Strand i Nordfjord ved regnskapskontor
 
 
 

Regnskapsfører i Nordfjord

Finn en regnskapsfører og lønnskonsulent med sans for rådgivning i Nordfjord. Våre regnskapskontor finner du på Nordfjordeid og i Måløy.

Hjelp med regnskapet? Ta kontakt

Din økonomiske rådgiver
Våre regnskapsførere i Nordfjordeid og på Måløy vil kjenne bedriften din og kan gi deg gode råd. Det er alltid godt å kunne sparre med en person om hvordan tallene er og hvilke tiltak som skal til for å drive forretningen enda bedre.
Hold firmaet ditt oppdatert på regnskap og lønn
Ved å overlate regnskap og lønn til vårt regnskapskontor i Nordfjordeid og på Måløy tilbyr vi oppdaterte og skybaserte løsninger tilpasset dine behov. Du frigjør verdifull tid, får enkel tilgang til de viktige tallene. Samtidig er du garantert at firmaet er oppdatert til enhver tid.
Tett på både digitalt og lokalt
Oppdaterte skybaserte løsninger som skreddersys etter dine behov og preferanser. Våre regnskapsførere sørger for at du får god og effektiv hjelp gjennom et sterkt digitalt grensesnitt som sikrer smarte og lett tilgjengelige løsninger, sikker lagring av data samlet på ett sted, kombinert med en lokal tilstedeværelse.

Derfor velger bedrifter regnskapskontoret i Nordfjord

Bli mer effektiv og få bedre oversikt ved å la en regnskapsfører i Nordfjord hjelpe deg med regnskap og lønn. Med våre kontorer på Nordfjordeid og i Måløy er vi godt kjent med det lokale næringslivet og har i mange år levert våre tjenester til virksomheter i Nordfjord.

Ved å bruke våre rådgivere og konsulenter innen regnskap og lønn i Nordfjord får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett.

Vi sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som din regnskapsfører og lønnskonsulent, er vi også din rådgiver. Bruk en ekspert på tall, lønn & HR som din sparringspartner. Vi hjelper deg gjerne.

  • Regnskap
  • Fakturering
  • Lønn og HR-prosesser
  • Reiseregninger og utlegg
  • Regnskapsanalyse
  • Budsjettering
  • Skatt og utbytte
  • Årsregnskap og skattemelding
  • Programvare

Om regnskapskontoret på Nordfjordeid og i Måløy

På våre kontorer på Nordfjordeid og i Måløy har vi fageksperter som hjelper deg med regnskap, lønn og bedriftsøkonomisk rådgivning. Vi bistår kunder fra alle bransjer og i alle størrelser, fra enkeltmannsforetak til store virksomheter. Vi tilpasser våre tjenester til dine behov.  

For oss er det viktig å forstå våre kunders hverdag og være en god samarbeidspartner. Kunnskap om det lokale næringslivet og gode kunderelasjoner er viktige stikkord.

Velkommen til et av våre regnskapskontorer i Nordfjord!

Randi Nore
Avdelingsleder

Kontaktinformasjon Nordfjordeid

Adresse
Moengården, Eidsgata 45, 6770 Nordfjordeid
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag

Kontaktinformasjon Måløy

Adresse
Gate 1 nr 57, 6700 Måløy
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00

Vi er et fullservicebyrå som hjelper deg med det du måtte trenge uansett problemstilling og størrelse på bedriften. Våre eksperter er klare til å bistå deg med alt innen regnskap og lønn – så du kan fokusere på andre ting. Les mer om våre tjenester her:

"Når man starter en bedrift og ikke kan så mye om regnskap, er det betryggende å ha en regnskapsfører som forstår vårt behov. Vårt forhold til Azets har fungert helt fantastisk i flere år, og vi får den hjelp og rådgivning vi har behov for, slik at vi kan konsentrere oss om det vi skal. Våre kontaktpersoner hos Azets, har god kompetanse og sørger for at alt går ryddig og riktig for seg. Dette gir oss den tryggheten vi ønsker, og vi kan varmt anbefale Azets."
Anita Corneliussen, salg og markedsføring, Denton Mikroskopi AS
Odd Arild Andersen
Salgssjef

Ta kontakt for løsning

Vi hjelper deg med alt innen regnskap, lønn og bedriftsutvikling. Vi finner de beste løsningen for akkurat din bedrift.

Fyll inn skjemaet eller ring oss gjerne.

Telefon
Er du kunde eller leverandør til en av våre kunder? Ta kontakt her
 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Webinarer illustration Green man

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Norge lokalkontor kart illustrasjon

Regnskapskontor og regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt regnskapskontor i Nordfjordeid og på Måløy. På samtlige lokalkontorer finner du statsautoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.