Regnskap

Lokal regnskapsfører, regnskap på nett med eksperthjelp og rådgivning. Azets løser regnskapet ditt fra A til Å.

Få hjelp i dag

 
 
 

Regnskap slik du vil ha det

Nordens ledende kompetansemiljø. Kunnskap om lokale forhold. Ledende løsninger på nett. Spesialkompetanse på bransjer. Sett bort regnskapet til Azets og få en skreddersydd leveranse til bedriften din. Opplev tjenestene, prøv de smarte løsningene og få verdifulle råd fra spesialistene på regnskap. Vi gjør dine data om til innsikt, slik at du kan jobbe smartere og ta bedre beslutninger.

Outsourcing av økonomifunksjonen

Outsourcing av økonomifunksjonen

Outsourcing av økonomifunksjonen er effektivt og lønnsomt. Vi har lang erfaring med både enkle og komplekse oppdrag.

Regnskap på nett

Regnskapsfører på nett

Gjør hele eller deler av jobben selv. Få kompetansen og tryggheten med regnskapsfører på kjøpet. Alt til faste, lave priser. 

Lokal regnskapsfører

Lokal regnskapsfører

Vi har regnskapskontorer over hele landet. Finn en regnskapsfører nær deg. Prikkfritt regnskap hver eneste gang – og råd som skaper verdi. 

Regnskap for ulike bransjer

Spesialisert på bransjer

Over tid har vi utviklet spesialkompetanse på bransjer som eiendom, landbruk, butikker og restauranter. Få regnskap skreddersydd for din virksomhet. 

Finn løsningen som passer for deg

Din personlige regnskapsfører og økonomiske rådgiver tar seg av hele regnskapet og kjenner både deg og markedet ditt. Du får gratis konsultasjon for å skreddersy en komplett løsning.

Du kan også velge en enkel pakkeløsning med regnskapsfører på nett til faste lave priser. Book gjerne gratis konsultasjon om løsningen.

For deg som tar regnskapet selv tilbyr vi regnskapshjelp og rådgivning enten til fastpris eller på timebasis. I hektiske perioder kan ekstra hjelp og rådgivning være gull verdt.

Få full oversikt på nettbrett, mobil eller PC på farten eller fra sofakroken. Du får enkelt tilgang til nøkkeltall og rapporter i nettportalen Azets Work. 

Vi er tilgjengelige på chat, telefon og e-post mandag til torsdag fra klokken 08.00 til 21.00 og fredag fra klokken 08.00 til 16.00.

Kontakt oss i dag – vi er klare til å hjelpe deg.

 • Bokføring
 • Fakturering
 • Lønn
 • Rapportering
 • Årsoppgjør
 • Bedriftsøkonomisk rådgivning

Valg og muligheter

Personlig regnskapsfører lokal

Personlig regnskapsfører og rådgiver som som løser dine behov og nøkkeltall tilgjengelig 24/7 i din nettportal.

 

Personlig regnskapsfører lokal

Enkelt regnskap på nett
med faste lave priser og rapporter i egen nettportal.

hjelp til regnskap

Regnskapshjelp til deg som fører regnskapet selv. 
Fast pris eller timepris.

Derfor bør du sette bort regnskapet

En god regnskapsfører kjenner deg og er alltid der for deg. Du får selvsagt regnskapet levert korrekt og til rett tid hver eneste gang. Men regnskapsføreren er også din nærmeste økonomiske rådgiver og sparringspartner.

Med 2500 ansatte i Norden har din regnskapsfører i Azets et ledende kompetansemiljø i ryggen. Nettopp derfor er vi alltid klare til å bistå ved plutselige endringer i arbeidsmengde og fravær.

Full oversikt i din personlige nettportal

Jobb smart, spar tid og få bedre oversikt. Kundeportalen er designet for å forenkle og forbedre din økonomiske hverdag. Med portalen kan du enkelt sende inn grunnlag, godkjenne dokumenter for regnskap og lønn, få tilgang til rapporter og mye mer. Den sørger for en effektiv samhandling med din regnskapsfører.

Se hvordan kundeportalen fungerer
 

Regnskapstjenester på nett for små bedrifter - SmartAccounting

Ønsker du å gjøre hele eller deler av regnskapet selv – men likevel få støtte fra en regnskapsfører? Da er SmartAccounting den perfekte løsningen for deg. Med SmartAccounting har du kun kontakt med regnskapsfører på nett. Du og regnskapsføreren din jobber sammen på nett og kommuniserer på telefon, e-post og chat. Vi kaller det online regnskapsfører.

Fakturering, rapporter, reiseregning – alt skjer på nett. Glem reisevei og besøk hos regnskapsføreren. Heretter tar du møtet fra kontoret eller hjemmefra når det passer deg.

 

regnskapstjenester

Kurs og seminarer

Innen vårt fagfelt regnskap, lønn og HR har vi mange kurs og seminarer over hele landet. Følg med og se om det er noe som passer for deg.

Få oversikt og meld deg på

 • Regnskapsanalyse
 • Budsjett
 • Kapitalendringer
 • Skattefri omdannelse
 • Fusjon/fisjon
 • Styrearbeid

Les mer om våre rådgivningsområder

Din økonomiske sparringspartner

Med en regnskapsfører og rådgiver fra Azets får du en unik kombinasjon av nærheten til en lokal aktør, tryggheten fra et stort kompetansemiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett. Få hjelp til å heve blikket og se nye muligheter med driften av selskapet. Våre finansielle analyser og skarpe strategiske blikk sørger for at nye og smarte tiltak blir gjennomført på korrekt vis. Vi analyserer tallene dine og gjør data om til innsikt – slik at du kan jobbe smartere og ta enda bedre beslutninger.

Interesse

Kontakt våre eksperter

- for tilbud og mer informasjon og tilbud om regnskapsfører

Ring 40 10 40 18

Åpningstider:
kl 8.00 - 21.00 mandag-torsdag
kl 8.00 - 16.00 fredag 

eller send inn skjema, så tar vi kontakt. 

Send kontaktskjema