regnskap lønn rådgivning ålesund
 
 
 

Regnskapsfører i Ålesund

Trenger du hjelp med regnskap eller lønn? Finn ut hvorfor vi skal hjelpe deg. Ta gjerne kontakt med en av våre regnskapsførere i Ålesund.

Hjelp med regnskapet og lønn

Effektiviser driften av din virksomhet
Få en sparringspartner som ser virksomheten din med nye øyne. En som kombinerer sin erfaring med dine regnskapsdata for å gi råd om hva som kan forbedres. Våre regnskapsførere og rådgivere i Ålesund kan hjelpe deg med å effektivisere driften av din virksomhet.
Få en dedikert ressurs som forstår din hverdag
Hos oss får du en fast rådgiver som har som målsetning å forstå kundens hverdag og være en god samarbeidspartner på det du har behov for.
Tett på både digitalt og lokalt
Oppdaterte skybaserte løsninger som skreddersys etter dine behov og preferanser. Våre regnskapsførere sørger for at du får god og effektiv hjelp gjennom et sterkt digitalt grensesnitt som sikrer smarte og lett tilgjengelige løsninger, sikker lagring av data samlet på ett sted, kombinert med en lokal tilstedeværelse.

Derfor bør du velge regnskapsfører hos Azets

Effektiviser din hverdag og få bedre oversikt med tjenester innen regnskap og lønn fra våre regnskapskontor på Sunnmøre. Vårt regnskapskontor holder til i Ålesund, Breivika. I mange år har vi levert våre tjenester på Sunnmøre. 

Med våre nettbaserte løsninger blir samarbeidet enkelt og du får lett oversikt i en travel hverdag. Din regnskapsfører er din samarbeidspartner og din økonomiske rådgiver. En som kjenner bedriften, markedet og bransjen din. Våre rådgivere og regnskapsførere i Ålesund kombinerer sin erfaring med dine regnskapsdata for å gi de beste rådene.

  • Regnskap
  • Fakturering
  • Lønn og HR-prosesser
  • Reiseregninger og utlegg
  • Regnskapsanalyse
  • Budsjettering
  • Skatt og utbytte
  • Årsregnskap og skattemelding
  • Programvare

Om kontoret i Ålesund

Azets på Sunnmøre utgjør det største kompetansemiljøet i regionen innen økonomi-, lønn, og HR-tjenester.

Vi utfører tjenestene våre både på eget kontor og i kundenes lokaler. Våre konsulenter har erfaring fra de fleste områder, og dermed også bred erfaring fra mange av systemene som er i bruk i næringslivet. Vi kan også dekke mange «roller» og leier ut personell i mange kategorier: Regnskaps-/lønnskonsulent, HR-leder, controller, økonomisjef, daglig leder, styresekretær og styrerådgiver.

Velkommen til oss!

 

Ola Rønningen
Avdelingsleder

Vi er et fullservicebyrå som hjelper deg med det du måtte trenge uansett problemstilling og størrelse på bedriften. Våre eksperter er klare til å bistå deg med alt innen regnskap og lønn – så du kan fokusere på andre ting. Les mer om våre tjenester her:

Kontaktinformasjon Ålesund

Adresse
Postvegen 17, 6018 Ålesund
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag
Verisure Logo
"Samarbeidet med Azets gir oss muligheter til å samle og organisere viktige tall fra alle Franchise bedriftene våre rundt om i Norge slik at vi kan forbedre oss i alle deler av driften."
Thomas Berg, Franchise Director, Verisure Norge
Odd Arild Andersen
Salgssjef
Ola Rønningen
Avdelingsleder

Ta kontakt for løsning

Vi hjelper deg med alt innen regnskap, lønn og bedriftsutvikling. Vi finner de beste løsningen for akkurat din bedrift.

Fyll inn skjemaet eller ring oss gjerne.

Telefon
Er du kunde eller leverandør til en av våre kunder? Ta kontakt her
 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Webinarer illustration Green man

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Norge lokalkontor kart illustrasjon

Regnskapskontor og regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt regnskapskontor i Ålesund. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.