Regnskap ført av mann
 
 
 

Regnskap for alle typer bedrifter

Azets løser regnskapet ditt fra A til Å med sine tjenester og programvare for regnskap.

Få hjelp i dag

 

Regnskap slik du vil ha det

Et ledende kompetansemiljø og løsninger på nett. Spesialkompetanse på bransjer. Sett bort regnskapet til Azets eller kjøp gode regnskapsløsninger. Få en skreddersydd leveranse til bedriften din. Opplev tjenestene, prøv de smarte løsningene og få verdifulle råd fra spesialistene på regnskap. Vi gjør dine data om til innsikt, slik at du kan jobbe smartere og ta bedre beslutninger.

Finn regnskapstjenestene som passer for deg

Azets fører regnskap for alle typer bedrifter og vi har tjenester på flere nivåer.

Regnskapstjenester med fleksibilitet og tilpasninger

Du kan være tilknyttet et av våre regnskapskontor, der du får regnskapsløsninger som er skreddersydd for bedriften din, med en fleksibilitet som følger dine behov. Mange gode løsninger, lager en hverdag som er optimal for bedriften din.

Enkel regnskapspakke for de små bedriftene

Du kan også velge en enkel pakkeløsning der du forholder deg til regnskapsfører under visse rammer, noe som gjør prisene lave og løsninger forutsigbar for en liten og enkel bedrift.

Hjelp til deg som tar regnskapet selv

For deg som tar regnskapet selv tilbyr vi regnskapshjelp og rådgivning enten til fastpris eller på timebasis. I hektiske perioder kan ekstra hjelp og rådgivning være gull verdt.


regnskapsfører

 

 • Korrekt bokføring av bilag
 • Faktureringsløsninger
 • Lønn fra A-Å
 • Rapportering tilpasset bedriften
 • Årsregnskap og årsoppgjør
 • Bedriftsøkonomisk rådgivning
 • Tilgang til regnskapet gjennom brukervennlige digitale løsninger

Sjekk ut regnskapstjenestene

Programvare innen regnskap

Azets kan regnskap inn og ut og har høy kompetanse på flere regnskapssystemer. Vi tilbyr flere regnskapssystemer og kan enkelt bistå bedrifter med å finne det riktige systemet og hjelpe til med å sette det opp og bruke det.

Visma.net

Visma Business

CoZone

eAccounting

Tripletex

PowerOffice Go

 

bg_fill_out_form.png

Tjenester knyttet til regnskap

CFO Services

CoZone - Din online regnskapsportal

Eiendomsadministrasjon

Regnskapstjeenester

Lokalt regnskapskontor

Graf for regnskapfører på nett

Regnskapsanalyse

Rådgivning om selskaper, skatt og moms

Lej en regnskabsmedarbeider

skjema for årsavslutning regnskap

Årsregnskap

regnskapsfører deling på nett

Programvare regnskap

Skybasert regnskapssystem

Tannhjul Ledende ERP regnskapssystem Visma Busieness

CoZone - Din online regnskapsportal

Rådgivning innen regnskap

 • Regnskapsanalyse
 • Budsjett
 • Kapitalendringer
 • Skattefri omdannelse
 • Fusjon/fisjon
 • Styrearbeid

Les mer om våre rådgivningsområder

Bruk regnskapsfører som din økonomiske sparringspartner

Regnskapet er grunnleggende for å få oversikt over den økonomiske sunnheten i din virksomhet - som igjen er en forutsetning for at du kan utforske potensialet for vekst. Med en regnskapsfører og rådgiver fra Azets får du hjelp til å heve blikket og se nye muligheter med driften av selskapet. Våre finansielle analyser og skarpe strategiske blikk sørger for at nye og smarte tiltak blir gjennomført på korrekt vis. Vi analyserer tallene dine og gjør data om til innsikt – slik at du kan jobbe smartere og ta enda bedre beslutninger.

Spar tid og få bedre oversikt med nettportalen CoZone

For selskaper Azets fører regnskapet for, har vi samlet regnskaps- og lønnsoppgavene i en oversiktlig og enkel portal.

Her kan du enkelt godkjenne dokumenter for regnskap og lønn, få tilgang til rapporter og få full kontroll over tallene med enkelt og fleksibelt analyseverktøy - og hjelpen fra regnskapsfører er heller ikke langt unna.

Kvalitet til våre kunder

Vi krever høy kvalitet i våre leveranser og har gode rutiner for  å sikre og imøtekomme kravene omgivelsene og ikke minste Azets selv stiller. Vi er et autorisert regnskapsførerselskap, har lang erfaring og vet hvordan gode kvalitetsrutiner skal bygges opp. Dette har vi gjort ved å ha rutiner  og prosedyrer som alle våre regnskapsførere må følge i sitt arbeid for kundene. I kvalitetsarbeidet har vi også tett dialog med vår fagorganisasjon Regnskap Norge. 

Seminarer innen regnskap, lønn og HR

Innen vårt fagfelt regnskap, lønn og HR har vi mange kurs og seminarer. Følg med og se om det er noe som passer for deg.

Få oversikt over seminarer og webinarer

ForedragsholderWerbinar

Still sterkere ved bokettersyn

Det finnes grep du kan ta for å redusere sjansen for bokettersyn av regnskapet ditt. Er du utsatt for bokettersyn, er det godt å vite at ting er i orden i regnskapet. Unngå slurv og misforståelser med å følge tipsene i denne artikkelen.

Les artikkel om bokettersyn

Årsregnskapets frist kan være stress

Oppgavene rundt årsregnskapet kan være tidkrevende for mange bedrifter, men resultatet er ofte godt å få på plass og gir en fullstendig oversikt over bedriftens regnskap med inntekter og kostnader. Dokumentet er offentlig og ikke minst pliktig. Fristen er vanligvis 31.juli. Det gjelder å ikke stresse. Vi gir deg råd om hvordan.

Les artikkel om årsregnskap frist og hvordan unngå stress rundt årsregnskapet.

Kontakt våre eksperter

- for tilbud og mer informasjon kan du ringe 40 10 40 18  eller sende inn skjemaet under.  

Åpningstider: 
kl. 08:00 - 16:00 mandag - fredag

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Digitalisering og kundevennlig teknologi 
Azets er et datadrevet teknologi- og kompetansehus. Det betyr at vi leverer forretningskritiske tjenester innenfor regnskap, lønn og HR – i tillegg til et bredt spekter av strategiske rådgivningstjenester.

Men det betyr også at vi investerer kraftig i utviklingen av smart og brukervennlig teknologi, til det beste for kundene våre. Azets leverer programvare og tjenester innenfor teknologi og digitalisering, slik at små og mellomstore bedrifter får en enklere og mer effektiv hverdag. Og innsikt i store datamengder gjør at vi kan utvikle nye tjenester skreddersydd for kundens behov.