regnskap lønn rådgivning ålesund
 
 
 

Regnskapsfører i Ålesund

Trenger du hjelp med regnskap eller lønn? Finn ut hvorfor vi skal hjelpe deg. Ta gjerne kontakt med en av våre regnskapsførere i Ålesund.

Hjelp med regnskapet og lønn

 

Få en hverdag med oversikt og kontroll på tallene

Effektiviser din hverdag og få bedre oversikt med tjenester innen regnskap og lønn fra våre regnskapskontor på Sunnmøre. Vi har kontorer i Ålesund og på Haramsøy. I mange år har vi levert våre tjenester på Sunnmøre. 

Med våre nettbaserte løsninger blir samarbeidet enkelt og du får lett oversikt i en travel hverdag. Din regnskapsfører er din samarbeidspartner og din økonomiske rådgiver. En som kjenner bedriften, markedet og bransjen din. Våre rådgivere og regnskapsførere i Ålesund og på Haramsøy kombinerer sin erfaring med dine regnskapsdata for å gi de beste rådene.

Preger Corona-situasjonen din bedrift?

Har du spørsmål rundt ansatte som permittering, karantene, sykelønn, refusjoner mm.?

Eller hva du kan gjøre for å sikre økonomien og likviditeten i selskapet på best mulig måte?

Bli kontaktet av en rådgiver

Regnskap Ålesund

Regnskapstjenester

Våre regnskapsførere i Ålesund og på Haramsøy har solid kompetanse og er alltid oppdaterte på lover og regler. Vi hjelper deg med det du trenger innenfor regnskap. 

 

Lønn Ålesund

Lønnstjenester

Vi kan lønn i Ålesund! La oss hjelpe deg så er du sikker på at alt gjøres riktig. Vi er 100 % oppdaterte på lover og regler og har alltid tilgjengelige ressurser for deg.

Din rådgiver innen økonomi, styrearbeid og HR

Få bedre oversikt over bedriftens økonomi og hjelp til styring av bedriften. Enten det gjelder analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp. bruk oss som sparringspartner eller tilrettelegger for gode rutiner innen økonomi og HR.

Økonomisk rådgivning

Hvordan oppdage nye muligheter og gjøre endringene som skal til for å styrke driften ytterligere? Våre rådgivere i Ålesund kan ta en regnskapsanalyse av din bedrift. Da kan du få en oversikt og bruke tallene til å ta de riktige beslutninger i din forretningshverdag. Vi setter også opp budsjetter og hjelper til med organisatoriske endringer som fisjon og fusjon.

Les mer om økonomisk rådgivning her

HR-rådgivning og personaladministrasjon

Alle virksomheter med ansatte har en rekke personaloppgaver som skal løses. Sykmeldte ansatte skal følges opp, pensjonsportal skal ajourholdes og nyansatte skal ha korrekte ansettelsesavtaler. En rekke av disse oppgavene kan effektiviseres og automatiseres, andre krever god opplæring i rutiner og regelverk. 

Våre rådgivere i Ålesund kan sørge for effektiv oppfølging av personaloppgavene.

Les mer om personaladministrasjon

 

 

Regnskapsfører Ålesund

Om kontorene i Ålesund og på Haramsøy

Azets på Sunnmøre utgjør det største kompetansemiljøet i regionen innen økonomitjenester.

I tillegg til tradisjonelle regnskapstjenester, tilbyr vi «on-site» leveranser der vi utfører arbeidet i kundens lokaler. Våre konsulenter har erfaring fra de fleste områder innen økonomifaget, og også erfaring fra mange av de systemer / plattformer som er i bruk i næringslivet. Vi kan også dekke mange «roller» og leier ut personell i mange kategorier: Regnskaps-/lønnskonsulent, controller, økonomisjef, daglig leder, styresekretær og styrerådgiver.

Ta gjerne turen innom på et av våre kontorer eller

Kontakt et av våre regnskapskontor

Regnskap og lønn som gir oversikt i en travel hverdag

 

Med en autorisert regnskapsfører og lønnskonsulent fra Azets på Sunnmøre får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett.

Vi sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som din regnskapsfører og lønnskonsulent, er vi også din rådgiver. Bruk en ekspert på tall, lønn & HR som din sparringspartner. Vi hjelper deg gjerne!

 

 

 

  • Korrekt føring av regnskapet
  • Betaling til leverandører
  • Fakturering til kunder
  • Lønn til dine ansatte
  • Håndtering av reiseregninger og utlegg
  • Skatt og utbytte
  • Årsregnskap og ligningspapirer
  • Styrearbeid
  • Budsjettering og planlegging
  • HR-rådgivning

Regnskapskontor Ålesund: 

Høgvollvegen 8
6010 Ålesund

Regnskapskontor Haramsøy:

Austnes
6290 Haramsøy

Ta kontakt, så hjelper vi deg videre

Ring oss på 40 10 40 18  eller fyll ut skjemaet under.

Åpningstider: fra kl. 08:00 til 16:00 på alle hverdager.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Webinar_image.jpg

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Se utvalget av seminarer og webinarer her

Regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til våre kontorer i Ålesund og på Haramsøy på Sunnmøre. Du finner oss blant annet i Oslo, Trondheim, Stavanger, Tromsø og Bergen. En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.

Et stort fagmiljø, i kombinasjon med lokal kunnskap på Sunnmøre, gjør at vi kan hjelpe din bedrift best mulig.