regnskap lønn rådgivning nordfjord
 
 
 

Regnskapsfører i Nordfjord

Finn en regnskapsfører og lønnskonsulent med sans for rådgivning i Nordfjord. Våre regnskapskontor finner du i Nordfjordeid og på Måløy.

Hjelp med regnskapet? Ta kontakt

 

En hverdag med oversikt og kontroll på tallene

Bli mer effektiv og få bedre oversikt ved å la en regnskapsfører i Nordfjord hjelpe deg med regnskap og lønn. Med våre kontorer i Nordfjordeid og på Måløy er vi godt kjent med det lokale næringslivet og har i mange år levert våre tjenester til virksomheter i Nordfjord.

 • Spar tid og få bedre oversikt over tallene.
 • Vær trygg på at du har et korrekt regnskap og at lønnskjøringen er riktig.
 • Få gode råd fra regnskapsføreren slik at du tar riktige økonomiske beslutninger.

Våre lønnskonsulenter og regnskapsførere i Nordfjord kombinerer sin erfaring med dine regnskapsdata for å gi deg de beste rådene. Med nettbaserte løsninger fungerer samarbeidet enkelt og du får lett oversikt i en travel hverdag.

Preger Corona-situasjonen din bedrift?

Har du spørsmål rundt ansatte som permittering, karantene, sykelønn, refusjoner mm.?

Eller hva du kan gjøre for å sikre økonomien og likviditeten i selskapet på best mulig måte?

Bli kontaktet av en rådgiver

Regnskap i Nordfjord Eid og Måløy

Regnskap

Våre regnskapsførere i Nordfjord har solid kompetanse og er alltid oppdaterte på lover og regler. Vi har erfaring fra de fleste typer virksomheter og bransjer og vil alltid ha gode råd å komme med.
 

lønnstjenester i Nordfjord Måløy og Eid

Lønn

Det er mange lover og regler å holde styr på ved lønn til ansatte. Få hjelp med blant annet lønnsberegning, håndtering av ferie og fravær, a-meldingen, reiseregninger og årsoppgjør. Vi har alltid tilgjengelige ressurser for deg, slik at riktig lønn er på plass til riktig tid. 

Rådgivning økonomi og HR i Nordfjord

Rådgivning

Enten det gjelder analyse og styring av tall, styrerådgivning eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp. 
regnskapskontor i Nordfjord

Dette er regnskapskontorene på Eid og i Måløy

På våre kontorer i Nordfjordeid og på Måløy har vi fageksperter som hjelper deg med regnskap, lønn og bedriftsøkonomisk rådgivning. Vi bistår kunder fra alle bransjer og i alle størrelser, fra enkeltmannsforetak til store virksomheter. Vi tilpasser våre tjenester til dine behov.  Regnskapskontorene har seks ansatte i Nordfjord og 12 ansatte på Måløy

For oss er det viktig å forstå våre kunders hverdag og være en god samarbeidspartner. Kunnskap om det lokale næringslivet og gode kunderelasjoner er viktige stikkord.

Velkommen til et av våre regnskapskontorer i Nordfjord!

Kontaktinformasjon:

Eid: 

Telefon: 40 10 40 18

Besøksadresse: 
Moengården, Eidsgata 45
6770 Nordfjordeid

Postadresse:
Postboks 191, 6772 Nordfjordeid

Måløy:

Telefon: 40 10 40 18

Besøksadresse:
Gate 1 nr 57, 6700 Måløy

Postadresse:
Postboks 11, 6701 Måløy

Beliggenhet Azets Eid i Nordfjord
Beliggenhet Azets Måløy

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ved å bruke våre rådgivere og konsulenter innen regnskap og lønn i Nordfjord får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett.

Vi sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som din regnskapsfører og lønnskonsulent, er vi også din rådgiver. Bruk en ekspert på tall, lønn & HR som din sparringspartner. Vi hjelper deg gjerne.

Til høyre ser du noe av det vi kan hjelpe deg med.

 

 • Korrekt føring av regnskapet
 • Betaling til leverandører
 • Fakturering til kunder
 • Lønn til dine ansatte
 • Håndtering av reiseregninger og utlegg
 • Skatt og utbytte
 • Årsregnskap og ligningspapirer
 • Styrearbeid
 • Budsjettering og planlegging
 • HR-rådgivning

Rådgivning innen økonomi, styrearbeid og HR

Få bedre oversikt over bedriftens økonomi og hjelp til styring av bedriften. Enten det gjelder analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp.

Hvordan oppdage nye muligheter og gjøre endringene som skal til for å styrke driften ytterligere? Våre rådgivere i Nordfjord hjelper deg å ta riktige beslutninger ved spørsmål rundt bl.a.

 • Budsjett
 • Kapitalforhøyelse
 • Fusjon
logo frequency kunde Azets

"For oss i Frequency AS er Azets blitt ein del av den daglege drifta på økonomisida. Azets jobbar heilintegrert hos oss «on demand». Dette betyr at vi får fordelen av ein aktør som kjenner bedrifta ut og inn, men der vi slepp å betale for småprat ved kaffimaskina, Facebook-oppdateringar og anna snadder som kan føregå i arbeidstida. I tillegg får vi eit team med på kjøpet som jobbar med mange andre kundar og som difor utviklar seg og alltid er oppdatert på det siste nye. Dette gjer at Azets har vorte ein uvurderleg ressurs for bedrifta vår i det daglege. Vi føler oss trygge på at alt vert gjort riktig og at vi får kritiske spørsmål når det krevst slik at vi utviklar gode rutinar og haldningar til sunn økonomisk drift.

Geir Arne Solheim, bedriftseigar, Frequency AS

Cozone ikoner på mobil

Vi har systemene som gjør hverdagen din enklere

I Azets er vi opptatt av å gjøre din arbeidshverdag så smidig som mulig. Gjennom vår kundeportal, CoZone, har vi tilrettelagt for sømløse og automatiserte prosesser for regnskap og lønn. Nettportalen gjør samarbeidet ditt med våre regnskapsførere og lønnskonsulenter enkelt. I kundeportalen kan du blant annet godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, se på tall og rapporter, fakturere kunder og organisere lønns- og personalarbeidet.

 • Data samlet ett sted
 • Oversiktlige rapporter
 • Sikker deling av filer

Lær mer og test ut CoZone her

Ta kontakt, så hjelper vi deg videre

Ring oss på 40 10 40 18  eller fyll ut skjemaet under.

Åpningstider:
Våre åpningstider er  frakl. 08:00 til 16:00 på alle hverdager.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Se utvalget av seminarer og webinarer her

Webinar_image.jpg

Regnskapsførere over hele landet

I tillegg til våre regnskapskontorer i Nordfjord, beliggende på Eid og i Måløy, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet. På samtlige kontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR. Du finner oss blant annet i Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen. En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.

Hvorfor er dette viktig for deg som holder til i Nordfjord? Jo, fordi et stort fagmiljø, i kombinasjon med lokal kunnskap om Nordfjord, gjør at vi kan hjelpe din bedrift best mulig.