Regnskapsfører på Lillehammer
 
 
 

Regnskapsfører på Lillehammer

Ditt komplette regnskapskontor på Lillehammer – med ekspertise på lønn, HR og rådgivning.

Få hjelp med regnskapet

Din komplette sparringspartner
I mange år har vårt dyktige rådgiverteam på Lillehammer gitt økonomisk rådgivning til kunder. Vi er gjerne sparringspartner for din bedrift og kan se på utfordringer med nye øyne.
Få din dedikerte ressurs
Hos oss på Lillehammer får du en regnskapsfører som kjenner deg og din bedrift. Din regnskapsfører bistår og rådgir deg innen alt du har behov for.
Du kan leie en av våre ansatte
Vi tilbyr også bedrifter å leie inn en av våre dyktige medarbeidere både til korte hasteoppdrag og for en lengre periode, både innen lønn, regnskap og HR.

Derfor velger bedrifter regnskapskontoret i Lillehammer

Med en lokal regnskapsfører og lønnskonsulent fra Azets Lillehammer på laget får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger og programmer på nett.

Vårt regnskapskontor leverer skreddersydde tjenester for din bedrift, og sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som din regnskapsfører og lønnskonsulent, er vi også din rådgiver. Bruk en av våre eksperter på tall, lønn og HR som din sparringspartner, vi hjelper deg gjerne.

  • Alt innen regnskap 
  • Alt innen lønn
  • Skatt og moms 
  • Budsjettering og planlegging
  • HR-rådgivning

Om regnskapskontoret i Lillehammer

Ansatte som presenterer for kunder

Du finner våre konsulenter og regnskapsførere på Lillehammer sentralt plassert i Storgata. Hos oss vil du alltid møte engasjerte, faglig oppdaterte konsulenter som ønsker å bli kjent med deg og din bedrift. Sammen fokuserer vi på å gi deg god service og høy kvalitet. Vi har både autoriserte regnskapsførere, sertifiserte lønnskonsulenter og rådgivere. 

Vi har et stort fokus på å tilby en rekke rådgivningstjenester. En god regnskapsfører er nemlig også en god økonomisk rådgiver. En som kjenner bedriften din, markedet ditt og bransjen din. De fleste bedriftsledere trenger en sparringspartner som ser virksomheten med nye øyne og som kombinerer sin erfaring med dine regnskapsdata for å gi råd om hva som kan forbedres. 

Velkommen til oss!

Stian Mathiesen
Avdelingsleder

Kontaktinformasjon

Adresse
Storgata 62, 2609 Lillehammer
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag

Vi er et fullservicebyrå som hjelper deg med det du måtte trenge uansett problemstilling og størrelse på bedriften. Våre eksperter er klare til å bistå deg med alt innen regnskap og lønn – så du kan fokusere på andre ting. Les mer om våre tjenester her:

"Hadde det ikke vært for den imøtekommende og gode hjelpen vi fikk, hadde vi ikke vært her i dag. Takket være vår kontaktperson som jobbet dag og natt, frykter vi ikke lenger spøkelser på døren."
Ann Katrin daglig leder og eier, Bjørkelangen Multi-shop AS

Ring oss gjerne, eller fyll i skjemaet under, så finner vi den beste løsningen for deg.

Børge Federley
Salgssjef Lønn & HR

Ta kontakt for løsning

Vi hjelper deg med alt innen regnskap, lønn og bedriftsutvikling. Vi finner de beste løsningen for akkurat din bedrift.

Fyll inn skjemaet eller ring oss gjerne.

Telefon
Er du kunde eller leverandør til en av våre kunder? Ta kontakt her
 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Webinarer illustration Green man

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Norge lokalkontor kart illustrasjon

Regnskapskontor og regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt regnskapskontor i Lillehammer. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.