Regnskapsfører i Kristiansand
 
 
 

Regnskapsfører i Kristiansand

Vi har tjenestene du trenger innen regnskap, lønn og økonomisk rådgivning. Vårt kontor i Kristiansand bistår deg gjerne. 

Få hjelp med regnskapet

Din dedikerte regnskapsfører
Hos oss får din faste rådgiver på regnskap som har som målsetning å forstå din hverdag og være en god samarbeidspartner på det du har behov for.
Møt en erfaren økonomisk rådgiver
I mange år har vårt dyktige rådgiverteam i Kristiansand gitt økonomisk rådgivning til kunder. Vi er gjerne sparringspartner for din bedrift og kan se på utfordringer med nye øyne.
Lei inn spesialister på HR, IT og forretningsutvikling
Azets i Kristiansand har også rådgivere med ekspertise innen HR, IT og forretningsutvikling som ser muligheter og hjelper deg med å nå nye mål.

Derfor bør du velge en lokal regnskapsfører hos Azets

Bli mer effektiv og få bedre oversikt ved å la våre regnskapsførere og rådgivere hos Azets i Kristiansand hjelpe deg med regnskap og lønn. Vi er godt kjent med det lokale næringslivet og har i mange år levert våre tjenester til virksomheter i Kristiansand og omegn.

Våre lønnskonsulenter og regnskapsførere i Kristiansand kombinerer sin erfaring med dine regnskapsdata for å gi deg de beste rådene. Med nettbaserte løsninger fungerer samarbeidet enkelt og du får lett oversikt i en travel hverdag.

Utgangspunktet vårt er at alle oppdrag er like verdifulle. Våre erfarne regnskapsførere og rådgivere tar både små og store oppdrag, som kan spenne over få dager til faste avtaler.

  • Alt innen regnskap og lønn
  • Skatt og mva
  • Budsjettering og planlegging
  • HR-rådgivning
  • Juridisk rådgivning
  • Tidsbestemt leie av rådgivere
  • Programvare

Om regnskapskontoret i Kristiansand

På vårt regnskapskontor i Kristiansand er vi 27 ansatte, her finner du regnskaps-, lønns-, bemannings- og rådgivningstjenester under samme tak. Vi har fageksepter som kan gi deg den service du ønsker innen økonomifaget. 

Hos oss får du nærheten av en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger og programmer på nett. 

Kontoret vårt ligger i nærheten av Fiskebrygga i Kristiansand og du må gjerne ta deg turen innom oss.

Velkommen til oss! 

Helene Forså Lien
Avdelingsleder

Kontaktinformasjon

Adresse
Dronningens gate 3, 4610 Kristiansand
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag

Vi er et fullservicebyrå som hjelper deg med det du måtte trenge uansett problemstilling og størrelse på bedriften. Våre eksperter er klare til å bistå deg med alt innen regnskap og lønn – så du kan fokusere på andre ting. Les mer om våre tjenester her:

"Det ble veldig viktig i overgangen å sikre at alt innen økonomi og lønn ble ivaretatt på riktig måte. Det var helt gull å ha Azets med på laget under denne fusjonen."
Morten Normann Daland, daglig leder i Malco AS
Helene Forså Lien
Avdelingsleder
Tom Hansen
Salgssjef

Ta kontakt for løsning

Vi hjelper deg med alt innen regnskap, lønn og bedriftsutvikling. Vi finner de beste løsningen for akkurat din bedrift.

Fyll inn skjemaet eller ring oss gjerne.

Telefon
Er du kunde eller leverandør til en av våre kunder? Ta kontakt her
 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Webinarer illustration Green man

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Norge lokalkontor kart illustrasjon

Regnskapskontor og regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt regnskapskontor i Kristiansand. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.