Regnskap lønn teknologi rådgivning Oslo
 
 
 

Regnskapsfører og lønnskonsulent i Oslo

Behov for rådgivning og innenfor regnskap, lønn, bemanning eller teknologi? 

Få hjelp til oppgavene

 

Få oversikt over tallene og effektiviser driften

Fra vårt kontor i Bjørvika i Oslo leverer vi teknologi og tjenester innenfor regnskap, lønn, bemanning  og rådgivning til våre kunder.

Vi har fokus på effektive prosesser og har et stort miljø av regnskapsførere, lønnskonsulenter og IT-konsulenter i våre lokaler i Bjørvika. Med god forståelse av IT, prosesser og regnskapsføring, tilbyr vi tjenester tilpasset mange ulike bedriften innenfor ulike bransjer og med ulik størrelse.

 

Et utvalg av det vi tilbyr av tjenester

Med tilgang til  lønnskonsulent og autorisert regnskapsfører i Oslo får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett.

Vi sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som din regnskapsfører og lønnskonsulent, er vi også din økonomiske rådgiver. Bruk en ekspert på tall som din sparringspartner. Få rådene som gjør din økonomiske hverdag mer forutsigbar. 

 

Her kan du lese mer om tjenestene

 • Korrekt føring av regnskapet

 • Betaling til leverandører

 • Fakturering til kunder

 • Lønn til dine ansatte

 • Håndtering av reiseregninger og utlegg

 • Analyse av økonomien

 • Skatt og utbytte

 • Årsregnskap og ligningspapirer

 • Styrearbeid

 • Budsjettering og planlegging

 • HR-prosesser

Regnskap i Oslo

Regnskap

Våre regnskapsførere har solid kompetanse og er alltid oppdatert på lover og regler. Vi har erfaring fra de fleste typer virksomheter og bransjer og vil alltid ha gode råd å komme med.
 

Lønn i Oslo

Lønn

Vi bygger lønnsarbeidet vårt på prosesser og rutiner utviklet over tid. Smarte, nettbaserte løsninger gjør at du alltid har tilgang til den informasjonen du trenger. 

Rådgivning i Oslo

Rådgivning

Enten det gjelder analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp. 

Kompetanse på regnskap og lønn i Oslo

Midt i Bjørvika finner du det største av landets 50 Azets-kontorer. Vi har tilgang til opp mot 200 dyktige og engasjerte medarbeidere bare i Oslo. Vi tilbyr et omfattende kompetansemiljø innen teknologi,økonomi, regnskap, selskapsdrift, lønn og HR. 

Fra vår sentrale beliggenhet i Bjørvika hjelper vi deg selvsagt med det grunnleggende: nemlig å holde orden i regnskapet og å få ut rett lønn til rett tid. Våre rådgivere fungerer imidlertid også som viktige støttespillere og nyttige sparringspartnere innen hele økonomi- og HR-området. Slik kan vi hjelpe deg med bedre grunnlag for økonomiske beslutninger, smidigere gjennomføring av interne prosesser, stødig håndtering av lover og regler, og mye mer. Når vi bistår med støttefunksjonene får du frigjort tid og fokus som du kan bruke på det du er best til: å tjene penger på din egen kjernevirksomhet.

Enkelt samarbeid gjennom portal

Det har aldri før vært enklere å samarbeide med din regnskapsfører. Kundeportalen CoZone er designet for å forenkle og forbedre din økonomiske hverdag. Gjennom CoZone har vi tilrettelagt for en smidig og automatisert regnskapsprosess. Nettportalen gjør samarbeidet med våre regnskapsførere enkelt. I kundeportalen kan du blant annet godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, se på tall og rapporter, fakturere kunder og organisere lønns- og personalarbeidet. 

Lær mer og test ut CoZone her

CoZone oversikt funksjonalitet

Teknologi - Legg inn digitalisering i din bedrifts strategi

Mye kan digitaliserer, og gevinstene kan være store. Ikke alltid er det lett å følge med på hva som er de riktige valgene for ditt firma. Azets rådgivere mener det er viktig å legge inn digitalisering som en del av virksomheters strategi. Er tankene og planene gjennomtenkt, vil det være enklere å få det beste ut av de nåværende og fremtidige teknologiske løsninger. Digitaliser det som er best for ditt selskap. 

Finn ut mer om hva Azets kan gjøre for ditt firma

Bemanningsbyrå - hjelp til rekruttering og vikarer

Vi har også tjenester innen bemanning i Oslo. Få de beste kandidatene gjennom vårt bemanningsbyrå. Byrået sørger for rett person på rett sted – og samtidig en effektiv og god prosess. Erfarne rådgivere bistår deg med både rekruttering til faste stillinger og vikarer. 

Finn ut mer om bemanningstjenester i Oslo

Bemanningsbyrå Kristiansand

Kontaktinformasjon i Oslo

Telefon: 400 03 190

Besøksadresse: 
Dr. Eufemias gate 16, 0191 Oslo

Postadresse: 
Postboks 342 Sentrum, 0101 Oslo 

Beliggenhet Azets OsloBolgen og Moi logo


"Tidligere tok det gjerne ti dager før de etterspurte rapportene fra regnskapsbyrået var på plass. Nå har vi rapporter og tall tilgjengelige i systemene våre, til enhver tid.”

Harald Berger, administrerende direktør i Bølgen & Moi

Les hele historien her

Kurs og seminarer på nett og lokalt

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Se utvalget her

Din lokale regnskapsfører

For deg som ønsker å samarbeide med et lokalt regnskapsbyrå, har vi hele 50 regnskapsbyråer over hele landet. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.

Kontorer i de største byene finner du her:

En oversikt over alle lokale regnskapsførere finner du her.

 

Azets har 50 regnskapsbyrå rundt om i Norge

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ring oss på 40 10 40 18  eller send inn skjemaet.  

Åpningstider på hverdagene er:
kl. 08:00 - 19:00 mandag-torsdag og kl. 08:00 - 16:00 fredag

Åpningstider for påsken er:
kl. 08:00 - 16:00 mandag og tirsdag, kl. 08:00 - 12:00 onsdag 

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.