Regnskapsfører i Kristiansand
 
 
 

Regnskapsfører i Kristiansand

Vi har tjenestene du trenger innen regnskap, lønn og økonomisk rådgivning. Vårt kontor i Kristiansand bistår deg gjerne. 

Få hjelp med regnskapet

 

En hverdag med oversikt og kontroll på tallene

Bli mer effektiv og få bedre oversikt ved å la våre regnskapsførere og rådgivere hos Azets i Kristiansand hjelpe deg med regnskap og lønn. Vi er godt kjent med det lokale næringslivet og har i mange år levert våre tjenester til virksomheter i Kristiansand og omegn.

 • Spar tid og få bedre oversikt over tallene.
 • Vær trygg på at du har et korrekt regnskap og at lønnskjøringen er riktig.
 • Få gode råd fra regnskapsføreren slik at du tar riktige økonomiske beslutninger.

Våre lønnskonsulenter og regnskapsførere i Kristiansand kombinerer sin erfaring med dine regnskapsdata for å gi deg de beste rådene. Med nettbaserte løsninger fungerer samarbeidet enkelt og du får lett oversikt i en travel hverdag.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Med en regnskapsfører fra Azets i Kristiansand får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett. Vi sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som din regnskapsfører er vi også din økonomiske rådgiver. Bruk en ekspert på tall som din sparringspartner. Få rådene som gjør din økonomiske hverdag mer forutsigbar. 

 

 

 

 • Korrekt føring av regnskapet
 • Betaling til leverandører
 • Fakturering til kunder
 • Lønn til dine ansatte
 • Håndtering av reiseregninger og utlegg
 • Skatt og utbytte
 • Årsregnskap og ligningspapirer
 • Styrearbeid
 • Budsjettering og planlegging
 • HR-rådgivning

Regnskap i Kristiansand

Regnskap

Våre regnskapsførere har solid kompetanse og er alltid oppdatert på lover og regler. Vi har erfaring fra de fleste typer virksomheter og bransjer og vil alltid ha gode råd å komme med.
 

Lønn i Kristiansand

Lønn

Vi bygger lønnsarbeidet vårt på prosesser og rutiner utviklet over tid. Smarte, nettbaserte løsninger gjør at du alltid har tilgang til den informasjonen du trenger. 

Rådgivning i Kristiansand

Rådgivning

Enten det gjelder analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp. 

Regnskapskontoret i Kristiansand

I  Kristiansand har vi fageksperter som kan gi deg den service du ønsker innen økonomifaget. Du finner regnskaps-, lønns-, bemannings- og rådgivningstjenester under samme tak. Vi er ett av 50 landsdekkende regnskapskontor.

Tel:  40 10 40 18

Besøksadresse: 
Dronningens gate 3,  4610 Kristiansand S

Postadresse:
Postboks 640 Lundteigen, 4606 Kristiansand

Azets beliggenhet i Kristiansand

Cozone ikoner på mobil

Vi har systemene som gjør hverdagen din enklere

I Azets er vi opptatt av å gjøre din arbeidshverdag så smidig som mulig. Gjennom vår kundeportal, Azets Cozone, har vi tilrettelagt for sømløse og automatiserte prosesser for regnskap og lønn. Nettportalen gjør samarbeidet ditt med våre regnskapsførere og lønnskonsulenter enkelt. I kundeportalen kan du blant annet godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, se på tall og rapporter, fakturere kunder og organisere lønns- og personalarbeidet.

 • Data samlet ett sted
 • Oversiktlige rapporter
 • Sikker deling av filer

Bemanningsbyrå - hjelp til rekruttering og vikarer

Vi har også tjenester innen bemanning i Kristiansand. Få de beste kandidatene gjennom vårt bemanningsbyrå i Kristiansand. Byrået sørger for rett person på rett sted – og samtidig en effektiv og god prosess. Erfarne rådgivere bistår deg med både rekruttering til faste stillinger og med innleie av midlertidig arbeidskraft. Vi hjelper bedrifter i Kristiansand og omegn.

Finn ut mer om bemanningstjenester i Kristiansand

Bemanningsbyrå Kristiansand

Ta kontakt, så hjelper vi deg videre

Ring oss på 40 10 40 18  eller fyll ut skjemaet under.

Åpningstider: fra kl. 08:00 til 16:00 på alle hverdager.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Webinar_image.jpg

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Se utvalget av seminarer og webinarer her