Internasjonale selskaper i Norge

Få hjelp til å gjøre administrative oppgaver for bedriften i Norge

Gjør business i Norge med hjelp fra et internasjonalt miljø innen regnskap, lønn, rådgiving og rekruttering

La oss hjelpe deg med virksomheten i Norge 

Lønn og HR
Lønn og HR

Lønn og HR

Norsk lønn og HR - din leverandør i Norgeyour provider in Norway

Regnskap
Regnskap

Regnskap

Regnskapstjenester for utenlandske selskaper med virksomhet i Norge

Etablering av virksomhet i Norge
Etablering av virksomhet i Norge

Etablering av virksomhet i Norge

Hjelp til hva som er best og gjennomføring av selve etableringen

Selg via MVA-representant i Norge

Utenlandske bedrifter som selger varer eller tjenester som er pålagt moms i Norge, er ansvarlige for merverdiavgift. De må være registrert i momsregistret og føre et MVA-regnskap. Selv om virksomheten din ikke har noen forretningssted i Norge, kan du overlate det administrative til en mva-representant. Azets er MVA-representant for en mengde internasjonale selskaper og en av de største aktørene i det norske markedet. 

Mer informasjon om MVA-representant i Norge

allinial logo

Azets er medlem av Allinial Global (Allinial), en internasjonal regnskapsfirmaforening, som gir oss tilgang til regnskaps-, skatte- og forretningsfolk over hele verden. Våre kunder kan dra nytte av et betydelig spekter av ressurser og støtte, ettersom Allinial er fokusert på klientsuksess og å finne de beste løsningene.

Azets internasjonale avdeling - bistår internasjonale virksomheter

Å drive næring over landegrenser gir rom for muligheter for de fleste bedrifter, men også utfordringer på svært mange områder. Vi bistår selskaper som skal etableres eller allerede er etablert i Norge. Vi har også et godt fotfeste internasjonalt for å bistå selskaper som opererer i flere land.

For utenlandske selskaper i Norge, hjelper vi til med etablering i det norske markedet og rådgivning på alle relaterte fagområder. Vi har den nødvendige kompetanse på aktuell lovgivning enten det er knyttet til selskapsrett, regnskap, skatt, merverdiavgift eller utplasserte ansatte.

Få hjelp til din internasjonale virksomhet

Telephone:  +47 40 10 40 18 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.