Velkommen til Azets. Etter salget fra Visma, heter vi nå Azets. Vi er fortsatt den ledende leverandøren av regnskaps- og lønnstjenester i Norden. Ikke det du var ute etter? Besøk visma.no for programvare fra Visma.

Få oversikt over tallene og effektiviser driften

Vi effektiviserer driften av din virksomhet og har i mange år levert tjenester innen regnskap, lønn og økonomisk rådgivning til våre kunder.

Som en del av av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, vil du alltid ha gode hoder å spille på lag med. Basert på grundige analyser av ditt regnskap gir vi deg råd tilpasset din virksomhet.

 

Et utvalg av det vi tilbyr av tjenester

Med tilgang til  lønnskonsulent og autorisert regnskapsfører i Oslo får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett.

Vi sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som din regnskapsfører og lønnskonsulent, er vi også din økonomiske rådgiver. Bruk en ekspert på tall som din sparringspartner. Få rådene som gjør din økonomiske hverdag mer forutsigbar. 

 

Her kan du lese mer om tjenestene

 • Korrekt føring av regnskapet

 • Betaling til leverandører

 • Fakturering til kunder

 • Lønn til dine ansatte

 • Håndtering av reiseregninger og utlegg

 • Analyse av økonomien

 • Skatt og utbytte

 • Årsregnskap og ligningspapirer

 • Styrearbeid

 • Budsjettering og planlegging

 • HR-prosesser

Regnskap i Oslo

Regnskap

Våre regnskapsførere har solid kompetanse og er alltid oppdatert på lover og regler. Vi har erfaring fra de fleste typer virksomheter og bransjer og vil alltid ha gode råd å komme med.
 

Lønn i Oslo

Lønn

Vi bygger lønnsarbeidet vårt på prosesser og rutiner utviklet over tid. Smarte, nettbaserte løsninger gjør at du alltid har tilgang til den informasjonen du trenger. 

Rådgivning i Oslo

Rådgivning

Enten det gjelder analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp. 

Kompetanse på regnskap og lønn i Oslo

Midt i Bjørvika finner du det største av landets 50 Visma-kontorer. I tillegg har vi et regnskapskontor på Skøyen og et regnksapskontor på Ensjø. Til sammen har vi tilgang til opp mot 200 dyktige og engasjerte medarbeidere bare i Oslo. Vi tilbyr et omfattende kompetansemiljø innen økonomi, regnskap, selskapsdrift, lønn og HR. Vi har også et eget advokatkontor som er spesialisert på de problemstillingene som er aktuelle for en mellomstor bedrift.

Fra våre sentrale beliggenheter hjelper vi deg selvsagt med det grunnleggende: nemlig å holde orden i regnskapet og å få ut rett lønn til rett tid. Våre rådgivere fungerer imidlertid også som viktige støttespillere og nyttige sparringspartnere innen hele økonomi- og HR-området. Slik kan vi hjelpe deg med bedre grunnlag for økonomiske beslutninger, smidigere gjennomføring av interne prosesser, stødig håndtering av lover og regler, og mye mer. Når vi bistår med støttefunksjonene får du frigjort tid og fokus som du kan bruke på det du er best til: å tjene penger på din egen kjernevirksomhet.

Enkelt samarbeid gjennom nettbaserte tjenester

Det har aldri før vært enklere å samarbeide med din regnskapsfører. Nettportalen MyVisma er designet for å forenkle og forbedre din økonomiske hverdag. Gjennom MyVisma har vi tilrettelagt for en smidig og automatisert regnskapsprosess. Nettportalen gjør samarbeidet med våre regnskapsførere  enkelt. I MyVisma kan du blant annet godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, se på tall og rapporter, fakturere kunder og organisere lønns- og personalarbeidet. 

Lær mer og test ut MyVisma her

Kundeportal på datamaskin

Kontaktinformasjon i Oslo

Telefon: 40 00 31 90

Besøksadresse: 
Dr. Eufemias gate 16, 0191 Oslo

Postadresse: 
Postboks 342 Sentrum, 0101 Oslo 

Lær mer på våre webinarer og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Kan du likevel ikke delta på oppsatt tid av våre webinarer? Det går fint. Du kan få tilsendt opptak av webinaret.

Se utvalget her

Alle våre kontorer

Vi har hele 50 regnskapsbyråer over hele landet. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.

Kontorer i de største byene finner du her:

En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.

 

Visma har 50 regnskapsbyrå rundt om i Norge

Interesse

Kontakt oss

For tilbud og mer informasjon innen regnskap og lønn

Ring 40 10 40 18

Åpningstider
08:00 - 21:00 mandag-torsdag
08:00 - 16:00 fredag 

eller send inn skjema, så tar vi kontakt. 

 

Kontakt oss