Regnskapssystem
 
 
 

Visma Business - solid ERP-system

Et fullverdig forretningssystem, som kombinerer kraftig funksjonalitet med skybaserte løsninger og mobilapplikasjoner. 

Kontakt oss for en uforpliktende demo

Få det beste ut av et bunnsolid økonomisystem

Med Azets som leverandør har du mulighet til å krydre et bunnsolid økonomisystem med en rekke egenutviklede skybaserte applikasjoner - alt for å automatisere og effektivisere din daglige drift. Hvis du kombinerer Visma Business med nettbaserte løsninger vil arbeidshverdagen bli enklere og mer automatisert - kvitt deg med tidkrevende manuelle oppgaver.

Det finnes i dag en stor mengde integrasjoner og det er lagt godt tilrette for å sette opp nye integrasjoner. Som landets mest brukte økonomisystem gjennom mange år fremstår Visma Business som et økonomisystem godt tilpasset norske bedrifters hverdag.

Dette får du:

  • Brukervennlig system
  • Automatiserte prosesser
  • Gode integrasjonsmuligheter
  • Velutviklet og velprøvd system

Med Visma Business får du et kraftig og funksjonelt økonomi- og logistikksystem, som tilfredsstiller dine behov for kontroll og effektivitet. Systemet fremstår i dag som et komplett forretningssystem, og bygger på tilbakemeldinger gjennom 25 år i markedet. Sett en stopper for manuelle prosesser og repeterende punching - gå en automatisert og effektiv fremtid i møte.

Kontakt oss for den beste løsningen

Nøkkelfunksjoner

  • Automatiserte arbeidsflyter
  • Kraftig logistikkmodul
  • Omfattende rapporteringsverktøy
  • Stort spekter av eksisterende integrasjoner mot andre løsninge
  • Skreddersydde bransjeløsninger

Sikker installasjon - La Azets ta hånd om drifting av programvaren

Visma Business leveres som “On-premises”-software. Dette gjøres i form av en ASP-leveranse (application service provider) hvor vi er ansvarlig for driften av din Visma Business-applikasjon. Ansvaret omfatter teknisk drift og vedlikehold av data og programvare, drift av brukerprofiler og lagring, samt administrasjon av systemprogramvare for Visma Business. Du får tilgang til Visma Business gjennom et eksternmiljø (Citrix) og sikrer deg dermed en enkel tilgang til systemet.

Vi har lang erfaring i å flytte kunder fra egen lokal driftsløsning til andre lokasjoner eller sentrale løsninger. I årenes løp har vi også, på vegne av våre kunder, flyttet mange IT-driftsløsninger fra andre driftsleverandører. Denne typen leveranse er godt innarbeidet hos oss, og vi trives godt i rollen som din fullverdige programvarepartner.

drifting av system

Høyt sikkerhetsnivå

Vi tar datasikkerhet på aller største alvor. Derfor innebærer løsningene fra Azets blant annet to-faktorautentisering, og er i tråd med både nasjonal og internasjonal lovgivning. Både Visma og Azets jobber opp mot de kravene GDPR stiller. Forklaringer på dette fremkommer i vårt eget Azets Trust Center og Visma trust Center .

Integrasjoner

Det eksisterer i dag en mengde integrasjoner mot Visma Business. Vi har utviklet en standardisert integrasjonsplattform for Visma Business installert på vår egen plattform, Azets Connect. Dette gir svært gode muligheter for integrasjon mot ulike 3.parts applikasjoner.

 

Support

Som én av Visma’s største partnere har vi god kompetanse på Visma Business, og kan alltid tilby eksperthjelp ved behov. Med en driftsløsning fra Azets og løpende tilgjengelige rådgivere fra Azets får du en unik kombinasjon av nærheten til en lokal aktør og tryggheten fra et stort kompetansemiljø.

 

Azets er Visma Certified Partner og selger ulike Visma programvare i sin portefølje. Azets er godt kjent med Visma sine produkter og har solgt programvaren gjennom mange år, både gjennom regnskaps- og lønnstjenestene og som rent programvaresalg.

Snakk med oss og finn din løsning

Sammen finner vi ut av hva våre løsninger kan gjøre for deg og bedriften din. Fyll ut skjemaet, så tar vi snarlig kontakt for en uforpliktende prat. 

Du kan også ringe oss:

40 10 40 18 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.