Regnskap ført av mann
 
 
 

Regnskap for alle typer bedrifter

Azets løser regnskapet ditt fra A til Å med sine tjenester og programvare for regnskap.

Få hjelp i dag

 

Regnskap slik du vil ha det

Nordens ledende kompetansemiljø. Kunnskap om lokale forhold. Ledende løsninger på nett. Spesialkompetanse på bransjer. Sett bort regnskapet til Azets eller kjøp gode regnskapsløsninger. Få en skreddersydd leveranse til bedriften din. Opplev tjenestene, prøv de smarte løsningene og få verdifulle råd fra spesialistene på regnskap. Vi gjør dine data om til innsikt, slik at du kan jobbe smartere og ta bedre beslutninger.

CFO Services

CFO Services

Er du en økonomisjef eller CFO og mangler hjelp til prosjekter eller oppgaver? Eller mangler du en CFO/økonomisjef i en periode? Vi har løsningen.

CoZone - Din online portal

CoZone - Din online portal

CoZone er en online portal som inneholder alle de tjenester som du har valgt å legge til Azets. Om det er regnskap eller lønnsadministrasjon - få fullt overblikk i CoZone.

Ejendomsadministration

Eiendomsadministrasjon

Vi ivaretar administrasjonen av eiendommer fra forretningsbygg, utleiebygg til borettslag.  Kontraktsadministrasjon, felleskostbehandling, regnskap og skatt- og avgiftsbehandling.

Bogføring

Regnskapstjenester

Uansett om du har et stort eller lite selskap kan vi føre ditt regnskap fra A til Å. Det minimerer faste kostnader og reduserer sårbarheten.

Lokal regnskapsfører

Regnskapskontor - finn ett nær deg

Vi betjener hele landet og har regnskapskontor fra Tromsø i nord til Mandal i sør. Her kan du finne et regnskapskontor nær deg.

Mikro Pro

Regnskap på nett til ENK

Mange års erfaringer og mange små kunder har utviklet et profesjonelt konsept for de minste bedriftene - en nettbasert tjeneste for regnskap og lønn.

Regnskapsanalyse

Regnskapsanalyse

Med en gjennomgang av regnskapet får du en rapport som gir deg et nødvendig grunnlag for å ta riktige beslutninger for fremtidig vekst og kontroll på virksomheten. 

Rådgivning om selskaber, skat og moms

Rådgivning innen skatt og MVA

Rådgivning på revisor- og advokatnivå om alt fra skatt og moms til fusjon eller sammenslåing av selskaper. Vi bistår og rådgir i alle aspekter innen økonomi, regnskap og forretningsutvikling.

Lej en regnskabsmedarbejder

Vikar regnskapsmedarbeider

Har du akutt behov for hjelp i din økonomi- eller regnskapsavdeling kan vi levere profesjonelle konsulenter - fra assistent til CFO-nivå.

Rådgivning om selskaber, skat og moms

Årsavslutning

Mye skal gjøres for å avslutte regnskapet etter endt regnskapsår. Vi bidrar gjerne i dette arbeidet og kommer gjerne ut til deres kontor.

Årsregnskab

Årsregnskap

Få årsregnskapet gjort av en autorisert regnskapsfører. Vi utarbeider årsregnskap og nødvendige noter på bakgrunn av regnskapet.

Programvare regnskap

Skybasert regnskapssystem

Skybasert regnskapssystem

Bruk et skybasert regnskapssystem for å gå den digitaliserte fremtiden i møte. Før regnskapet selv ved å kjøpe eget system - vi har løsningen du trenger.

Ledende ERP regnskapssystem

Ledende ERP regnskapssystem

Kjøp et fullverdig forretningssystem som kombinerer kraftig regnskapsfunksjonalitet med skybaserte løsninger og mobilapplikasjoner - Visma Business.

Finn regnskapstjenestene som passer for deg

Din lokale regnskapsfører og økonomiske rådgiver tar seg av hele regnskapet og kjenner både deg og markedet ditt. Du får en løsning som er skreddersydd for bedriften din.

Du kan også velge en enkel pakkeløsning med regnskapsfører på nett til faste lave priser. Vi viser deg gjerne løsningen.

For deg som tar regnskapet selv tilbyr vi regnskapshjelp og rådgivning enten til fastpris eller på timebasis. I hektiske perioder kan ekstra hjelp og rådgivning være gull verdt.

Få full oversikt på nettbrett, mobil eller PC på farten eller fra sofakroken. Du får enkelt tilgang til nøkkeltall og rapporter i nettportalen CoZone. 

