ipad og rapporter timer og ansatte
 
 
 

Digital administrasjon av ansatte

Azets Employee er Azets' HR-system som knytter ansatte, ledelse og lønn sammen. Administrer tidrapporter, ferieplanlegging og lønnsslipper mens du er på farten direkte fra mobiltelefonen.

hand-tablet.svg

Full oversikt over de ansatte

Med bare én pålogging vil du se all informasjonen du trenger. Du kan administrere godkjenninger, lønnsslipper og sjekke status for de ansatte uansett hvor du er - sømløst og uten problemer.

 

calendar-check-1.svg

Mindre tid på HR-administrasjon

Sliter du med å finne nok tid til å administrere ansatte? Da er du ikke alene. Azets Employee er laget for å passe inn i travle kalendere med enkle godkjenninger, rask oversikt og effektiv informasjonsflyt.

network-world.svg

En del av din effektive arbeidshverdag

Få fornøyde medarbeidere ved å lage en digital arbeidsplass hvor de kan finne all relevant informasjon med ett klikk - på datamaskinen eller via telefon, ved kjøkkenbordet eller på vei til neste møte.

Fornøyde medarbeidere og ledere oversikt timer digtalt

Det digitale HR-verktøyet

Cozone Employee er Azets 'lønns- og HR-system utviklet for å forbedre samarbeidet og informasjonsflyten mellom ledelse, ansatte og våre lønnskonsulenter. Du får enkelt tilgang til data og godkjenninger som gjelder data som skal kobles til lønnsutbetalinger.

Passer for selskaper i alle størrelser

Enten om du er i et stor firma med mange ansatte, eller i et mindre selskap med kun noen få, er Azets Employee det hjelpemiddelet som sikrer et effektivt, ryddig og profesjonelt forhold mellom ansatt, lønn og ledelse.

Raskt i gang

Alle ansatte vil ha sin egen brukerpålogging til Azets Employee og vil kunne begynne å bruke den straks de har en profil og fått tilgang. Oppsettet gjøres enkelt med hjelp fra en av våre konsulenter, og det gjøres sannsynligvis i løpet av en dag.

GDPR

I likhet med selve Azets Cozone-portalen er Azets Employee sikker og fullt ut GDPR-kompatibel. Portalen holder all din kommunikasjon, inkludert dataoverføring, innenfor denne plattformen.

Azets Cozone støtter sikkerhetsfunksjoner som tofaktorautentisering, IP-begrensninger og sikker revisjonslogging for maksimal sikkerhet.

Kom i gang med Azets Employee

For å hjelpe deg med å komme i gang med Azets Employee eller å svare på spørsmål relatert til dette systemet, bruk gjerne chatten

Du kan også kontakte din kundekontakt i Azets dersom du har spørsmål.

Kontakt oss og finn din løsning

Sammen kan vi finne ut hva løsningene våre kan gjøre for deg og din virksomhet. Fyll ut det enkle skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg snart for en uformell prat.

Du kan også ringe 40 10 40 18  eller sende inn en chat-melding.

Åpningstider: 
kl. 08:00 - 16:00 mandag-fredag

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.