regnskap lønn rådgivning sandefjord
 
 
 

Regnskapsfører i Sandefjord

Vi har løsningene du trenger innenfor regnskap, lønn og  rådgivning. Se hvordan vi kan hjelpe deg og ta kontakt med en av våre regnskapsførere i Sandefjord.

Hjelp til regnskapet? Ta kontakt

 

En hverdag med oversikt og kontroll på tallene

Vi effektiviserer driften av din virksomhet og har i mange år levert tjenester innen regnskap, lønn og økonomisk rådgivning til våre kunder.

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, vil du alltid ha gode hoder å spille på lag med. Basert på grundige analyser av ditt regnskap gir vi deg råd tilpasset din virksomhet.

Et utvalg av det vi tilbyr av tjenester

Med en regnskapsfører og lønnskonsulent fra Azets får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett.

Vi sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som din regnskapsfører og lønnskonsulent, er vi også din økonomiske rådgiver. Bruk en ekspert på tall som din sparringspartner. Få rådene som gjør din økonomiske hverdag mer forutsigbar. 

 

 Les mer om tjenestene her

Få hjelp til blant annet:

  • Bokføring
  • Fakturering
  • Lønn
  • Rapportering
  • Årsoppgjør
  • Rådgivning
  • Elektronisk dokumentflyt

Regnskap i Sandefjor

Regnskap

Våre regnskapsførere har solid kompetanse og er alltid oppdatert på lover og regler. Vi har erfaring fra de fleste typer virksomheter og bransjer og vil alltid ha gode råd å komme med.
 

Lønn i Sandefjord

Lønn

Vi bygger lønnsarbeidet vårt på prosesser og rutiner utviklet over tid. Smarte, nettbaserte løsninger gjør at du alltid har tilgang til den informasjonen du trenger. 

Rådgivning i Sandefjord

Rådgivning

Enten det gjelder analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp. 
Våre konsulenter finner løsninger tilpasset kunden

Du bestemmer hvor og hvordan

Som regel utfører vi tjenestene fra våre lokaler, men vi kan også komme dit du er. Vi benytter normalt våre egne systemer når vi løser dine utfordringer. Men dersom du ønsker det, utfører vi gjerne jobben på dine systemer. Som kunde er valget helt og holdent ditt.

Utgangspunktet vårt er at alle oppdrag er like verdifulle. Våre erfarne regnskapsførere og rådgivere tar både små og store oppdrag, som kan spenne over få dager til mange måneder.

Dette er regnskapskontoret i Sandefjord

Vi er 25 energiske, pålitelige og proaktive medarbeidere med lang og bred erfaring. Blant våre medarbeidere har vi mange autoriserte regnskapskonsulenter, egne lønnssertifiserte konsulenter og et rådgivingsteam bestående av flere seniorkonsulenter. Kontoret har sentral beliggenhet på Thorøya, rett utenfor sentrum. Azets i Sandefjord er et av 50 landsdekkende regnskapskontor.

Kontaktinformasjon Sandefjord

Sentralbord: 40 00 31 90

Adresse:
Thorøyaveien 21, 3209 Sandefjord

 

Beliggenhet Azets andefjord
Anita Johnsen
Avdelingsleder
Tel: +47 951 58 478
Lars Erik Lindhjem
Lars Erik Lindhjem
Salgsansvarlig
Tel: +47 913 51 443

Bemanningsbyrå - hjelp til rekruttering og vikarer

Vi har også tjenester innen bemanning i Sandefjord og omegn. Få de beste kandidatene gjennom vårt bemanningsbyrå. Byrået sørger for rett person på rett sted – og samtidig en effektiv og god prosess. Erfarne rådgivere bistår deg med både rekruttering til faste stillinger og vikarer. 

Finn ut mer om bemanningstjenester i Sandefjord og resten av Vestfold

Bemanningsbyrå Kristiansand
Kurs og seminarer på nett og lokalt

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Se utvalget her

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ring oss på 40 10 40 18  eller send inn skjemaet.  

Åpningstider:
kl. 08:00 - 16:00 mandag-fredag

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.