskap, lønn og rådgivning. Våre rådgivere, lønnskonsulenter og regnskapsførere kan hjelpe deg med å effektivisere driften av din virksomhet. 

Vi har også spesialisert oss på ulike lønnssystemer, så til oss kan du komme om du trenger bistand i f.eks: Unit4, SDWork, Visma.net Payroll, SAP, Visma Lønn og Tripletex.

  • Alt innen regnskap 
  • Alt innen lønn
  • Skatt og moms 
  • Budsjettering og planlegging
  • HR-rådgivning
  • Programvare regnskap lønn

Om regnskapskontoret i Lillestrøm

På vårt kontor i Lillestrøm er vi rundt 55 dyktige medarbeidere som jobber med bedriftsrådgivning, regnskaps- og lønn & HR-tjenester. Vi har et stort rådgiverteam med lang erfaring og bakgrunn fra ulike bransjer. I tillegg har vi bygget opp en stor lønnsavdeling, hvor konsulentene har et høyt kunnskapsnivå og lang erfaring innen lover og regler, HR og rådgiving innen lønn og reiseregulativ. 

Vår målsetning er å forstå våre kunders hverdag og være en god samarbeidspartner og rådgiver. Vi er et veletablert kontor på Lillestrøm og holder til i nye lokaler i Portalen.  Vi har alle typer kunder. Alt fra småbedrifter til større konsern innen ulike bransjer.

Ellen Grobe og Anita Jentoftsen
Avdelingsledere

Kontaktinformasjon

Adresse
Tærudgata 16 (10. etg), 2004 Lillestrøm
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag

Vi er et fullservicebyrå som hjelper deg med det du måtte trenge uansett problemstilling og størrelse på bedriften. Våre eksperter er klare til å bistå deg med alt innen regnskap og lønn – så du kan fokusere på andre ting. Les mer om våre tjenester her:

"Når man starter en bedrift og ikke kan så mye om regnskap, er det betryggende å ha en regnskapsfører som forstår vårt behov. Vårt forhold til Azets har fungert helt fantastisk i flere år, og vi får den hjelp og rådgivning vi har behov for, slik at vi kan konsentrere oss om det vi skal. Våre kontaktpersoner hos Azets, har god kompetanse og sørger for at alt går ryddig og riktig for seg. Dette gir oss den tryggheten vi ønsker, og vi kan varmt anbefale Azets."
Anita Corneliussen, salg og markedsføring, Denton Mikroskopi AS
Joakim Lauritsen
Salgssjef
Ellen Grobe
Avdelingsleder
Anita Jentoftsen
Avdelingsleder Lønn

Ta kontakt for løsning

Vi hjelper deg med alt innen regnskap, lønn og bedriftsutvikling. Vi finner de beste løsningen for akkurat din bedrift.

Fyll inn skjemaet eller ring oss gjerne.

Telefon
Er du kunde eller leverandør til en av våre kunder? Ta kontakt her
 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Webinarer illustration Green man

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Norge lokalkontor kart illustrasjon

Regnskapskontor og regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt regnskapskontor i Lillestrøm. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.