Lønnssystem i skyen
 
 
 

Visma.net Payroll

Skybasert lønnssystem som automatisk oppdateres med tilpasninger for nye lover og regler. Alt er automatisert - uten papirer. Via apper får ledere og ansatte full oversikt. En enklere hverdag.

Snakk med oss om lønnssystem

 
Oppdatert programvare

Alltid oppdatert

Automatiske oppdateringer. Nyeste lover og regler vil alltid ligge til grunn i systemet.

Integrasjoner

Integrasjoner 

Løsningen er direkte integrert mot Visma.net Financials og Altinn. 

digitale enheter mobil ipad desktop

Tilgjengelig

Skreddersydd tilgjengelighet fra alle mobile plattformer, for ansatte i alle ledd.

Automatiser lønnskjøring via Visma.net Payroll og få full kontroll

Det skybaserte systemet blir oppdatert for ny funksjonalitet automatisk. Spesielt i tider der endringer kan skje raskt, er det godt å ha et dynamisk og tilpasningsdyktig system. Det er enkelt å ta i bruk. Dette fordi det er skybasert og ikke har lokal installasjon hos leverandør eller hos bruker. Med Visma.net Payroll får du et effektivt og fremtidsrettet verktøy, som i stor grad søker å automatisere tidkrevende prosesser. Registrering av fravær, ferie, sykdom, reise og arbeidstimer kan ansatte gjøre direkte fra mobilen. Som leder får du full kontroll over de ansattes timer, utgifter og fravær, noe som gjør deg i stand til å godkjenne og utbetale riktig lønn. 

Si farvel til kvitteringer, egenmeldinger, timelister og lønnsslipper på papir. Her foregår alt elektronisk, noe som gir deg full tilgang til alt av dokumentasjon elektronisk.  Som ansatt gjør løsningen det betraktelig lettere å føre og holde oversikt over timer, utgifter og fravær, og lar deg søke opp og finne gamle og nye lønnsslipper.

Med Visma.net Payroll får du et lønnssystem som automatiserer lønnsprosessene på en enkel og sikker måte. Som leder får du full kontroll over de ansattes timer, utgifter og fravær, noe som gjør deg i stand til å utbetale riktig lønn hver gang. Som ansatt gjør løsningen det betraktelig lettere å føre og holde oversikt over timer, utgifter og fravær, og lar deg søke opp og finne gamle og nye lønnsslipper.

 

Nøkkelfunksjoner

  • Registrering og godkjenning av timer
  • Registrering og godkjenning av utlegg og reiser 
  • Registrering og godkjenning av ferie
  • Registrering og godkjenning av sykefravær og annet fravær
  • Lønnsprosessering og utbetaling
  • Integrasjon mot bank og Altinn

Apper og funksjoner for de ansatte

Registrering av reiseregning og utlegg

Visma.net Expense - Reiser og utlegg fra ulike enheter. Ta bilde av kvitteringen med appen Visma Attach og den lastes rett opp i systemet - ingen flere papirkvitteringer som ligger og flyter.

Registrering av fravær

Visma.net Absence - Dette gir både medarbeider og nærmeste leder komplett oversikt over eget og totalt fravær i bedriften.

Lønnsslipper og årsoppgaver

I appen Visma.net Employee registreres timer på en enkel og intuitiv måte. Her lagres også lønnsslipper og årsoppgaver. 

Timeregistrering

Ansatte registrerer timer, overtid og fleksitid via appen og er klar for behandling hos leder umiddelbart etter. 

Finn priser og den beste løsningen for din bedrift

Visma.net leveres i ulike pakkeløsninger som er tilpasset bedriften behov. Her får du en oversikt over mulighetene og prisene.

Pakker og priser visma.net

Er lønnssystemet ditt oppdatert i forhold myndighetenes regler? 

Har bedriften din utfordringer med å følge stadig nye lovendringer og vedtak som krisepakker, permitteringsordninger o.l? Ikke la manglende systemstøtte være årsaken til dette - vi i Azets hjelper deg med riktig løsning.

Ta kontakt med oss, så finner vi smidige og gode løsninger sammen.

Du kan ringe oss på telefon 90 10 40 75 eller bli kontaktet av en rådgiver via skjema.

Bli kontaktet av en programvarerådgiver
- ta de riktige stegene

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.