regnskap lønn rådgivning sandefjord
 
 
 

Regnskapsfører i Sandefjord

Vi har løsningene du trenger innenfor regnskap, lønn og  rådgivning. Se hvordan vi kan hjelpe deg og ta kontakt med en av våre regnskapsførere i Sandefjord.

Hjelp med regnskapet? Ta kontakt

Effektiviser driften av din virksomhet
Få en sparringspartner som ser virksomheten din med nye øyne. En som kombinerer sin erfaring med dine regnskapsdata for å gi råd om hva som kan forbedres. Våre regnskapsførere og rådgivere i Sandefjord kan hjelpe deg med å effektivisere driften av din virksomhet.
Få en dedikert ressurs som forstår din hverdag
Hos oss får du en fast rådgiver som har som målsetning å forstå kundens hverdag og være en god samarbeidspartner på det du har behov for.
Tett på både digitalt og lokalt
Oppdaterte skybaserte løsninger som skreddersys etter dine behov og preferanser. Våre regnskapsførere sørger for at du får god og effektiv hjelp gjennom et sterkt digitalt grensesnitt som sikrer smarte og lett tilgjengelige løsninger, sikker lagring av data samlet på ett sted, kombinert med en lokal tilstedeværelse.

Derfor bør du velge regnskapsfører hos Azets

Med en regnskapsfører og lønnskonsulent fra Azets får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett.

Våre regnskapsførere i Sandefjord sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som din regnskapsfører og lønnskonsulent, er vi også din økonomiske rådgiver. Bruk en ekspert på tall som din sparringspartner. Få rådene som gjør din økonomiske hverdag mer forutsigbar. 

Utgangspunktet vårt er at alle oppdrag er like verdifulle. Våre erfarne regnskapsførere og rådgivere tar både små og store oppdrag, som kan spenne over få dager til mange måneder.

  • Alt innen regnskap 
  • Alt innen lønn
  • Skatt og moms 
  • Budsjettering og planlegging
  • HR-rådgivning

Om regnskapskontoret i Sandefjord

People discussing accounting

Vi er 15 medarbeidere med lang og bred erfaring. Blant våre medarbeidere har vi mange statsautoriserte regnskapskonsulenter, egne lønnssertifiserte konsulenter og et rådgivingsteam bestående av flere seniorkonsulenter.

I en periode, vil våre medarbedere har tilhold på vårt regnksapskontor i Larvik, men vil flytte tilbake til Sandefjord.

Velkommen til oss!

Pernilla Svensson
Avdelingsleder

Vi er et fullservicebyrå som hjelper deg med det du måtte trenge uansett problemstilling og størrelse på bedriften. Våre eksperter er klare til å bistå deg med alt innen regnskap og lønn – så du kan fokusere på andre ting. Les mer om våre tjenester her:

Kontaktinformasjon

Adresse
Thorøyaveien 21, 3209 Sandefjord
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag
"Når man starter en bedrift og ikke kan så mye om regnskap, er det betryggende å ha en regnskapsfører som forstår vårt behov. Vårt forhold til Azets har fungert helt fantastisk i flere år, og vi får den hjelp og rådgivning vi har behov for, slik at vi kan konsentrere oss om det vi skal. Våre kontaktpersoner hos Azets, har god kompetanse og sørger for at alt går ryddig og riktig for seg. Dette gir oss den tryggheten vi ønsker, og vi kan varmt anbefale Azets."
Anita Corneliussen, salg og markedsføring, Denton Mikroskopi AS
Thomas Bredal
Salgssjef

Ta kontakt for løsning

Vi hjelper deg med alt innen regnskap, lønn og bedriftsutvikling. Vi finner de beste løsningen for akkurat din bedrift.

Fyll inn skjemaet eller ring oss gjerne.

Telefon
Er du kunde eller leverandør til en av våre kunder? Ta kontakt her
 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Webinarer illustration Green man

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Norge lokalkontor kart illustrasjon

Regnskapskontor og regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt regnskapskontor i Sandefjord. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.