Regnskapsfører på Lillehammer
 
 
 

Regnskapsfører på Lillehammer

Ditt komplette regnskapskontor på Lillehammer – med ekspertise på lønn, HR og rådgivning.

Få hjelp med regnskapet

 
  • Din komplette sparringspartner

I mange år har vårt dyktige rådgiverteam på Lillehammer gitt økonomisk rådgivning til kunder. Vi er gjerne sparringspartner for din bedrift og kan se på utfordringer med nye øyne. 

  • Få din dedikerte ressurs

Hos oss på Lillehammer får du en regnskapsfører som kjenner deg og din bedrift. Din regnskapsfører bistår og rådgir deg innen alt du har behov for. 

  • Du kan leie en av våre ansatte 

Vi tilbyr også bedrifter å leie inn en av våre dyktige medarbeidere både til korte hasteoppdrag og for en lengre periode, både innen lønn, regnskap og HR.

Derfor bør du velge en lokal regnskapsfører hos Azets

Med en lokal regnskapsfører og lønnskonsulent fra Azets Lillehammer på laget får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger og programmer på nett.

Vårt regnskapskontor leverer skreddersydde tjenester for din bedrift, og sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som din regnskapsfører og lønnskonsulent, er vi også din rådgiver. Bruk en av våre eksperter på tall, lønn og HR som din sparringspartner, vi hjelper deg gjerne.

 

  • Alt innen regnskap 
  • Alt innen lønn
  • Spørsmål om skatt og moms 
  • Budsjettering og planlegging
  • HR-rådgivning

digital regnskapsfører

Om regnskapskontoret på Lillehammer

Du finner våre konsulenter og regnskapsførere på Lillehammer sentralt plassert i Storgata. Hos oss vil du alltid møte engasjerte, faglig oppdaterte konsulenter som ønsker å bli kjent med deg og din bedrift. Sammen fokuserer vi på å gi deg god service og høy kvalitet. Vi har både autoriserte regnskapsførere, sertifiserte lønnskonsulenter og rådgivere. Vår målsetning å forstå våre kunders hverdag og være en god samarbeidspartner og rådgiver.

Vi ønsker å være mer enn et tradisjonelt regnskapsbyrå, og har derfor et stort fokus på å tilby en rekke rådgivningstjenester. En god regnskapsfører er nemlig også en god økonomisk rådgiver. En som kjenner bedriften din, markedet ditt og bransjen din. De fleste bedriftsledere trenger en sparringspartner som ser virksomheten med nye øyne og som kombinerer sin erfaring med dine regnskapsdata for å gi råd om hva som kan forbedres. 

Kontaktinformasjon

Telefon: 40 10 40 18

Adresse:
Storgata 62, 2609 Lillehammer
 

Du kan også kontakte oss via skjemaet under.

Vi er et fullservicebyrå som hjelper deg med det du måtte trenge uansett problemstilling og størrelse på bedriften. Våre eksperter er klare til å bistå deg med alt innen regnskap og lønn – så du kan fokusere på andre ting. Les mer om våre tjenester her:

Ta kontakt, så hjelper vi deg videre

Ring oss på 40 10 40 18  eller fyll ut skjemaet under.

Åpningstider: fra kl. 08:00 til 16:00 på alle hverdager.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Webinar_image.jpg

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Se utvalget av seminarer og webinarer her