 

 • Korrekt bokføring av bilag
 • Faktureringsløsninger
 • Lønn fra A-Å
 • Rapportering tilpasset bedriften
 • Årsregnskap og årsoppgjør
 • Bedriftsøkonomisk rådgivning
 • Full tilgang til regnskapet gjennom fleksible brukervennlige digitale løsninger

Eksempler på det regnskapsrådgiverne kan hjelpe deg med

 • Regnskapsanalyse
 • Budsjett
 • Kapitalendringer
 • Skattefri omdannelse
 • Fusjon/fisjon
 • Styrearbeid

Les mer om våre rådgivningsområder

Bruk regnskapsfører som din økonomiske sparringspartner

Med en regnskapsfører og rådgiver fra Azets får du en unik kombinasjon av nærheten til en lokal aktør, tryggheten fra et stort kompetansemiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett. Få hjelp til å heve blikket og se nye muligheter med driften av selskapet. Våre finansielle analyser og skarpe strategiske blikk sørger for at nye og smarte tiltak blir gjennomført på korrekt vis. Vi analyserer tallene dine og gjør data om til innsikt – slik at du kan jobbe smartere og ta enda bedre beslutninger.

Spar tid og få bedre oversikt med nettportalen CoZone

Azets har samlet regnskaps- og lønnsoppgavene i en oversiktlig og enkel portal.

Her kan du enkelt godkjenne dokumenter for regnskap og lønn, få tilgang til rapporter og få full kontroll over tallene med enkelt og fleksibelt analyseverktøy - og hjelpen fra regnskapsfører er heller ikke langt unna.

Derfor bør du sette bort regnskapet

En god regnskapsfører kjenner deg og er alltid der for deg. Du får selvsagt regnskapet levert korrekt og til rett tid hver eneste gang. Men regnskapsføreren er også din nærmeste økonomiske rådgiver og sparringspartner.

Med 2500 ansatte i Norden har din regnskapsfører i Azets et ledende kompetansemiljø i ryggen. Nettopp derfor er vi alltid klare til å bistå ved plutselige endringer i arbeidsmengde og fravær.

Det er også mange frister å overholdes som årsregnskap. Les mer om årsregnskap frist her.

Kvalitet til våre kunder

Vi krever høy kvalitet i våre leveranser og har gode rutiner for  å sikre og imøtekomme kravene omgivelsene og ikke minste Azets selv stiller. Vi er et autorisert regnskapsførerselskap, har lang erfaring og vet hvordan gode kvalitetsrutiner skal bygges opp. Dette har vi gjort ved å ha rutiner  og prosedyrer som alle våre regnskapsførere må følge i sitt arbeid for kundene. I kvalitetsarbeidet har vi også tett dialog med vår fagorganisasjon Regnskap Norge. 

Seminarer og webinarer

Innen vårt fagfelt regnskap, lønn og HR har vi mange kurs og seminarer over hele landet. Følg med og se om det er noe som passer for deg.

Få oversikt over seminarer og webinarer

ForedragsholderWerbinar

Still sterkere ved bokettersyn

Det finnes grep du kan ta for å redusere sjansen for bokettersyn. Og er du utsatt for bokettersyn, er det godt å vite at ting er i orden i regnskapet. Unngå slurv og misforståelser med å følge tipsene i denne artikkelen.

Les artikkel om bokettersyn

Årsregnskapets frist kan være stress

Oppgavene rundt årsregnskapet kan være tidkrevende for mange bedrifter, men resultatet er ofte godt å få på plass og gir en fullstendig oversikt over bedriftens inntekter og kostnader. Dokumentet er offentlig og ikke minst pliktig. Fristen er 31.juli. Det gjelder å ikke stresse. Vi gir deg råd om hvordan.

Les artikkel om årsregnskap frist og hvordan unngå stress rundt årsregnskapet.

Kontakt våre eksperter

- for tilbud og mer informasjon kan du ringe 40 10 40 18  eller sende inn skjemaet under.  

Åpningstider: 
kl. 08:00 - 16:00 mandag - fredag

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. 

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Digitalisering og kundevennlig teknologi 
Azets er et datadrevet teknologi- og kompetansehus. Det betyr at vi leverer forretningskritiske tjenester innenfor regnskap, lønn og HR – i tillegg til et bredt spekter av strategiske rådgivningstjenester.

Men det betyr også at vi investerer kraftig i utviklingen av smart og brukervennlig teknologi, til det beste for kundene våre. Azets leverer programvare og tjenester innenfor teknologi og digitalisering, slik at små og mellomstore bedrifter får en enklere og mer effektiv hverdag. Og innsikt i store datamengder gjør at vi kan utvikle nye tjenester skreddersydd for kundens behov.