Regnskap ført av mann
 
 
 

Regnskap for alle typer bedrifter

Lokal regnskapsfører, regnskap på nett med eksperthjelp og rådgivning. Azets løser regnskapet ditt fra A til Å med sine tjenester og programvare for regnskap.

Få hjelp i dag

 

Regnskap slik du vil ha det

Nordens ledende kompetansemiljø. Kunnskap om lokale forhold. Ledende løsninger på nett. Spesialkompetanse på bransjer. Sett bort regnskapet til Azets eller kjøp gode regnskapsløsninger. Få en skreddersydd leveranse til bedriften din. Opplev tjenestene, prøv de smarte løsningene og få verdifulle råd fra spesialistene på regnskap. Vi gjør dine data om til innsikt, slik at du kan jobbe smartere og ta bedre beslutninger.

Outsourcing av økonomifunksjonen

Outsourcing av økonomifunksjonen

Outsourcing av regnskap og økonomifunksjonen er effektivt og lønnsomt. Vi har lang erfaring med både enkle og komplekse oppdrag.

Regnskap på nett

Regnskapsfører på nett

Gjør hele eller deler av jobben selv. Få kompetansen og tryggheten med regnskapsfører på kjøpet. Få regnskap til faste, lave priser. 

Lokal regnskapsfører

Lokal regnskapsfører

Vi har regnskapskontorer over hele landet. Finn en regnskapsfører nær deg. Prikkfritt regnskap hver eneste gang – og råd som skaper verdi. 

Regnskap for ulike bransjer

Spesialisert på bransjer

Over tid har vi utviklet spesialkompetanse på regnskap for bransjer som eiendom, landbruk, butikker og restauranter. Få regnskap skreddersydd for din virksomhet. 

Skybaserte regnskapssystem

Bruk et skybasert regnskapssystem for å gå den digitaliserte fremtiden i møte. Før regnskap selv ved å kjøpe eget system.  Vi har løsningen du trenger.

Kjøp et ledende ERP-system

Fullverdig forretningssystem, som kombinerer kraftig regnskapsfunksjonalitet med skybaserte løsninger og mobilapplikasjoner.  

Bli oppringt  

 

eller ring 40 10 40 18 

Åpningstider: 
08:00 - 19:00 mandag-torsdag 
08:00 - 16:00 fredag

Finn løsningen som passer for deg

Din personlige regnskapsfører og økonomiske rådgiver tar seg av hele regnskapet og kjenner både deg og markedet ditt. Du får en løsning som er skreddersydd for bedriften din.

Du kan også velge en enkel pakkeløsning med regnskapsfører på nett til faste lave priser. Vi viser deg gjerne løsningen.

For deg som tar regnskapet selv tilbyr vi regnskapshjelp og rådgivning enten til fastpris eller på timebasis. I hektiske perioder kan ekstra hjelp og rådgivning være gull verdt.

Få full oversikt på nettbrett, mobil eller PC på farten eller fra sofakroken. Du får enkelt tilgang til nøkkeltall og rapporter i nettportalen CoZone. 

Vi er tilgjengelige på chat, telefon og e-post mandag til torsdag fra klokken 08.00 til 19.00 og fredag fra klokken 08.00 til 16.00.

Kontakt oss i dag – vi er klare til å hjelpe deg.

 • Bokføring
 • Fakturering
 • Lønn
 • Rapportering
 • Årsoppgjør
 • Bedriftsøkonomisk rådgivning

Derfor bør du sette bort regnskapet

En god regnskapsfører kjenner deg og er alltid der for deg. Du får selvsagt regnskapet levert korrekt og til rett tid hver eneste gang. Men regnskapsføreren er også din nærmeste økonomiske rådgiver og sparringspartner.

Med 2500 ansatte i Norden har din regnskapsfører i Azets et ledende kompetansemiljø i ryggen. Nettopp derfor er vi alltid klare til å bistå ved plutselige endringer i arbeidsmengde og fravær.

Full oversikt i din personlige nettportal CoZone

Kundeportalen er designet for å forenkle og forbedre din økonomiske hverdag. Med portalen kan du enkelt sende inn grunnlag, godkjenne dokumenter for regnskap og lønn, få tilgang til rapporter og mye mer. Jobb smart, spar tid og få bedre oversikt. 

Kvalitet til våre kunder

Vi krever høy kvalitet i våre leveranser og har gode rutiner for  å sikre og imøtekomme kravene omgivelsene og ikke minste Azets selv stiller. Vi er et autorisert regnskapsførerselskap, har lang erfaring og vet hvordan gode kvalitetsrutiner skal bygges opp. Dette har vi gjort ved å ha rutiner  og prosedyrer som alle våre regnskapsførere må følge i sitt arbeid for kundene. I kvalitetsarbeidet har vi også tett dialog med vår fagorganisasjon Regnskap Norge. Vi jobber også for å få på plass rutinene som kreves i forhold til EUs nye personvernforordning (GDPR).

Kurs og seminarer

Innen vårt fagfelt regnskap, lønn og HR har vi mange kurs og seminarer over hele landet. Følg med og se om det er noe som passer for deg.

Få oversikt og meld deg på

Kurs eksamen

 • Regnskapsanalyse
 • Budsjett
 • Kapitalendringer
 • Skattefri omdannelse
 • Fusjon/fisjon
 • Styrearbeid

Les mer om våre rådgivningsområder

Din økonomiske sparringspartner

Med en regnskapsfører og rådgiver fra Azets får du en unik kombinasjon av nærheten til en lokal aktør, tryggheten fra et stort kompetansemiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett. Få hjelp til å heve blikket og se nye muligheter med driften av selskapet. Våre finansielle analyser og skarpe strategiske blikk sørger for at nye og smarte tiltak blir gjennomført på korrekt vis. Vi analyserer tallene dine og gjør data om til innsikt – slik at du kan jobbe smartere og ta enda bedre beslutninger.

Still sterkere ved bokettersyn

Det finnes grep du kan ta for å redusere sjansen for bokettersyn. Og er du utsatt for bokettersyn, er det godt å vite at ting er i orden i regnskapet. Unngå slurv og misforståelser med å følge tipsene i denne artikkelen.

Les artikkel om bokettersyn

Årsregnskapet kan være stress

Oppgavene rundt årsregnskapet kan være tidkrevende for mange bedrifter, men resultatet er ofte godt å få på plass og gir en fullstendig oversikt over bedriftens inntekter og kostnader. Dokumentet er offentlig og ikke minst pliktig. Fristen er 31.juli. Det gjelder å ikke stresse. Vi gir deg råd om hvordan.

Les artikkel om å unngå stress rundt åregnskapet

Kontakt våre eksperter

- for tilbud og mer informasjon kan du ringe 40 10 40 18  eller sende inn skjemaet under.  

Åpningstider hverdager:
08:00 - 19:00 mandag-torsdag 
08:00 - 16:00 fredag 

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Digitalisering og kundevennlig teknologi 
Azets er et datadrevet teknologi- og kompetansehus. Det betyr at vi leverer forretningskritiske tjenester innenfor regnskap, lønn og HR – i tillegg til et bredt spekter av strategiske rådgivningstjenester.

Men det betyr også at vi investerer kraftig i utviklingen av smart og brukervennlig teknologi, til det beste for kundene våre. Azets leverer programvare og tjenester innenfor teknologi og digitalisering, slik at små og mellomstore bedrifter får en enklere og mer effektiv hverdag. Og innsikt i store datamengder gjør at vi kan utvikle nye tjenester skreddersydd for kundens behov.